| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]() | Erkeklerin Kadinlardan Ricasidir (Yakarış) ERKEKLERİN KADINLARDAN RİCASIDIR (Yakarış) * Pembe dizilerdeki sahte aşk nağmelerini bizden duymaya çabalamayın çünkü onlar gerçekten rol yapıyor ve kabak bizim başımıza patlıyor. * Bir SMS gönderdiğiniz zaman ilk 10 saniyede cevap gelmeyince ikinci SMS'te 'Orda mısın???' diye sormayın. Kesinlikle oradayızdır..! * Mağazada gelinliklere bakıp 'Aaaa ne güzeeel' dediğinizde onun bizim için bir anlamı yoktur. Bizi duygusuzlukla suçlamayın. Gelinlik sadece kızların hayalidir erkeklerin değil!!! *Saçlarınızı boyattığınızda bunu fark edemezsek anlayın ki yakışmamıştır ve bu bizim suçumuz değildir. * Çoğu erkek ısrardan ve bir şeyi ikinci kez duymaktan nefret eder; mutlaka ilk söylediğinizi anlamışızdır ama işimize gelmiyordur, lütfen bize geri zekalı muamelesi yapmayın. * 'Beni seviyor musun?' diye sormayın. Emin olun ki sevmiyor olsak yanınızda bir saniye bile durmayız¦ * Bir yere gittiğimiz de, hangi kıyafeti giyerseniz giyin, size çok yakışıyor, yemin ederiz. O yüzden bir daha sormayın. * Eğer farkında olmadan iki değişik şekilde anlayabileceğiniz bir şey söylemişsek ve bunlardan biri kötü ve sizi üzecekse, kesinlikle diğer anlamında söylemişizdir, boşuna bizi sıkıntıya sokmayın¦ * Biz farklı anlamlar taşıyan dolaylı, mecazlı soruları anlamayız. Ne istiyorsanız doğrudan söyleyin ve bizi yormayın¦ * Eğer şişmanladığınızı düşünüyorsanız ki büyük ihtimalle şişmanlamışsınızdır. Bize sormayın, cevap vermeyi reddediyoruzdur. * Erkeklerin çoğunun en fazla 3 çift ayakkabısı vardır. O yüzden 30 çift ayakkabınızdan hangisinin kıyafetinize uyacağını bilmiyoruzdur lütfen sormayınız ayrıca uyum diye bir şey yoktur ve sırf uyum için giyeceğiniz şeyleri 1 hafta önceden tasarlamanız tamamen sizin takıntınızdır. * Kırmızı tokanız var ve sırf bu tokaya uyum sağlaması için lütfen kırmızı takım elbise almaya bize mağazaları dolaştırmayınız..! * Cuma + Cumartesi + Pazar = Bol yemek ve mutfak gerçekliğinin icrasıdır¦ * Size 'neyiniz var' diye sorduğumuzda, 'hiç bir şeyim yok!!!' derseniz size inanırız, bizim için olay bitmiştir. O yüzden bir şeyiniz varsa doğrudan söyleyin sonra bizi anlayışsız durumuna düşürmeyin¦ * 30 civarında ayakkabınız ve dolaplar dolusu elbiseniz varken bizi iflas ettirmek bir sevgi gösterisi değildir. NOT:Erkekleri biraz anlayalım ki, onlarda yalnız olmadıklarını anlasınlar. 18+GöNüLÇ£L£N ![]() ..SiT£ML£RL£ öPTüN G£C£Mi.. |
|
| | #2 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 316
Forum Gücü: 17 Forum Puanı:4038 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kadınların ki bu kadarcık erkelerin ki say say bitmez ayshula =)) ![]() ~ PıNaRR ~ |
|
| | #3 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 754
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:4063 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 18+GöNüLÇ£L£N ![]() ..SiT£ML£RL£ öPTüN G£C£Mi.. |
|
| | #4 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 137
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:534 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pehhhh gülüyorum sadeceee hoh hoh hoh hohhhhhh komiksiniz sadeceee
|
|
| | #5 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.704
Forum Gücü: 130 Forum Puanı:52716 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hay bunu yazanin eline ,agzina, Yüregine saglik. Bunlari uygulayan bayanlar Her zaman el üstünde tutulursunuz... Sen Hic Ay Isiginda Seytanla Raks Ettin Mi? |
|
| Mesaja teşekkür eden: | J.Mengele (25-11-08) |
| | #7 | |
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:4063 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ama bundan emın olmak onemlı nası emın olucazz 18+GöNüLÇ£L£N ![]() ..SiT£ML£RL£ öPTüN G£C£Mi.. | |
|
| | #8 | |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.255
Forum Gücü: 80 Forum Puanı:24231 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık Return Of The Remuş | |
|
| | #9 |
| Öğrenci Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 7
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:38 ![]() | Yaratılışdan Olsa Gerek Hiç Birimiz Bunları Uygulayamayız Ama ѕιуαн кαηℓα çιzιℓмιş вιя уσℓ ναя∂ιя..кσякυηυη νє öℓüмüη нαкιм σℓ∂υgυ вιя уσℓ!!! |
|
| | #10 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 11
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() ![]() | katılıyorum... Seni sevmekten önce anlamak isterim Seni bir yaşam boyu bitirmek değilde Sana hep,hep yeniden başlamak isterim... |
|
| | #11 |
Teşekkür etti: 3.258
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:99422 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | * Size 'neyiniz var' diye sorduğumuzda, 'hiç bir şeyim yok!!!' derseniz size inanırız, bizim için olay bitmiştir. O yüzden bir şeyiniz varsa doğrudan söyleyin sonra bizi anlayışsız durumuna düşürmeyin¦ bilsin bana ne ![]() ayrica sözüme ne inaniyor.. yüzüme baksin, görsün..hissetsin bi de ![]() Bu ne keder ? Bu ne iç çekiş ? Kırılma, Çok değil inan az kaldı az.. Bu kadar erken susma, biraz bekle.. Ağlama, ağlama gül biraz.. |
|
| | #12 |
Forum Gücü: 130 Forum Puanı:52716 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben sana garanti veriyorum ![]() Eger el üstünde tutmazsa , Kesin akli dengesi bozuktur Sen Hic Ay Isiginda Seytanla Raks Ettin Mi? |
|
| | #13 | |
Forum Gücü: 130 Forum Puanı:52716 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bu baska Sen Hic Ay Isiginda Seytanla Raks Ettin Mi? | |
|
| | #14 | |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.360
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:41008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist | |
|
| | #15 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 163
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:3324 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | * 'Beni seviyor musun?' diye sormayın. Emin olun ki sevmiyor olsak yanınızda bir saniye bile durmayız¦ Vur vur vur yüregime..Beter bitik bir halde..Derinlerde bir yerde nasılsa sende varsın.. Seninde canın yanacak..Kalbin acılarla dolsun..Sürümsürüm sürünürsen..BELKİ HUZUR BULURUM !!! |
|
| | #16 | |
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:4063 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
pekala
18+GöNüLÇ£L£N ![]() ..SiT£ML£RL£ öPTüN G£C£Mi.. | |
|
| | #17 |
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:4063 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evet aslında bunu konu yapmak lasım
18+GöNüLÇ£L£N ![]() ..SiT£ML£RL£ öPTüN G£C£Mi.. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |