| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Erken Seçim Yapılırsa Oyunuzu Hangi Partiye Verirsiniz.? | |||
| akp | | 28 | 35,44% |
| chp | | 22 | 27,85% |
| mhp | | 10 | 12,66% |
| dtp | | 3 | 3,80% |
| anap | | 0 | 0% |
| dyp | | 0 | 0% |
| tkp | | 3 | 3,80% |
| ödp | | 5 | 6,33% |
| bağımsızlara | | 1 | 1,27% |
| diğerleri... | | 7 | 8,86% |
| Oylayanlar: 79. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Profesör Antikapitalistler ![]() | Erken şeçim yapılırsa oyunuzu hangi partiye verirsiniz.?
Erken şeçim yapılırsa oyunuzu hangi partiye verirsiniz.?
CEZALI ÜYE |
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.032
Forum Gücü: 85 Forum Puanı:29966 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mhp'ye veririm. MHP tam olarak benim görüşümü savunmasada bana en yakın parti...
![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
|
| | #3 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.139
Forum Gücü: 98 Forum Puanı:36663 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hiç kimseye Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| Mesaja teşekkür eden: | J.Mengele (22-03-08) |
| | #4 |
| Öğretim üyesi Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 201
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:7818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevaplamama bile gerek yok sanırım herkes biliyor.. AK Partiye veririm.. Bediüzzaman sünnet olan sarığı için başını verirken, Ben farz olan örtüm için hayatımı versem AZDIR!! Ben annemin kızıyım; harbiyim, yalan bilmem. Kalbim oyuncak değil, hiç kimseye Eğilmem! |
|
| | #5 |
| Asistan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 599
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:2506 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | atatürk ten sonra bir sürü parti geldi geçti.hepsi aynı bu halk ne zaman vazgeçeçek hep aynı partilere oy vermeye halk açız diyor eziliyoruz diyor yine aynı partilere oy veriyorlar.bi kere de sosyalistleri denesinler beğenmezlerse kendileri bilir. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | Bay Önder (31-03-08), DREWFOSTER (26-03-08) |
| | #6 |
Teşekkür etti: 2.139
Forum Gücü: 98 Forum Puanı:36663 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | işçi partisimi ![]() Dogu perinçegi şutladılar Göz altında bence Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #7 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.320
Forum Gücü: 434 Forum Puanı:181217 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok erken olmuş buda ![]() Bu kadar erken seçim olursa oy vermem ben ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| | #8 |
Teşekkür etti: 2.538
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25386 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya anapa ya dypye yada ikisine birden basarım. ysk kafasına göre takılsın, istediğine yazsın oyu.
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
|
| | #9 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.640
Forum Gücü: 77 Forum Puanı:31155 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
chp
![]() "Savaşın sonudur bitti sanırsınız Vatan ve bayrak Bir çocuk daha doğar Bir Mustafa Kemal daha." ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | sev_cak (01-04-08) |
| | #10 |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 12.454
Forum Gücü: 140 Forum Puanı:57449 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Diğerleri = Ekmek Partisine
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü |
|
| Mesaja teşekkür eden: | DREWFOSTER (26-03-08) |
| | #11 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.104
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:21472 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | chp BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık Return Of The Remuş Nasyonel Sosyalizm ![]() |
|
| | #13 | |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 12.454
Forum Gücü: 140 Forum Puanı:57449 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
valla haklısın aslında bendemi ona versem ama yok ben partimden vazcaymam, EKMEK PARTİSİ benim Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü | |
|
| | #14 |
| Asistan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 364
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:235 ![]() ![]() ![]() |
şu an seçim olsa oyumu ödp ye veririm. yada duruma göre dtp den yanada oy kullanabilirim.
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | DREWFOSTER (26-03-08) |
| | #15 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 552
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:4140 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | DSP neden seçenekler arasında yok? Mustafa Kemal ATATÜRK ![]() |
|
| | #16 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.243
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:7168 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | özgürlük ve dayanışma partisi... ![]() Kardeşlerim ben Türküm,Arabım,İrlandalı,Yahudi,Kızılderili, Kürdüm ben yakın beni salın küllerimi Ağrı doruklarından Anadolu ya soysuzluğun bir daha asla yeşermeyeceği geleceğe taşıyın beni... Yutta barış dünyada barış Biji Aşiti |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | DREWFOSTER (26-03-08), mvovh (23-03-08) |
| | #17 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.032
Forum Gücü: 85 Forum Puanı:29966 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Genç Parti kendini batırdı bu seçimlerde salaklar. Tanıdığım birçok kişi 22 temmuzda genç partiye vermeyi düşünüyordu. Cem Uzan Tatlısesi Genç Partiye alınca hiçbiri vermedi. Bence Genç Parti barajı kesin geçerdi. Tatlısesten kaybetti... ![]() ![]() ![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
|
| | #18 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 522
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:8983 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Chp Tabİkİ
|
|
| | #19 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 265
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:471 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Henüz oy vermedim daha ama verebilseydim Özgürlük ve Dayanışma Partisi olurdu heralde...
Ne Açlık, Ne de Aç Gözlülük... Çok mu imkansız? ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | DREWFOSTER (26-03-08), sonsuus (23-03-08) |
| | #20 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.880
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:5566 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | YURDUMUZ BÜTÜN CİHANDIR BİZİM HAZIRLANDIK SON KANLI KAVGAYA BAŞTA BAYRAĞIMIZ SOSYALİZM... |
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |