Konu Seçenekleri
Eski 28-04-07, 11:02 Çevrimdışı   #1
Stajyer

fosters - ait Avatar
Genel Mesajlar: 21
Teşekkür etti: 13
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:14
fosters Herkese mesafeli
erkeklerin aslinda demek istedikleri

1. "ben baliga çikiyorum"
çevirisi: "ben elimde bir çubukla bütün gün sandalda oturucam, kusana kadar içicem ve denizde yüzen baliklari izliycem"

2. "bu erkekleri ilgilendiren bisey"
çevirisi: "bunun bilinen bir mantikli açiklamasi yok, bosuna ugrasma hiçbir mantik kalibina sokamazsin.".

3. "yemege yardim ediyim mi?"
çevirisi: "yemek neden hala masaya gelmedi?"

4. "evet tatlim... haklisin sevgilim"
çevirisi: çevirisi yok.. onlar bu sözleri periodik olarak söylemeleri için sartlandirilmistir

5. "bunu anlatmak çok uzun sürer"
çevirisi:
"bu lanet seyin nasil çalistigi hakkinda hiçbir fikrim yok"

6. "elbette seni dinliyordum tatlim; sadece aklimda bir sürü karmasik is var"
çevirisi: "su karsidaki kizil anin içinde sütyen var mi yok mu kafam ona takildi da"

7. "sevgilim biraz ara ver, sabahtan beri evi temizliycem diye helak oldun"
çevirisi: "su elektrikli süpürgeyi artik sustursan iyi olucak, filmin içine ettin!!"

8. "hmmm evet çok ilginç hayatim."
çevirisi: "sen hala konusuyor musun?"

9. "hafizam pek iyi degildir biliyorsun"
çevirisi: "american pie'in sözlerini hatirliyorum, ilk öptügüm kizin evinin yolunu hatirliyorum, bugüne kadarki bütün arabalarimin teknik özelliklerini hatirliyorum ama senin dogumgününü unuttum"

10. "seni düsünüyordum ve sana bu gülleri getirdim canim".
çevirisi: "kösebasinda gülleri satan kiz tam bir afetti"

11. "endiselenme tatlim, alt tarafi küçük bir kesik"
çevirisi: "aslinda tam damari kestim ama geberticegimi bilsem canimin ne kadar acidigini itiraf etmiycem"

12. "hey, bunu yapmak için nedenlerim var"
çevirisi: "...ve en kisa zamanda iyi bir tane bulsam iyi olucak"

13. "hani nereye düstü?? bulamiyorum iste!!"
çevirisi: "yakalamak için ellerimi açtim ama yakalayamadim, dolayisiyla attigin gibi kendin bul"

14. "yine ne yaptim????"
çevirisi: "yine nasil yakaladin???"

15. "tabii ki seni duydum tatlim"
çevirisi: "ne söyledigin hakkinda hiçbir fikrim yok ve umarim dinliyormus gibi yaptigimi anlayinca 3 saat bagirip çagirmazsin"

16. "biliyorsun güzelim ben baskasini sevemem"
çevirisi: "senin çigliklarina bile zar zor alistim ve daha kötüsüyle karsilasma riskini göze alamam"

17. "muhtesem görünüyorsun"
çevirisi: "tanrim ne olur bu denedigin son elbise olsun yoksa kalp krizi geçiricem"

18. "sakin ol kaybolmus falan diiliz..nerde oldugumuzu biliyorum"
çevirisi: "bizi kimse bulamayacak"

19. "bana biraz zaman ver"
çevirisi:"artık seni sevmiyorum ama bunu sana söylemeye korkuyorum çünkü söyleyince yine aglamaya baslıycaksın ve ben de kendimi seni avutmak zorunda hissedicem"

20. "- derslere odaklanmam gerekiyor.
- sınavlara odaklanmam gerekiyor.
- işime odaklanmam gerekiyor.
- kariyerime odaklanmam gerekiyor."

çevirisi:"meal 1; odaklanamayacağım kadar tipsizsin.
meal 2; yeni birine odaklandım ben...taş afedersin."
Mesaja teşekkür eden:
-misspasha- (29-05-07)
Eski 28-04-07, 11:15 Çevrimdışı   #2
Dekan
Düşünürler grubu

`KarameL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.084
Teşekkür etti: 1.539
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:25036
`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
kesinlikle çoq doru tespit etmişler

İçimde kalbimi unuttum..
İçince düşüyor aklıma yaşamak
İnansam düşerdim peşine...
Ama 'yalanlar' !
Eski 28-04-07, 17:56 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent
Spor grubu

muay_thai - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.749
Teşekkür etti: 422
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:884
muay_thai üç beş tanıdığı olmuşmuay_thai üç beş tanıdığı olmuşmuay_thai üç beş tanıdığı olmuşmuay_thai üç beş tanıdığı olmuşmuay_thai üç beş tanıdığı olmuşmuay_thai üç beş tanıdığı olmuşmuay_thai üç beş tanıdığı olmuş
bazıları hariç güzel tespitler
Eski 28-04-07, 19:25 Çevrimdışı   #4
Öğretim üyesi
Figüranlar

_sékér_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.085
Teşekkür etti: 230
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:2047
_sékér_ çevresinde seviliyor_sékér_ çevresinde seviliyor_sékér_ çevresinde seviliyor_sékér_ çevresinde seviliyor_sékér_ çevresinde seviliyor_sékér_ çevresinde seviliyor_sékér_ çevresinde seviliyor_sékér_ çevresinde seviliyor_sékér_ çevresinde seviliyor_sékér_ çevresinde seviliyor_sékér_ çevresinde seviliyor
bu erkekleri çözen biri çıkmış ama ben hala çözemedim

• Sebebini bilmediğim kırık dökük zamanlarım var sevmenin tadına varamadığım zamanlar ayak sesleri var kulağımda ayırt ettiğim beklediğim bir tek seninki
Eski 29-04-07, 13:08 Çevrimdışı   #5
Öğrenci

igdv - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3
Teşekkür etti: 0
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
igdv Herkese mesafeli
Alıntı:
"evet tatlim... haklisin sevgilim"
çevirisi: çevirisi yok.. onlar bu sözleri periodik olarak söylemeleri için sartlandirilmistir
bu şartlanmış bir söylem deildir sadece kafamız şişmesi sağlamak sizin uzun ve gereksiz konuşmalarınızı sizinle tartışmamak için söylediğimiz bir cümledir.Ve her zaman kafa dingiliğimizi sağlamamıza yarar tartışmalarda hatta vermidon dan daha ii ağrı kesicidir

ayrıca bazı çeviriler kolpa geldi bir çoğu sallamasyon ve gerçeklikten uzak

Eski 29-04-07, 13:14 Çevrimdışı   #6
Profesör
Düşünürler grubu

cCcKaNKuRTcCc - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.543
Teşekkür etti: 1.134
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:6269
cCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
amacları gerceklerı solemek deılkı saten bizlerle urasmak baska bi amacı yok bu yazıların

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ

TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ

ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ

SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ

SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE

İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE..!!
Eski 29-04-07, 13:16 Çevrimdışı   #7
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

esinti - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.419
Teşekkür etti: 207
RepForum Gücü: 18
Forum Puanı:3743
esinti Forumda Saygin ve popüler biriesinti Forumda Saygin ve popüler biriesinti Forumda Saygin ve popüler biriesinti Forumda Saygin ve popüler biriesinti Forumda Saygin ve popüler biriesinti Forumda Saygin ve popüler biriesinti Forumda Saygin ve popüler biriesinti Forumda Saygin ve popüler biriesinti Forumda Saygin ve popüler biriesinti Forumda Saygin ve popüler biriesinti Forumda Saygin ve popüler biri
bazıları saçma

iparhı anamesamaz ıa katamakı ke pos bori akoma senamın to ehıs posehsııksı
Eski 29-04-07, 13:18 Çevrimdışı   #8
Dekan

uĞuR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.132
Teşekkür etti: 1.698
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:13980
uĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmış
hadi lennnnnnnn derim buna

esintiyle sokakta kırık kalplere rastladım kopya kalplere damladım!kendime telefon açtım al dedim beni burdan insanlar Türk filmlerindeki ölüm sahneleri kadar sahte. dolduramadım 1 sayfa bile onlardan bahsederken yazdığım tekşey yalan, hain ve kahpe
-------HeR LaFa VeReCeK CeVaBım Var ...AmA...
Bir LaFa BaKaRım LaF Mı DiYe...
BiR De SöyLeyeNe BaKaRım aDaM Mı DiYe..."------
Eski 29-05-07, 00:44 Çevrimdışı   #9
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

acemi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.460
Teşekkür etti: 495
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:6900
acemi Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoracemi Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoracemi Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoracemi Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoracemi Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoracemi Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoracemi Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoracemi Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoracemi Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoracemi Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoracemi Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
komik birşeydi sağol (:

Konu Seçenekleri