| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi | erkekte olsa senin karındır ![]() 18 yıl evli kalan çiftten erkek tarafı, karısının erkek olduğunu ve bu nedenle nafaka ödemek istemediğini söyledi ama... ABD’DE 18 yıl evli kalan Larry ve Julia Roach çifti boşandı. Mahkeme Larry’nin ayda 1.250 dolar nafaka ödemesine karar verdi. Julia bir kaç yıl sonra cinsiyet değiştirdi. Larry “Karım erkek oldu. Nafaka ödemek istemiyorum” diye dava açtı. Hakim, “Erkek de olsa karındır. Ödemeye devam” dedi. MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | historical (07-10-08), _butterfly_ (07-10-08) |
| | #2 |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 544
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:4126 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
erkekte olsa karındır D:
Aşk yalan mı gerçek mi? Sen söyle hayat... "yine de sen... " "ille de sen..." |
|
| | #3 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 184
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:658 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | cınsıyetın ne onemı varki
BiRgÜn BeNi tErKeDiP gİdErSeN bEnDe SeNiNlE gElEbİlİrMiYiM |
|
| | #4 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 481
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:21164 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Adalet Mülkün Temelidir ... =) Gazze ! Asla Pes Etme ... . . . woLf1661 yok artık ![]() |
|
| | #5 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.258
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:99422 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | paranin ne önemi var, mühim olan insanlik Bu ne keder ? Bu ne iç çekiş ? Kırılma, Çok değil inan az kaldı az.. Bu kadar erken susma, biraz bekle.. Ağlama, ağlama gül biraz.. |
|
| | #6 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 420
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:5365 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ABD'deki kriz cinsiyet değişimine kadar sürüklemiş watandaşı |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |