| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Stajyer ![]() | erkeklerin aslinda demek istedikleri
1. "ben baliga çikiyorum" çevirisi: "ben elimde bir çubukla bütün gün sandalda oturucam, kusana kadar içicem ve denizde yüzen baliklari izliycem" 2. "bu erkekleri ilgilendiren bisey" çevirisi: "bunun bilinen bir mantikli açiklamasi yok, bosuna ugrasma hiçbir mantik kalibina sokamazsin.". 3. "yemege yardim ediyim mi?" çevirisi: "yemek neden hala masaya gelmedi?" 4. "evet tatlim... haklisin sevgilim" çevirisi: çevirisi yok.. onlar bu sözleri periodik olarak söylemeleri için sartlandirilmistir 5. "bunu anlatmak çok uzun sürer" çevirisi: "bu lanet seyin nasil çalistigi hakkinda hiçbir fikrim yok" 6. "elbette seni dinliyordum tatlim; sadece aklimda bir sürü karmasik is var" çevirisi: "su karsidaki kizil anin içinde sütyen var mi yok mu kafam ona takildi da" 7. "sevgilim biraz ara ver, sabahtan beri evi temizliycem diye helak oldun" çevirisi: "su elektrikli süpürgeyi artik sustursan iyi olucak, filmin içine ettin!!" 8. "hmmm evet çok ilginç hayatim." çevirisi: "sen hala konusuyor musun?" 9. "hafizam pek iyi degildir biliyorsun" çevirisi: "american pie'in sözlerini hatirliyorum, ilk öptügüm kizin evinin yolunu hatirliyorum, bugüne kadarki bütün arabalarimin teknik özelliklerini hatirliyorum ama senin dogumgününü unuttum" 10. "seni düsünüyordum ve sana bu gülleri getirdim canim". çevirisi: "kösebasinda gülleri satan kiz tam bir afetti" 11. "endiselenme tatlim, alt tarafi küçük bir kesik" çevirisi: "aslinda tam damari kestim ama geberticegimi bilsem canimin ne kadar acidigini itiraf etmiycem" 12. "hey, bunu yapmak için nedenlerim var" çevirisi: "...ve en kisa zamanda iyi bir tane bulsam iyi olucak" 13. "hani nereye düstü?? bulamiyorum iste!!" çevirisi: "yakalamak için ellerimi açtim ama yakalayamadim, dolayisiyla attigin gibi kendin bul" 14. "yine ne yaptim????" çevirisi: "yine nasil yakaladin???" 15. "tabii ki seni duydum tatlim" çevirisi: "ne söyledigin hakkinda hiçbir fikrim yok ve umarim dinliyormus gibi yaptigimi anlayinca 3 saat bagirip çagirmazsin" 16. "biliyorsun güzelim ben baskasini sevemem" çevirisi: "senin çigliklarina bile zar zor alistim ve daha kötüsüyle karsilasma riskini göze alamam" 17. "muhtesem görünüyorsun" çevirisi: "tanrim ne olur bu denedigin son elbise olsun yoksa kalp krizi geçiricem" 18. "sakin ol kaybolmus falan diiliz..nerde oldugumuzu biliyorum" çevirisi: "bizi kimse bulamayacak" 19. "bana biraz zaman ver" çevirisi:"artık seni sevmiyorum ama bunu sana söylemeye korkuyorum çünkü söyleyince yine aglamaya baslıycaksın ve ben de kendimi seni avutmak zorunda hissedicem" 20. "- derslere odaklanmam gerekiyor. - sınavlara odaklanmam gerekiyor. - işime odaklanmam gerekiyor. - kariyerime odaklanmam gerekiyor." çevirisi:"meal 1; odaklanamayacağım kadar tipsizsin. meal 2; yeni birine odaklandım ben...taş afedersin." |
|
| Mesaja teşekkür eden: | -misspasha- (29-05-07) |
| | #2 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.539
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:25036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() kesinlikle çoq doru tespit etmişler İçimde kalbimi unuttum.. İçince düşüyor aklıma yaşamak İnansam düşerdim peşine... Ama 'yalanlar' ! |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 422
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:884 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bazıları hariç güzel tespitler
|
|
| | #4 |
| Öğretim üyesi Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 230
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:2047 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu erkekleri çözen biri çıkmış ama ben hala çözemedim
|
|
| | #5 | |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() | Alıntı:
![]() ayrıca bazı çeviriler kolpa geldi bir çoğu sallamasyon ve gerçeklikten uzak | |
|
| | #6 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.134
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:6269 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
amacları gerceklerı solemek deılkı saten bizlerle urasmak baska bi amacı yok bu yazıların DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE..!! |
|
| | #7 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 207
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:3743 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bazıları saçma
|
|
| | #8 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.698
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:13980 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hadi lennnnnnnn derim buna
-------HeR LaFa VeReCeK CeVaBım Var ...AmA... Bir LaFa BaKaRım LaF Mı DiYe... BiR De SöyLeyeNe BaKaRım aDaM Mı DiYe..."------ |
|
| | #9 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 495
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:6900 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | komik birşeydi sağol (: |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |