Konu Seçenekleri
Eski 12-10-06, 22:56 Çevrimdışı   #1
Yard. Doçent
Müzik grubu

Volvox - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.387
Teşekkür etti: 314
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:2470
Volvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyor
Erkeklerin söylememesi gereken şarkılar

Buraları yıkılıyo benden yıkılıyoHergün peşime bi bıyıklı takılıyo

Ben sana yandım Zühtü…Hele hele yandım Zühtüü…Şimdi geldi sevişmenin zamanı da ZühtüBen sana yandım Zühtü…

Yanıma korlar mı adam seni ? Koparıp acıtmazlar mı tenimi.

Aman Eşref canım Eşref Uykudan uyarttın beniKana boyattın beni… ;

Doktor Civanım , doktor doktor civanım.Ah seni istiyor canım.

Altın hızma mülayiiiim , seni haktan dileyiiim. Gün gördüm neler gördüm seni gördüm şadoldum

Suya düştü gülümüz Ötmüyor bülbülümüz

Bandıra bandıra ye beni , hiç doyamazsın tadıma…

Sordum namın verdiler, Pala remzi dediler Pala bıyığı değil yüreğidir dedilerRemziiiiiiiiii!…

Sarılmandan belli , kırcan mı belimi? çok canım acıdı , çeksene elini!

Bayıra karşı yatır beniTırmala beni kaşı beni

Sabahlara dayanaman Osman agaYalancısın inanamam Osman ağa

Malımı al mülkümü alTende en kuytumu al

Baban beni bubamdan bir kerecik istesinAllahın emriyinen allahın emriyinen , Gelinim olsun desin gelinim olsun

Şappur suppur beni op , Çıttır çıttır beni ye Onlar acı ben tatlı , benden başka böyle var mı?

Yaşamak Gerek Önce,Görmek için sadece,Durmalısın bence...

MetropoL Militan....
Mesaja teşekkür eden: (9 Kişi)
alperen (29-10-06), And (14-10-06), BİRTANEM (19-10-06), nomad (12-10-06), Opeth (20-10-06), Pagan (13-10-06), SerseriKursun (13-10-06), sty58 (19-10-06), Tonks (12-10-06)
Eski 12-10-06, 23:20 Çevrimdışı   #2
Rektör

Tonks - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.447
Teşekkür etti: 2.716
RepForum Gücü: 128
Forum Puanı:48003
Tonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Bayıra karşı yatır beniTırmala beni kaşı beni

hepsi çok hoş ya.. saol..

Eski 12-10-06, 23:38 Çevrimdışı   #3
Dekan

mavitanecik - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.958
Teşekkür etti: 996
RepForum Gücü: 67
Forum Puanı:21524
mavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Buraları yıkılıyo benden yıkılıyoHergün peşime bi bıyıklı takılıyo

erkeklerin bunu dediğini düşünemiyorum bile

Code:
"...aşk bir dengesizlik işi
sensiz olmaz..."
Eski 13-10-06, 16:13 Çevrimdışı   #4
Doçent

Pagan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.796
Teşekkür etti: 1.070
RepForum Gücü: 27
Forum Puanı:5796
Pagan Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorPagan Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorPagan Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorPagan Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorPagan Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorPagan Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorPagan Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorPagan Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorPagan Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorPagan Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorPagan Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
bayıra karşı süper bir şarkıdır (:
serkan var yurttan arkadaş
gece ona allah belanı versin şarkısıyla bayıra karşıyı söylettik
herifin çok hoş kalın bir sesi var (:
koptuk ta yıkıldık
lan diyor olmaz böyle erkekler söylemez onu
bal gibi söyler

Yalnızlık Ömrüm Boyunca Tanımadığım Bir Yabancıydı ; Onunla Simdilerde Beraber Uyanıyoruz
Her Yeni Güne İki Yalnız Şarkılar Yazıyoruz,
Yorgunuz
Çok Yorgunuz
Çok Yorgunuz...
Eski 13-10-06, 16:46 Çevrimdışı   #5

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.806
Teşekkür etti: 5.200
RepForum Gücü: 254
Forum Puanı:94421
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
yaaa siz bırakın bunları
ezginin günlüğü baş sırada olmalı bence
bana Bi koca LAızm ODa Bu GECE Lazım azuahahah
çok takılan bi şarkıdır ağza
baya bi taliblim olmustu bu şarkıyı söledikten sonra

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!
Eski 14-10-06, 01:57 Çevrimdışı   #6
Yard. Doçent
Figüranlar

_melancholy_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.448
Teşekkür etti: 1.019
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:6607
_melancholy_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_melancholy_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_melancholy_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_melancholy_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_melancholy_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_melancholy_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_melancholy_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_melancholy_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_melancholy_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_melancholy_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_melancholy_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor

nassııı yani oluyor insan çok hoşlar cidden

Rüyana girsin öcüler
Yamuk prenses kedi cüceler
Masken düşsün herkes görsün seni
Kendin gibi
Eski 14-10-06, 02:16 Çevrimdışı   #7
Yard. Doçent
Müzik grubu

Volvox - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.387
Teşekkür etti: 314
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:2470
Volvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyor
Alıntı:
ville_fan´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

nassııı yani oluyor insan çok hoşlar cidden

ötmüyo işte varmı daha ötesi

Yaşamak Gerek Önce,Görmek için sadece,Durmalısın bence...

MetropoL Militan....
Eski 14-10-06, 09:53 Çevrimdışı   #8
Asistan
Müzik grubu

metan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 225
Teşekkür etti: 8
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:43
metan Herkese mesafeli
Alıntı:
Volvox´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ötmüyo işte varmı daha ötesi
herkes kendi adına konuşsun
Eski 19-10-06, 16:31 Çevrimdışı   #9
Dekan
Figüranlar

alaskalı_eren - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.939
Teşekkür etti: 4.140
RepForum Gücü: 58
Forum Puanı:18119
alaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
walla haklısın
Eski 19-10-06, 16:39 Çevrimdışı   #10
Asistan

BİRTANEM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 419
Teşekkür etti: 45
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:626
BİRTANEM ara sıra gören oluyorBİRTANEM ara sıra gören oluyorBİRTANEM ara sıra gören oluyorBİRTANEM ara sıra gören oluyorBİRTANEM ara sıra gören oluyorBİRTANEM ara sıra gören oluyor
gülmekten bayıldım çok güzel bi çalısma
paylasım için tskkrler
Eski 19-10-06, 16:40 Çevrimdışı   #11
Öğretim üyesi
Müzik grubu

sty58 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 625
Teşekkür etti: 399
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:2031
sty58 çevresinde seviliyorsty58 çevresinde seviliyorsty58 çevresinde seviliyorsty58 çevresinde seviliyorsty58 çevresinde seviliyorsty58 çevresinde seviliyorsty58 çevresinde seviliyorsty58 çevresinde seviliyorsty58 çevresinde seviliyorsty58 çevresinde seviliyorsty58 çevresinde seviliyor
supersın baba farkında olmadan soluoz bazen agıza takılıo ama tehlıkelı alımallah
Eski 19-10-06, 16:44 Çevrimdışı   #12
Doçent

RedStreak - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.030
Teşekkür etti: 609
RepForum Gücü: 20
Forum Puanı:1619
RedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyor
Alıntı:

Aşık olan miskin olur, Hak yoluna teslim olur,

Her ne dersen boyun tutar, Çare yok gönül yıkmaya

YUNUSEMRE
Eski 19-10-06, 16:51 Çevrimdışı   #13
Stajyer
Genel Mesajlar: 28
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
çakalo6 Herkese mesafeli
güzel de bazıları çok saçma

''BU MEMLEKETİN EKMEĞİNİ YİYİP İHANET EDEN,

BİR GÜN MUTLAKA EKMEĞİNİ YEDİĞİ YERDEN KURŞUNU YER...''
Eski 19-10-06, 20:39 Çevrimdışı   #14
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.340
Teşekkür etti: 1.166
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:20217
εgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
guldurdu gercekten de cook sagol
Eski 19-10-06, 21:15 Çevrimdışı   #15
Asistan

20kentli - ait Avatar
Genel Mesajlar: 288
Teşekkür etti: 19
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:134
20kentli ara sıra gören oluyor20kentli ara sıra gören oluyor
şarkı güzel olunca kadın erkek fark etmiyor agzına geleni soylüyor...
Eski 20-10-06, 11:19 Çevrimdışı   #16

Downloadiki

Opeth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.896
Teşekkür etti: 6.509
RepForum Gücü: 320
Forum Puanı:147379
Opeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
hahhahha süper yaw ..paylaşım için saol

opeth ailesi - e-opeth =opeth

Yaşadıklarını kar sanma yanına...

Yaşadığın kadar yakınsın sonuna

Ne kadar yaşarsan yaşa

Sevdiğin kadardır ömrün...

Can YÜCEL
Eski 28-10-06, 14:40 Çevrimdışı   #17
Doçent
Kemalistler

eL Chupacabra - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.294
Teşekkür etti: 223
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:5067
eL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
Bandıra bandıra ye beni , hiç doyamazsın tadıma :d
Eski 29-10-06, 00:30 Çevrimdışı   #18
Yard. Doçent
Figüranlar

Pitekantropus - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.445
Teşekkür etti: 236
RepForum Gücü: 27
Forum Puanı:8209
Pitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
hepsi yasaklı dizeler tabi bi de Aslı-Ödünç Aldığım Tüm Erkeklere die bi şarkı vardır ki hiç söylenmemelidir...
Eski 29-10-06, 00:48 Çevrimdışı   #19
Dekan

KüçükBey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.815
Teşekkür etti: 386
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:1566
KüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuş

cidden bu güzel ya

Seni Sevdimde Noldu?
Efes, Telsim Zengin Oldu!

çok yoğunum gelemiyorum buralara...
Eski 29-10-06, 18:13 Çevrimdışı   #20
Öğretim üyesi

alperen - ait Avatar
Genel Mesajlar: 948
Teşekkür etti: 208
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:928
alperen üç beş tanıdığı olmuşalperen üç beş tanıdığı olmuşalperen üç beş tanıdığı olmuşalperen üç beş tanıdığı olmuşalperen üç beş tanıdığı olmuşalperen üç beş tanıdığı olmuşalperen üç beş tanıdığı olmuşalperen üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:

Bütün kızlar toplandık hep beraber gulduk bunlara cok saOLL

Konu Seçenekleri