| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]() | Erken Seçim Tarihini Açıkladı Recep Tayyip Erdoğan ''AK Parti olarak ortaya çıkan bu yeni durumu mümkün olan en kısa sürede aziz milletimizin takdirine sunmayı bir zaruret olarak görüyoruz. Zira, demokrasilerde millet iradesi esastır. Onun için hemen yarın sabahtan itibaren ve öncelikle genel seçim tarihini öne almak için TBMM'ye başvurulacaktır. Burada, tabii sağa sola bu işi çekmek bundan sonra yok. Bizim öngördüğümüz seçim tarihi mümkün olan en yakın tarih olması bakımından 24 Haziran veya 1 Temmuz tarihleri olabilir. Bu tarihleri de şu anda burada açıklamış bulunuyoruz. TBMM'de alınacak karar doğrultusunda sandıklar kurulacak ve milletimizin iradesi orada tecelli edecektir.'' ![]() Sen hayatımın tek parıltısı Sen meleklerin en kırmızısı Son nefesine dek benim olurmusun? Yada ölene dek benle kalırmısın ? Beni büyüleyen tek şey var.. Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı |
|
| Mesaja teşekkür eden: | CnRaLpEr (05-05-07) |
| | #2 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 16.327
Forum Gücü: 482 Forum Puanı:203734 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu konu biraz geri kaldı kusura bakmayın! Şöyle devam edelim o zaman 3 Kasım seçimlerinde 8 milyon olan oy kullanmayan seçmen sayısının, seçim tarihinin yaz ortasına (22 Temmuz) gelmesi nedeniyle bu kez 10-14 milyonu bulacağı tahmin ediliyor. Bu kimi nasıl etkiler? ![]() Sen hayatımın tek parıltısı Sen meleklerin en kırmızısı Son nefesine dek benim olurmusun? Yada ölene dek benle kalırmısın ? Beni büyüleyen tek şey var.. Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı |
|
| | #3 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.203
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:7985 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok nespetsiz bir tarih... ama onların istediği de bu, kendilerine oy verecekleri otobüslerle taşıyacakları söyleniyor... dikkat etmek lazım..
|
|
| | #4 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 16.327
Forum Gücü: 482 Forum Puanı:203734 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok canım abartıyosun.
![]() Sen hayatımın tek parıltısı Sen meleklerin en kırmızısı Son nefesine dek benim olurmusun? Yada ölene dek benle kalırmısın ? Beni büyüleyen tek şey var.. Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı |
|
| | #5 |
| Dekan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 3.879
Forum Gücü: 65 Forum Puanı:21075 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
saçma ... ! mitinge goturulenler gibi diyorsun yani oyle mı ha ?
|
|
| | #6 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.414
Forum Gücü: 147 Forum Puanı:58829 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya öyle birşey olamaz çünkü herkesin kayıt oldugu muhtarlık ayrı
![]() Müslüman öne eğik başın Filistin ağlıyor Her gün hayvan değil insan ölüyor Her gün hayvan değil çocuk ölüyor Müslüman sen baktıkça biri daha ölüyor!! 1 Ocak 2008 |
|
| | #7 | |
| Profesör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 4.969
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:16389 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Mitinge kimse özel otobüslerle taşınmadı!!! Aksine bazıları tarafından tren seferleri dolu gösterildi, insanlar rezervasyon yaptıramadı.... Halk oraya kendi imkanlarıyla geldi. | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Proserpina (05-05-07) |
| | #8 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.464
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:14511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlısı olur inşallah .iş yapacak birilerini istiyoruz.
|
|
| | #9 |
Teşekkür etti: 2.649
Forum Gücü: 39 Forum Puanı:12641 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar bu iş sorumluluk işidir. Yani tatilde olacaklar olacak falan filan. Eğer 10 günlük tatili hayatınızın 5 yılını istemediğiniz bir yönetimle geçirmeye yeğ tutuyorsanız o tatile gidin. Benim kız arkadaşım yurtdışında olacak ve şimdiden konsoloslukta oy hakkını kullanmak için çeşitli resmi birimlerle görüşmekte. İnsanlardan özveri ve sorumluluk beklerken kimileri tatili tercih ediyorlarsa bilemem.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #10 |
Teşekkür etti: 1.203
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:7985 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaş öğretmen ve düğün tarihi 22 Temmuz, sanırım en şanssız o...
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |