| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent ![]() | Ermeni Yasa Tasarısı
Ermeni soykırımı olmadığı iddiası bulunan ve soykırımın olmadığını dile getirenlere 5 yıl hapis cezası getiren yasa tasarısı hazırlayan fransızlar hakkında ne düşünüyorsunuz. Düşüncelerinizi açıklayın. NOT1:Eğer fransız ürünlerini boykot etmek isterseniz aşağıdaki linkte fransız ürünlerinin tam listesi var. TIKLA Aşık olan miskin olur, Hak yoluna teslim olur, Her ne dersen boyun tutar, Çare yok gönül yıkmaya YUNUSEMRE |
|
| | #2 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 0
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:103 ![]() ![]() | Aslında bunu yapması gereken biziz ama tam tersi ermeni soykımını kabul edecek kadar kişiliksiz,para gibi birçok şey uğruna gözünü kapamış kör etmiş hiç bir duygusu olmayan sadece çıkar uğruna yaşayan yazarlarımız! var ülkemizde gerçi onları da ben Türk olarak görmüyorum orası ayrı!Bu insanların bunu söylemesi cahillikten değil kesinlikle üzerimize çamur atmak ama biz böyle bir iftira karşısında bilinçlenmeliyiz yani olayın tam olarak ne olduğunu öğrenmeliyiz ki verecek cevabımız olsun arkadaşlar!Ermenilerin yıllardır üzerimizdeki amaçlarını biliyoruz hepimiz bunun için bunlar çok normal.Ve ermenilerin Türklere yaptıkları asıl soykırım resimlerini de gördüm ve inanırmısınız ağladım ve bakamadım.Aklınıza gelemeyecek işkence yöntemleri kadın,çocuk demeden!Görmenizi isterdim!!Bunu yapanlar zaten insan olamaz...ve şimdi onu yapan insanlar karşımıza geçmiş siz soykırım yaptınız diyorlar.Ben buna sadece gülerim,bu kadar düşmelerine.Tarihi yeniden yazacak kadar düşmelerine... sebnemciyizbiz |
|
| | #3 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 609
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:1619 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu konu karşısında duyarlı birilerini görmek gerçekten güzel. Bundan sonra artık fransız ürünlerini almamak lazım ben şahsen artık almıyorum aksine ne olursa olsun türk ürünlerini tercih ediyorum. Ayrıca _beste_ sen de o gördüğün fotoğrafları imkanın varsa burada paylaşabilirmisin.
Aşık olan miskin olur, Hak yoluna teslim olur, Her ne dersen boyun tutar, Çare yok gönül yıkmaya YUNUSEMRE |
|
| | #4 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 0
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:103 ![]() ![]() | bize onları dersanedeki tarih hocamız gösterdi ermeni soykırımına karşılık türklerdende biryazar ermenilerin türklere yaptığı asıl soykırımı anlatan bikitap cıkarmış...cok da iyi bir cevap olmuş!o kitabın içinde bir çok resim ve ayrıntılı bilgi var.belki resimleri bulamam ama kitabı ve yazarını tam olarak öğrenebilirim.resimleri de bulmaya çalışırım iyi olur aslında sebnemciyizbiz |
|
| | #5 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 116
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:2205 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
konuyu şu anda farkettim. gerçekten ele alınması, tartışılması gereken bir konu. Osmanlı İmparatorluğu bu ermenilere zamanında bu kadar şefkat göstermeseydi, bugün bu aklı kıtlar bu cesareti bulamazlardı. Osmanlının kendilerine sağladığı adaleti hayatlarının hiçbir evresinde görmeyen bu nankörler, yedikleri kaba pisleyerek, Osmanlının veliahtı olan biz Türkiye Cumhuriyeti'ni akılları sıra dünya önünde küçük düşürmeye, çeşitli yaptırımlar uygulatarak, ırklarının varolduğu günden bu yana düsturları olan Anadoluya devlet kurma hayallerini gerçekleştirmeye çalışıyorlar. Onlara şöyle veya böyle alet olanlar ise birgün bu kuduz köpeğin kendilerinide ısırabileceğinin farkında değiller.
SANIRIM GİTMEK GEREK BURALAR BİZE GÖRE DEĞİL ARTIK Konu blackcrown tarafından (08-06-06 Saat 16:23 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #6 | |
| Doçent ![]()
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:1619 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Aşık olan miskin olur, Hak yoluna teslim olur, Her ne dersen boyun tutar, Çare yok gönül yıkmaya YUNUSEMRE | |
|
| | #7 | |
| Öğretim üyesi ![]()
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:2205 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bunun anlamı nedir? SANIRIM GİTMEK GEREK BURALAR BİZE GÖRE DEĞİL ARTIK | |
|
| | #8 |
| Doçent ![]()
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:1619 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sana değil kızgınlığım sana katılmakla beraber onlara kızgınlığımı anlatmaya çalıştım
Aşık olan miskin olur, Hak yoluna teslim olur, Her ne dersen boyun tutar, Çare yok gönül yıkmaya YUNUSEMRE |
|
| | #9 |
| Öğretim üyesi ![]()
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:2205 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tamam... ben anlamam pek bu sanal dilden
SANIRIM GİTMEK GEREK BURALAR BİZE GÖRE DEĞİL ARTIK |
|
| | #10 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 1
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:41 ![]() |
ermeni deyipte germenin ne anlami var yahu
|
|
| | #11 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 54
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:3867 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ermeniler tek ırk değildir arkadaşlar genelleme yapmamanızı rica ediyorum ayrıca bütün Ermeni asıllılarda kötü değildir |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |