| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]() | Erkeklerin söylememesi gereken şarkılar Buraları yıkılıyo benden yıkılıyoHergün peşime bi bıyıklı takılıyo Ben sana yandım Zühtü…Hele hele yandım Zühtüü…Şimdi geldi sevişmenin zamanı da ZühtüBen sana yandım Zühtü… Yanıma korlar mı adam seni ? Koparıp acıtmazlar mı tenimi. Aman Eşref canım Eşref Uykudan uyarttın beniKana boyattın beni… ; Doktor Civanım , doktor doktor civanım.Ah seni istiyor canım. Altın hızma mülayiiiim , seni haktan dileyiiim. Gün gördüm neler gördüm seni gördüm şadoldum Suya düştü gülümüz Ötmüyor bülbülümüz Bandıra bandıra ye beni , hiç doyamazsın tadıma… Sordum namın verdiler, Pala remzi dediler Pala bıyığı değil yüreğidir dedilerRemziiiiiiiiii!… Sarılmandan belli , kırcan mı belimi? çok canım acıdı , çeksene elini! Bayıra karşı yatır beniTırmala beni kaşı beni Sabahlara dayanaman Osman agaYalancısın inanamam Osman ağa ![]() Malımı al mülkümü alTende en kuytumu al Baban beni bubamdan bir kerecik istesinAllahın emriyinen allahın emriyinen , Gelinim olsun desin gelinim olsun Şappur suppur beni op , Çıttır çıttır beni ye Onlar acı ben tatlı , benden başka böyle var mı? MetropoL Militan.... |
|
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.716
Forum Gücü: 128 Forum Puanı:48003 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bayıra karşı yatır beniTırmala beni kaşı beni ![]() hepsi çok hoş ya.. saol.. ![]() |
|
| | #3 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 996
Forum Gücü: 67 Forum Puanı:21524 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Buraları yıkılıyo benden yıkılıyoHergün peşime bi bıyıklı takılıyo erkeklerin bunu dediğini düşünemiyorum bile ![]() Code:
|
|
| | #4 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.070
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:5796 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bayıra karşı süper bir şarkıdır (: serkan var yurttan arkadaş gece ona allah belanı versin şarkısıyla bayıra karşıyı söylettik herifin çok hoş kalın bir sesi var (: koptuk ta yıkıldık lan diyor olmaz böyle erkekler söylemez onu ![]() bal gibi söyler Yalnızlık Ömrüm Boyunca Tanımadığım Bir Yabancıydı ; Onunla Simdilerde Beraber Uyanıyoruz Her Yeni Güne İki Yalnız Şarkılar Yazıyoruz, Yorgunuz Çok Yorgunuz Çok Yorgunuz... |
|
| | #5 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.200
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaaa siz bırakın bunları ezginin günlüğü baş sırada olmalı bence bana Bi koca LAızm ODa Bu GECE Lazım azuahahah çok takılan bi şarkıdır ağza baya bi taliblim olmustu bu şarkıyı söledikten sonra Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
|
| | #6 |
| Yard. Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.019
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6607 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Suya düştü gülümüz Ötmüyor bülbülümüz nassııı yani oluyor insan çok hoşlar cidden
Rüyana girsin öcüler Yamuk prenses kedi cüceler Masken düşsün herkes görsün seni Kendin gibi |
|
| | #7 | |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 314
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:2470 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ötmüyo işte varmı daha ötesi MetropoL Militan.... | |
|
| | #8 |
| Asistan Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 8
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:43 ![]() | |
|
| | #9 |
| Dekan Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 4.140
Forum Gücü: 58 Forum Puanı:18119 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
walla haklısın
|
|
| | #10 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 45
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:626 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gülmekten bayıldım çok güzel bi çalısma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() paylasım için tskkrler |
|
| | #11 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 399
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:2031 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
supersın baba farkında olmadan soluoz bazen agıza takılıo ama tehlıkelı alımallah ![]() ![]() ![]() |
|
| | #12 | |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 609
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:1619 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşık olan miskin olur, Hak yoluna teslim olur, Her ne dersen boyun tutar, Çare yok gönül yıkmaya YUNUSEMRE | |
|
| | #13 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
güzel de bazıları çok saçma
BİR GÜN MUTLAKA EKMEĞİNİ YEDİĞİ YERDEN KURŞUNU YER...'' |
|
| | #14 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.166
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:20217 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
guldurdu gercekten de cook sagol
|
|
| | #15 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 19
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:134 ![]() ![]() |
şarkı güzel olunca kadın erkek fark etmiyor agzına geleni soylüyor...
|
|
| | #16 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.509
Forum Gücü: 320 Forum Puanı:147379 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hahhahha süper yaw ..paylaşım için saol opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| | #17 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 223
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:5067 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bandıra bandıra ye beni , hiç doyamazsın tadıma :d |
|
| | #18 |
| Yard. Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 236
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:8209 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hepsi yasaklı dizeler tabi bi de Aslı-Ödünç Aldığım Tüm Erkeklere die bi şarkı vardır ki hiç söylenmemelidir... ![]() ![]() |
|
| | #19 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 386
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:1566 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Suya düştü gülümüz Ötmüyor bülbülümüz cidden bu güzel ya Seni Sevdimde Noldu? Efes, Telsim Zengin Oldu! çok yoğunum gelemiyorum buralara... |
|
| | #20 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 208
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:928 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Bütün kızlar toplandık hep beraber gulduk bunlara cok saOLL |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |