Konu Seçenekleri
Eski 01-11-06, 16:28 Çevrimdışı   #1
Yard. Doçent

nomad - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.620
Teşekkür etti: 1.086
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:7181
nomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmış
Ermeni Sorunu

Merhabalar arkadaşlar...Üniversiteden bir Hocam a gelen ve bana da forward ettiği bir maili yazıyorum,okursanız sevinirim...Teşekkürler...

Sevgili Arkadaslar,

Fransiz Parlamentosu 109 milletvekilinden olusmuyor ve bu sarki burada bitmiyor.

Bu 109 milletvekili bu sonuca 3 gunde ulasmadi.

Biz de artik lutfen teknik ve bilimsel calisalim. USA'dan bir Turk Profesorun yazdiklarina onem verin ve luften okuyup uygulayin.

Google'da "Armenian Genocide" (ermeni soykirimi) yazdigimizda ilk 100 sayfa tamamiyla uydurma ermeni iddialarini anlatan sitelerindir.

Ve de bunlarin tümü ermeni siteleridir!!!! Bu siralama, sitelerin her gün girilme orani ile yapilir.

Bizim tezimizi anlatan asagi sýralardaki siteleri yukari tasimanin tek yolu bu sitelere Girmektir.

Lütfen bizim tezimizi anlatan sitelere her gun en az bir kere tiklayin.

Bunun en kolay yolu bu siteleri acilis sayfamiz yapmaktir.

Ornegin asagidaki siteyi acilis sayfaniz yapin.

Ulkenize destek vermek bu kadar kolay!!!

Hadi hemen simdi!!!

Baslat'tan denetim masasina girin, internet seceneklerini tiklayin.

Giris sayfasi yazan yerin altindaki adres yerine, asagidaki adresi yazin ya da yapistirin.

http://www.ermenisorunu.gen.tr/english/index.html

ve lutfen bu siteyi baskalarina da gonderin. Ulkemiz icin bu kadarini yapabiliriz!!!! saniyorum..

Ve bu sitenin 5 bin acilis sayfasiyla Google'da ermeni sorununu aramanin ilk maddesi haline getirilebilmesi isten bile degildir...

Professor Tevfik Dalgic

University of Texas-Dallas

School of Management

Richardson, 75083, Texas, USA

972-883 2770

214-212 4343

972-883 6521

http://www.utdallas.edu/~tdalgic

seni sevmek en gizli ağlama biçimimdi...
sana yazacaklarım sil sil bitmezdi...
ve ben sende hiç birşeydim, sen bende herşeyken...

ve sen var git yoluna

Konu nomad tarafından (01-11-06 Saat 16:34 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden: (7 Kişi)
•Balım (04-11-06), alperen (01-11-06), And (02-11-06), GeSTaPo (01-11-06), samx (02-11-06), sitare (02-11-06), WorthLess (04-11-06)
Eski 01-11-06, 16:49 Çevrimdışı   #2
Profesör
Sanatkârlar grubu

Hewall - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.873
Teşekkür etti: 1.016
RepForum Gücü: 42
Forum Puanı:11433
Hewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmış
teşekkürler yaptım

"Kardeşim sen düşünceden ibaretsin. Geriye kalan et ve kemiksin. Gül düşünür gülistan olursun. Diken düşünür dikenlik olursun."
Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi)
•Balım (07-11-06), alperen (01-11-06), GeSTaPo (01-11-06), nomad (01-11-06), WorthLess (04-11-06)
Eski 01-11-06, 16:51 Çevrimdışı   #3
Dekan

KüçükBey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.815
Teşekkür etti: 386
Forum Puanı:1566
KüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuş
destek verelim arkadaşlar

Seni Sevdimde Noldu?
Efes, Telsim Zengin Oldu!

çok yoğunum gelemiyorum buralara...
Mesaja teşekkür eden: (6 Kişi)
•Balım (07-11-06), alperen (01-11-06), GeSTaPo (01-11-06), Hewall (07-11-06), nomad (01-11-06), WorthLess (04-11-06)
Eski 01-11-06, 18:36 Çevrimdışı   #4
Doçent
Genç Kuvvet

GeSTaPo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.413
Teşekkür etti: 1.194
RepForum Gücü: 24
Forum Puanı:5273
GeSTaPo Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGeSTaPo Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGeSTaPo Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGeSTaPo Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGeSTaPo Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGeSTaPo Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGeSTaPo Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGeSTaPo Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGeSTaPo Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGeSTaPo Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGeSTaPo Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
tamam kardes yaptım daha da yapcam
ellerine saglık

Biz Horon Kadar Karadeniz
Zeybek Kadar Egeyiz
Karşılama kadar Trakyalıyız
Halay Kadar Bar Kadar Semah kadar
Doğuluyuz Güneydoğuluyuz Anadoluyuz
BİZ BÜYÜK TÜRK MİLLETİYİZ..!
•Balım (07-11-06), alperen (01-11-06), Hewall (07-11-06), nomad (01-11-06), WorthLess (04-11-06)
Eski 01-11-06, 23:38 Çevrimdışı   #5
Öğretim üyesi

alperen - ait Avatar
Genel Mesajlar: 948
Teşekkür etti: 208
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:928
alperen üç beş tanıdığı olmuşalperen üç beş tanıdığı olmuşalperen üç beş tanıdığı olmuşalperen üç beş tanıdığı olmuşalperen üç beş tanıdığı olmuşalperen üç beş tanıdığı olmuşalperen üç beş tanıdığı olmuşalperen üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Saol haber verdigin icin

HEP DESTEK_TAM DESTEK..
•Balım (07-11-06), GeSTaPo (01-11-06), Hewall (07-11-06), nomad (02-11-06), WorthLess (04-11-06)
Eski 02-11-06, 00:27 Çevrimdışı   #6
Öğretim üyesi

sitare - ait Avatar
Genel Mesajlar: 865
Teşekkür etti: 466
RepForum Gücü: 17
Forum Puanı:4628
sitare Forumda Saygin ve popüler birisitare Forumda Saygin ve popüler birisitare Forumda Saygin ve popüler birisitare Forumda Saygin ve popüler birisitare Forumda Saygin ve popüler birisitare Forumda Saygin ve popüler birisitare Forumda Saygin ve popüler birisitare Forumda Saygin ve popüler birisitare Forumda Saygin ve popüler birisitare Forumda Saygin ve popüler birisitare Forumda Saygin ve popüler biri
Duyarlılığından dolayı teşekkür ederim kuzen,bu konunun takipçisi olacağım...

Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
•Balım (07-11-06), Hewall (07-11-06), nomad (02-11-06), WorthLess (04-11-06)
Eski 02-11-06, 01:00 Çevrimdışı   #7
Öğretim üyesi
ALy

ALy - ait Avatar
Genel Mesajlar: 925
Teşekkür etti: 471
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:4737
ALy Forumda Saygin ve popüler biriALy Forumda Saygin ve popüler biriALy Forumda Saygin ve popüler biriALy Forumda Saygin ve popüler biriALy Forumda Saygin ve popüler biriALy Forumda Saygin ve popüler biriALy Forumda Saygin ve popüler biriALy Forumda Saygin ve popüler biriALy Forumda Saygin ve popüler biriALy Forumda Saygin ve popüler biriALy Forumda Saygin ve popüler biri
çok teşekkürler gerçekten

sleeping...
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
•Balım (07-11-06), Hewall (07-11-06), WorthLess (04-11-06)
Eski 02-11-06, 01:41 Çevrimdışı   #8
Dekan

romantik_dj - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.208
Teşekkür etti: 1.207
RepForum Gücü: 34
Forum Puanı:5938
romantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
tşkler nomad..
Eski 02-11-06, 02:05 Çevrimdışı   #9
Doçent

samx - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.719
Teşekkür etti: 1.552
RepForum Gücü: 44
Forum Puanı:14887
samx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
sağol.bende açılış sayfası yaptım.Bu konuda yapabileceğimiz bu küçük sey bile büyük anlamlar taşıyor.

Her Veda Bir Başlangıçtır Aslında
VE
Her Başlangıç Bir Bitişi Gösterir Hayatta
Eski 02-11-06, 03:42 Çevrimdışı   #10
And

And - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.417
Teşekkür etti: 5.254
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:103264
And tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Pek tabiki açılış sayfası yapmalıyız bunun yanında bende dahil pek çoğumuzun yarım yamalak bilgilere sahip olduğumuz ermeni soykırımı hakkında bilirkişilerin kaynağından bu konuyu detayları ile öğrenmiş oluruz
Teşekkürler
Eski 04-11-06, 09:50 Çevrimdışı   #11
Doçent
Kemalistler

WorthLess - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.077
Teşekkür etti: 1.668
Forum Puanı:5012
WorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
çok teşekkür ederim dediklerini yaptım saol...=)
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
•Balım (07-11-06), Hewall (07-11-06), nomad (04-11-06)
Eski 07-11-06, 22:26 Çevrimdışı   #12
Yard. Doçent

nomad - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.620
Teşekkür etti: 1.086
Forum Puanı:7181
nomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmış
Arkadaşlar hepinize tekrar çok teşekkür ediyorumSanırım bizlerin ve diğer duyarlı insanların sayesinde amacımıza ulaştıkGoogle den ermeni, ermeni sorunu vb... aramalar yapınız bakalım karşınıza ilk sırada hangi web adresi çıkacakTeşekkürler duyarlılığınız ve ilginiz için

seni sevmek en gizli ağlama biçimimdi...
sana yazacaklarım sil sil bitmezdi...
ve ben sende hiç birşeydim, sen bende herşeyken...

ve sen var git yoluna
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
•Balım (07-11-06), Hewall (07-11-06)

Konu Seçenekleri