DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  Siyaset Tartışmaları
Anket Sonuçlarını Göster: Erken Seçim Yapılırsa Oyunuzu Hangi Partiye Verirsiniz.?
akp 28 35,44%
chp 22 27,85%
mhp 10 12,66%
dtp 3 3,80%
anap 0 0%
dyp 0 0%
tkp 3 3,80%
ödp 5 6,33%
bağımsızlara 1 1,27%
diğerleri... 7 8,86%
Oylayanlar: 79. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 21-03-08, 06:20 Çevrimdışı   #1
Profesör
Antikapitalistler

pavel - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.632
Teşekkür etti: 3.069
RepForum Gücü: 86
Forum Puanı:35280
pavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Erken şeçim yapılırsa oyunuzu hangi partiye verirsiniz.?

Erken şeçim yapılırsa oyunuzu hangi partiye verirsiniz.?

CEZALI ÜYE
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
batuhan_124 (22-03-08), DREWFOSTER (26-03-08), mls1917 (22-03-08), tragonya (22-03-08)
Eski 21-03-08, 21:28 Çevrimdışı   #2
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.101
Teşekkür etti: 3.032
RepForum Gücü: 85
Forum Puanı:29966
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
mhp'ye veririm. MHP tam olarak benim görüşümü savunmasada bana en yakın parti...

Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında...

Ich Bin Heinrich Himmler
Eski 21-03-08, 21:37 Çevrimiçi   #3
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.639
Teşekkür etti: 2.139
RepForum Gücü: 98
Forum Puanı:36663
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
hiç kimseye

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Mesaja teşekkür eden:
J.Mengele (22-03-08)
Eski 22-03-08, 00:41 Çevrimdışı   #4
Öğretim üyesi
Huzur Pınarı

Şidaam - ait Avatar
Genel Mesajlar: 589
Teşekkür etti: 201
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:7818
Şidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmış
Cevaplamama bile gerek yok sanırım herkes biliyor.. AK Partiye veririm..

Bediüzzaman sünnet olan sarığı için başını verirken,
Ben farz olan örtüm için hayatımı versem AZDIR!!

Ben annemin kızıyım; harbiyim, yalan bilmem.
Kalbim oyuncak değil, hiç kimseye Eğilmem!

Eski 22-03-08, 00:53 Çevrimdışı   #5
Asistan
Antikapitalistler

mls1917 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 264
Teşekkür etti: 599
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:2506
mls1917 çevresinde seviliyormls1917 çevresinde seviliyormls1917 çevresinde seviliyormls1917 çevresinde seviliyormls1917 çevresinde seviliyormls1917 çevresinde seviliyormls1917 çevresinde seviliyormls1917 çevresinde seviliyormls1917 çevresinde seviliyormls1917 çevresinde seviliyormls1917 çevresinde seviliyor
atatürk ten sonra bir sürü parti geldi geçti.hepsi aynı bu halk ne zaman vazgeçeçek hep aynı partilere oy vermeye halk açız diyor eziliyoruz diyor yine aynı partilere oy veriyorlar.bi kere de sosyalistleri denesinler beğenmezlerse kendileri bilir.
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
Bay Önder (31-03-08), DREWFOSTER (26-03-08)
Eski 22-03-08, 01:01 Çevrimiçi   #6
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.639
Teşekkür etti: 2.139
RepForum Gücü: 98
Forum Puanı:36663
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
işçi partisimi

Dogu perinçegi şutladılar Göz altında bence

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Eski 22-03-08, 01:04 Çevrimiçi   #7
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 19.949
Teşekkür etti: 15.320
RepForum Gücü: 434
Forum Puanı:181217
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Çok erken olmuş buda
Bu kadar erken seçim olursa oy vermem ben

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Eski 22-03-08, 01:20 Çevrimiçi   #8
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.085
Teşekkür etti: 2.538
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:25386
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ya anapa ya dypye yada ikisine birden basarım. ysk kafasına göre takılsın, istediğine yazsın oyu.

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Münkür münafığın soyu,
Yaktı harap etti köyü,
Ölüsüne bir tas suyu,
Dökeninde avradını...
Eski 22-03-08, 09:48 Çevrimdışı   #9
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.825
Teşekkür etti: 2.640
RepForum Gücü: 77
Forum Puanı:31155
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
chp

"Savaşın sonudur bitti sanırsınız
Vatan ve bayrak
Bir çocuk daha doğar
Bir Mustafa Kemal daha."

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..
Mesaja teşekkür eden:
sev_cak (01-04-08)
Eski 22-03-08, 09:50 Çevrimdışı   #10
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.716
Teşekkür etti: 12.454
RepForum Gücü: 140
Forum Puanı:57449
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Diğerleri = Ekmek Partisine

Nedir bu başımdaki felaket
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet
Kefenimi alın dikin bir zahmet
Gömün beni, gömün beni bir başıma.

Elimde değil, susamıyorum...

Ahmet Kaya
16 Kasım Ölüm Yıldönümü
Mesaja teşekkür eden:
DREWFOSTER (26-03-08)
Eski 22-03-08, 09:50 Çevrimiçi   #11
Rektör
Genç Kuvvet

Язшμ§™ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.324
Teşekkür etti: 1.104
RepForum Gücü: 72
Forum Puanı:21472
Язшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
chp

Ölüm olsa da bu sevdanın ucunda
BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret...

Karmaşık
Return Of The Remuş

Nasyonel Sosyalizm
Eski 22-03-08, 10:16 Çevrimdışı   #12
Yard. Doçent
Genel Mesajlar: 1.242
Teşekkür etti: 990
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:10757
Marcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmış
Bu meclistekilerden birine vereceğime genç partiye veririm evladır.
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (22-03-08)
Eski 22-03-08, 10:24 Çevrimdışı   #13
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.716
Teşekkür etti: 12.454
RepForum Gücü: 140
Forum Puanı:57449
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
AXIS CICERO´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu meclistekilerden birine vereceğime genç partiye veririm evladır.
cem uzancısın yani valla haklısın aslında bendemi ona versem ama yok ben partimden vazcaymam, EKMEK PARTİSİ benim

Nedir bu başımdaki felaket
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet
Kefenimi alın dikin bir zahmet
Gömün beni, gömün beni bir başıma.

Elimde değil, susamıyorum...

Ahmet Kaya
16 Kasım Ölüm Yıldönümü
Eski 22-03-08, 10:49 Çevrimdışı   #14
Asistan
Antikapitalistler

senay - ait Avatar
Genel Mesajlar: 190
Teşekkür etti: 364
RepForum Gücü: 2
Forum Puanı:235
senay ara sıra gören oluyorsenay ara sıra gören oluyorsenay ara sıra gören oluyor
şu an seçim olsa oyumu ödp ye veririm. yada duruma göre dtp den yanada oy kullanabilirim.

biji biratiye gellan ( yaşasın halkların kardeşliği)
Mesaja teşekkür eden:
DREWFOSTER (26-03-08)
Eski 22-03-08, 12:38 Çevrimiçi   #15
Yard. Doçent
Kemalistler

baho_17 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.499
Teşekkür etti: 552
RepForum Gücü: 18
Forum Puanı:4140
baho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biri
DSP neden seçenekler arasında yok?

İktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal ATATÜRK

Eski 22-03-08, 12:50 Çevrimdışı   #16
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

sonsuus - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.030
Teşekkür etti: 1.243
RepForum Gücü: 20
Forum Puanı:7168
sonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmış
özgürlük ve dayanışma partisi...

Kardeşlerim ben Türküm,Arabım,İrlandalı,Yahudi,Kızılderili,
Kürdüm ben yakın beni
salın küllerimi Ağrı doruklarından Anadolu ya soysuzluğun bir daha asla yeşermeyeceği
geleceğe taşıyın beni...

Yutta barış dünyada barış

Biji Aşiti
DREWFOSTER (26-03-08), mvovh (23-03-08)
Eski 22-03-08, 14:32 Çevrimdışı   #17
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.101
Teşekkür etti: 3.032
RepForum Gücü: 85
Forum Puanı:29966
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Genç Parti kendini batırdı bu seçimlerde salaklar.
Tanıdığım birçok kişi 22 temmuzda genç partiye vermeyi düşünüyordu. Cem Uzan Tatlısesi Genç Partiye alınca hiçbiri vermedi. Bence Genç Parti barajı kesin geçerdi. Tatlısesten kaybetti...

Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında...

Ich Bin Heinrich Himmler
Eski 22-03-08, 14:38 Çevrimdışı   #18
Doçent

SeKeR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.661
Teşekkür etti: 522
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:8983
SeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Chp Tabİkİ
Eski 22-03-08, 14:48 Çevrimdışı   #19
Stajyer

mvovh - ait Avatar
Genel Mesajlar: 124
Teşekkür etti: 265
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:471
mvovh ara sıra gören oluyormvovh ara sıra gören oluyormvovh ara sıra gören oluyormvovh ara sıra gören oluyormvovh ara sıra gören oluyor
Henüz oy vermedim daha ama verebilseydim Özgürlük ve Dayanışma Partisi olurdu heralde...

Ne Açlık, Ne de Aç Gözlülük...
Çok mu imkansız?
DREWFOSTER (26-03-08), sonsuus (23-03-08)
Eski 22-03-08, 14:57 Çevrimdışı   #20
Yard. Doçent
Antikapitalistler

tragonya - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.694
Teşekkür etti: 1.880
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:5566
tragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
Türkiye Komünist Partisi

http://www.tkp.org.tr/

ANAMIZ AMELE SINIFIDIR
YURDUMUZ BÜTÜN CİHANDIR BİZİM
HAZIRLANDIK SON KANLI KAVGAYA
BAŞTA BAYRAĞIMIZ SOSYALİZM...
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
baris71 (31-03-08), DREWFOSTER (26-03-08), mvovh (23-03-08), sonsuus (23-03-08)

Konu Seçenekleri