| |
| |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Grup Lideri Sanatkârlar grubu ![]() | Ermeni Gruptan İğrenç Klip Dünyaca ünlü Ermeni Heavy Metal grubu System Of A Down, "Holy Mountains" isimli kliplerinde Türkiye'ye ve Mustafa Kemal Atatürk'e hakaretler yağdırdı.. Kurulduğu günden bu yana müzikleri kadar çok Türk karşıtlığıyla ön plana çıkan grup, son klibiyle izleyenleri şok etti. Klipte baştan sonra Türkler'e hakaret edilirken Atatürk'ün fotoğrafının altına "Ermeni Soykırımı'nın sorumlularından" diye yazıldı. Bir başka karede de Atatürk'ün resmi ekrandayken solistin "Katil" ve "Yalancı" sözlerini söylediği görüldü. Klipte Enver Paşa, Talat Paşa, Sultan Abdülhamit, Cemal Paşa'ya da katil denildi. Türkiye'de büyük bir hayran kitlesi bulunan grubun bu ilk vukuatı değil. Konserlerinde Türkiye'ye sürekli küfreden grup, bir konserin biletlerine "Köpekler ve Türkler giremez" diye yazmış ve büyük tepki çekmişti. _______ www.milliyet.com.tr Karalama olmuş bizim hayatımız, Ben onu karalıyorum, O beni, Herkes herkesi karalar olmuş, Hayat demek bile iltifat olur bu yaşama, Oyun olmuş yaşam, Adı; karalamaca ! kendini ölümsüz zannedenler var ! |
| | #2 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 500
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:3653 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o şarkının türkçesi Holy Mountains (Kutsal Dağlar) Onların akıldan çıkmayan görünüşlerini hissedebiliyor musun? Onların akıldan çıkmayan görünüşlerini hissedebiliyor musun? Yalancı, Katil, Şeytan Aras Nehri’ne dön Birinin anlamsız bakışları kendini savaşta hissetti Yalancı, Katil, Şeytan Aras Nehri’ne dön Özgürlük, Özgürlük, Özgürüz, Özgürüz Kutsal dağları duyabiliyor musun? Yalancı, Katil, Şeytan Aras Nehri’ne dön Biri hepsini kana boyayın dedi... öldürün dedi onları Yalancı, Katil, Şeytan Aras Nehri’ne dön Özgürlük, Özgürlük, Özgürüz, Özgürüz Onların hepsi geri döndü Dağın yamacında dinleniyorlar Öğrendik ki sizde hiç Gurur yokmuş, katiller, i.neler Aras Nehri’ne dönün Onların hepsi geri döndü Dağın yamacında dinleniyorlar Öğrendik ki sizde hiç Gurur yokmuş, katiller, i.neler Aras Nehri’ne dönün Özgürlük, Özgürlük, Özgürüz, Özgürüz arkadaşlar kusura bakmayın ama klibşde koyuyorum ki herkes görsün bu sahtekarlığı(burdan) bu arada sitede videoya girince yan tarafta turkish genocide bad armenians gibi türkleri savunan videolar var. ayrıca ingilizce bilen lütfen alttaki yorumlarıda bir okusun. ben bu klibin altındaki yorumun ilkincisini çeviriorum size. "I'm an Armenian girl and I live in Turkey,I hate you fuckin' Turks!Mt.Ararat is ours and always will be..SugarSoad thanx for everything and I have a photo in front of Mt.Ararat in which I hold our holy flag in my hand.I'd like to send it to you and maybe you can add it to the video.But Turk bastards just know that the revenge of my nation won't be so soft and sweet as that photo.We're gonna take back what's ours!.." (ben bir ermeni kızım ve TÜRKİYEDE yaşıyorum o kahrolası TÜRKLERDEN NEFRET EDİYORUM. ararat dağı bizimdi ve hep öyle olacak. tatlı soad herşey için teşekkürler ve bende benim bir fotom var ararad dağının önünde elimde ermeni bayrağıyla. onu size göndermek istiyorum. belki onu da bu klibe koyarsınız. ve o alçak TÜRKLER bilsinlerki benim ülkemin intikamı acı olucak neresi bizimse geri alıcaz.) arkadaşlar en kibar kelimelerle size çevirdim bunu umarım kimse buna göz yummaz. site bunun gibi bi çok yorumla dolu. TÜRKLÜĞÜMÜZE HAKARET ETTİRMEYELİM. ATAYA İFTİRA ATTIRMAYALIM. |
| | #3 |
| Profesör Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.016
Forum Gücü: 42 Forum Puanı:11433 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben bu grubu işte bu yüzden sevmiyorum ve ben işte bu yüzden bu adamlar yüzünden forumda tartışmıştım....... "Kardeşim sen düşünceden ibaretsin. Geriye kalan et ve kemiksin. Gül düşünür gülistan olursun. Diken düşünür dikenlik olursun." |
| | #4 |
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:3653 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kesinlikler seninleyim hewall bu adamlar dwm ettikçe yakında bizler bile soykırımı kabul edip onlara doğu anadoluyu verizcez
|
| | #5 |
| Stajyer Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 4
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:18 ![]() |
o klibi yapanlar system of a down deil..öle bişey olsaydı sitelerinde yer verirlerdi ki sitelerinde yok.
|
| | #6 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:5 ![]() |
o aptal grupun g.tü kalktı tabi bunda bizim türklerinde payı var hala hayran kitlesi var adamlar s... gidin dio biizim türkler hala ben müziklerini seviom kişilerik lerinden banane gibi sacma sapan şeyler söylüo bence türk lerinde ona lara karşı cvp niteliğinde bişey yapması gerekio bizi kötü göstermeye calısıolar dünyadaki insanlara kötü göstermeye calısan insan da insan olsa taksimde ki capulcu tiplere benziolar bi b..kta deiller yaptıkları müziğide cok abartılcak bi yanı yok bizde de ne yetenekler var ilerde onları cok cok gecicekler...
|
| | #7 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 171
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:2883 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | klibi yapan soad değil bundan eminim.ama destek vermişler ki grubun şarkısını ve resimlerini kullanabiliyorlar.istanbulda ki bütün ermeni arkadaşlarım da isyan moduna geçmiş durumda bazıları ortalığı karıştırıyorlar, bazılarıysa sonuna kadar destek veriyoruz diyorlar.ben hükümetimizden somut bir adım bekliyorum 91'de katledilen azeri kardeşlerimizin kanı yerde kalmamalı! |
| | #8 | |
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:3653 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ermeni meselesi denilen ve Ermeni milletinin gerçek çıkarlarından ziyade dünya kapitalistlerinin ekonomik çıkarlarına göre halledilmek istenen mesele, Kars Antlaşması'yla en doğru çözüm şeklini buldu. Asırlardan beri dostane yaşayan iki çalışkan halkın dostluk bağları memnuniyetle tekrar kuruldu." !!GamE IS OveR!! ![]() | |
| | #9 |
| Öğrenci ![]()
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:5 ![]() |
yaa bu ermeni arkadasları olan insanlara diyecegim sudur ki bunlar hic mi anlamayıolar maşa olduklarının farkında deilmiiler yaa maşa bunlar tıpkı kürtler gibi yaa onlar doguyu bölüp burdakiii yer altı zenginliklerini türklerin elinden almak istiolar o yer altı zenginligi de kime gidecek tabikii yahudii imparatorlğuna(amerika) bunların kafası basmıomu ben anlayamıom kürt sorunu ermeni sorunu kıbrıs sorunu daha neler neler yaa bu milllet yeemez bu numaraları ama bu millet savaşta olduguu kadar masa da güclü deil eger öle olsaydı su iddiaların bile cok komik olduguu apacık bilinirdi ermeni arkadaslar hic mi tarih lerini arastırmıolar objektiiff olarak kendi kaynklarından deil ama son sözüm de ermeni,kürt.....apo,system of a down... bunların hepsii kendileri icin deil yahudiler icin calısolar onların vaad edilmiş topraklarıı icin..
|
| | #10 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 116
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:2205 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benim böyle bir gruptan haberim bile yok. onları sanatçı sıfatına koyupta dinleyenler düşünsün. eğer bu yazılanlar üzerine hala bunları dinliyorsanız yazıklar olsun
SANIRIM GİTMEK GEREK BURALAR BİZE GÖRE DEĞİL ARTIK |
| | #11 |
| Cezalı Üye
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:116 ![]() ![]() |
bunlar bence bir grub it itlerin havlamasına aldırmayın arkadaşlar onları kendi hallerinde böyle havlasınlar zaten kendi iğrençliklerini gösteriyorlar
|
| | #12 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 46
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:490 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya topluca keselim sunları suncacık devlet türkiyenin 100 de 1 bide gelmişler türklere kafa tutuolar bu klip ilk yayınlandıı zaman arkdaslarla beraber sitelerine mail atmıstık cwp gelmedi ve bunları ypanlar soad deil miş ermeni iki aptal yapmış...ve türklerdende bu klibe cwp geldi
|
| | #13 |
| Grup Lideri Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.509
Forum Gücü: 43 Forum Puanı:8658 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
en adi millet bunlar ya israillilerle birlikte
|
| | #14 |
| Grup Lideri Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 872
Forum Gücü: 58 Forum Puanı:22385 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Buyurun buda web sitesi: http://www.anti-soad.org Karalama olmuş bizim hayatımız, Ben onu karalıyorum, O beni, Herkes herkesi karalar olmuş, Hayat demek bile iltifat olur bu yaşama, Oyun olmuş yaşam, Adı; karalamaca ! kendini ölümsüz zannedenler var ! |
| Konu Seçenekleri | |
| |