| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent ![]() | Ermeni Sorunu Merhabalar arkadaşlar...Üniversiteden bir Hocam a gelen ve bana da forward ettiği bir maili yazıyorum,okursanız sevinirim...Teşekkürler... Sevgili Arkadaslar, Fransiz Parlamentosu 109 milletvekilinden olusmuyor ve bu sarki burada bitmiyor. Bu 109 milletvekili bu sonuca 3 gunde ulasmadi. Biz de artik lutfen teknik ve bilimsel calisalim. USA'dan bir Turk Profesorun yazdiklarina onem verin ve luften okuyup uygulayin. Google'da "Armenian Genocide" (ermeni soykirimi) yazdigimizda ilk 100 sayfa tamamiyla uydurma ermeni iddialarini anlatan sitelerindir. Ve de bunlarin tümü ermeni siteleridir!!!! Bu siralama, sitelerin her gün girilme orani ile yapilir. Bizim tezimizi anlatan asagi sýralardaki siteleri yukari tasimanin tek yolu bu sitelere Girmektir. Lütfen bizim tezimizi anlatan sitelere her gun en az bir kere tiklayin. Bunun en kolay yolu bu siteleri acilis sayfamiz yapmaktir. Ornegin asagidaki siteyi acilis sayfaniz yapin. Ulkenize destek vermek bu kadar kolay!!! Hadi hemen simdi!!! Baslat'tan denetim masasina girin, internet seceneklerini tiklayin. Giris sayfasi yazan yerin altindaki adres yerine, asagidaki adresi yazin ya da yapistirin. http://www.ermenisorunu.gen.tr/english/index.html ve lutfen bu siteyi baskalarina da gonderin. Ulkemiz icin bu kadarini yapabiliriz!!!! saniyorum.. Ve bu sitenin 5 bin acilis sayfasiyla Google'da ermeni sorununu aramanin ilk maddesi haline getirilebilmesi isten bile degildir... ******************************************** Professor Tevfik Dalgic University of Texas-Dallas School of Management Richardson, 75083, Texas, USA 972-883 2770 214-212 4343 972-883 6521 http://www.utdallas.edu/~tdalgic seni sevmek en gizli ağlama biçimimdi... sana yazacaklarım sil sil bitmezdi... ve ben sende hiç birşeydim, sen bende herşeyken... ve sen var git yoluna Konu nomad tarafından (01-11-06 Saat 16:34 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #2 |
| Profesör Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.016
Forum Gücü: 42 Forum Puanı:11433 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler yaptım
"Kardeşim sen düşünceden ibaretsin. Geriye kalan et ve kemiksin. Gül düşünür gülistan olursun. Diken düşünür dikenlik olursun." |
|
| | #3 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 386
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:1566 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
destek verelim arkadaşlar Seni Sevdimde Noldu? Efes, Telsim Zengin Oldu! çok yoğunum gelemiyorum buralara... |
|
| | #4 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.194
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:5273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tamam kardes yaptım daha da yapcam ellerine saglık Biz Horon Kadar Karadeniz Zeybek Kadar Egeyiz Karşılama kadar Trakyalıyız Halay Kadar Bar Kadar Semah kadar Doğuluyuz Güneydoğuluyuz Anadoluyuz BİZ BÜYÜK TÜRK MİLLETİYİZ..! |
|
| | #5 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 208
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:928 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Saol haber verdigin icin HEP DESTEK_TAM DESTEK.. |
|
| | #6 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 466
Forum Gücü: 17 Forum Puanı:4628 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Duyarlılığından dolayı teşekkür ederim kuzen,bu konunun takipçisi olacağım... |
|
| | #9 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.552
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:14887 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sağol.bende açılış sayfası yaptım.Bu konuda yapabileceğimiz bu küçük sey bile büyük anlamlar taşıyor.
Her Veda Bir Başlangıçtır Aslında VE Her Başlangıç Bir Bitişi Gösterir Hayatta |
|
| | #10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 5.254
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:103264 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Pek tabiki açılış sayfası yapmalıyız bunun yanında bende dahil pek çoğumuzun yarım yamalak bilgilere sahip olduğumuz ermeni soykırımı hakkında bilirkişilerin kaynağından bu konuyu detayları ile öğrenmiş oluruz Teşekkürler |
|
| | #12 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.086
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:7181 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar hepinize tekrar çok teşekkür ediyorum Sanırım bizlerin ve diğer duyarlı insanların sayesinde amacımıza ulaştık Google den ermeni, ermeni sorunu vb... aramalar yapınız bakalım karşınıza ilk sırada hangi web adresi çıkacak Teşekkürler duyarlılığınız ve ilginiz için seni sevmek en gizli ağlama biçimimdi... sana yazacaklarım sil sil bitmezdi... ve ben sende hiç birşeydim, sen bende herşeyken... ve sen var git yoluna |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |