| |
| |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]() | Erkeklik organını yedirdiler Kuşadası'nda cesedi bulunan Yaşar Orhan, tecavüz ettiği engelli kızın babası ve yakınları tarafından işkenceyle öldürülmüş. Türkiye hergün yeni bir cinayet haberiyle sarsılıyor. İşlenen cinayetlerin yöntemleri ise tüyler ürpertiyor. Bugün Kuşadası'nda gelen cinayet haberi, tarafların acizliğini de bir kez daha ortaya koydu. Yaşar Orhan, tecavüz ettiği H.C'nin ailesi tarafından işkenceyle öldürüldü. Dağlık bölgede bulunan ceset üzerinde yapılan otopside Orhan'ın cinsel organın kesildiği ve ölmeden önce yedirilmeye çalışıldığı tespit edildi. Kuşadası'nda 7 Haziran'da işkenceyle öldürülerek radyo ve televizyon vericilerinin bulunduğu dağlık bölgeye 2 gün terk edilen minibüs şoförü cinayetiyle ilgilisi 5 kişi gözaltına alındı. Savcılıkta yapılan sorguların ardından bir kişi serbest bırakılırken, 4 kişi ise tutuklanarak Söke Cezaevi'ne gönderildi. Yaşar Orhan'ın, H.C'nin (45) 16 yaşındaki zihinsel engelli kızı A.C'ye tecavüz edip hamile bıraktığı için öldürüldüğü öğrenildi. Bu arada cinayetin korkunç bir şekilde işlendiği, zanlıların Orhan'ın önce penisini kesip kendisine yedirdikleri, daha sonra öldürdükleri ortaya çıktı. TELEFON DİNLENDİ Kuşadası Jandarma ekipleri, dövülerek ve işkence edilerek işlenen cinayetin altında namus meselesi olabileceği düşüncesiyle inceleme başlattı. Alınan ihbarlar doğrultusunda H.C'nin telefonlarını dinlemeye başlayan jandarma, minibüs şoförü Yaşar Orhan'ın, H.C'nin 16 yaşındaki engelli kızı A.C'ye tecavüz ettiği ve hamile bıraktığı için öldürüldüğünü belirledi. H.C'nin akrabalarından Z.D, S.N. ve H.C. ile yaptığı telefon kayıtlarından yola çıkan jandarma ekipleri operasyon başlattı. H.C. ile diğer zanlılar gözaltına alınarak sorguya çekildi. Hakim karşısına çıkarılan 5 sanıktan baba H.C. ile akrabaları Z.D, S.N. ve H.C. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Cinayeti namuslarını temizlemek için işledikleri öğrenilen 4 kişinin, Yaşar Orhan'ın önce penisini keserek kendisine yedirdikleri, daha sonra öldürdükleri ortaya çıktı. internethaber... Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist |
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #2 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.950
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:31215 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kurtlar vadisinde çakır aklıma geldi; suç aletini kesin ağzına verin!!! İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Bir taş at. Bir yumruk yükselt. Şehitleri an. Hakikati söyle. Tarihine sahip çık. Bir slogan at. Hainlerle hesaplaş... |
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.462
Forum Gücü: 221 Forum Puanı:93162 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ibretlik |
| | #4 |
| Grup Lideri Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.201
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:9801 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oh olsunnn töbe yarabbim yaa
Sessizlik, biraz... Umut, gercek... Mucize, icimde... Rabbim, cok sükür... |
| | #5 |
Teşekkür etti: 2.512
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:45438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ceyhun seni seviyom la Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) "Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi) Kristallnacht |
| | #6 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 419
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:10946 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | j.mengele sen çok kötü haberler veriyosun ya.. sağolasın paylaşım için=) Anlamayana az gelirim, anlayana çok! |
| Mesaja teşekkür eden: | J.Mengele (11-07-08) |
| | #7 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 65
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:501 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Böylesine böyle ceza müstehak! |
| | #8 |
Teşekkür etti: 2.950
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:31215 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Bir taş at. Bir yumruk yükselt. Şehitleri an. Hakikati söyle. Tarihine sahip çık. Bir slogan at. Hainlerle hesaplaş... |
| Mesaja teşekkür eden: | Yσкє∂!¢! (10-07-08) |
| | #9 | |
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:45438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() domestos reklamındaki kötüden dahada kötü ![]() ama ben yinede sevyom kardeşimi ![]() bende seni ceyhun ![]() Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) "Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi) Kristallnacht | |
| | #10 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 419
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:10946 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | iyiimş kötü he=) Anlamayana az gelirim, anlayana çok! |
| | #11 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.550
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:22971 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hakedene herşey mübahtır . ...hayat zoR...aMa ben kahRaManıM... |
| | #12 |
Teşekkür etti: 5.628
Forum Gücü: 196 Forum Puanı:80333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Valla o iki sahsi bu ibretlik davranislarindan dolayi kutluyor ikisininde anlindan öpüyorum. Icim ferahladi. |
| | #13 | |
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:45438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) "Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi) Kristallnacht | |
| | #14 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 680
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:3610 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kız kesin adamı yoldan çıkarmıştır ![]() Aynen 16 aylık bebeğin başından geçen gibi. Her düğünde yanınıza yaklasıp sıra sende diyen yaşlılardan sıkıldıysanız, her cenazede yanlarına gidip sıra sende deyip intikamınızı alın. ![]() |
| | #15 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.647
Forum Gücü: 60 Forum Puanı:22872 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İyi olmuş İdam etmek zorunda kalınmadı Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
| | #16 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 5.174
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:29428 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne gunlere kaldık allahım ![]() konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen... yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem... ![]() |
| | #17 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.258
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:99422 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ibret~i Alem.. Bu ne keder ? Bu ne iç çekiş ? Kırılma, Çok değil inan az kaldı az.. Bu kadar erken susma, biraz bekle.. Ağlama, ağlama gül biraz.. |
| | #18 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.702
Forum Gücü: 152 Forum Puanı:67262 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | cinayet mazur görülemez ama... bu haketmiş! helal olsun ![]()
|
| | #19 |
Teşekkür etti: 3.360
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:41008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o sahneyi gözümün önüne getirmek bile acayip...
Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist |
| Konu Seçenekleri | |
| |