Konu Seçenekleri
Eski 10-05-06, 08:33 Çevrimdışı   #1
Doçent

RedStreak - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.030
Teşekkür etti: 609
RepForum Gücü: 20
Forum Puanı:1619
RedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyor
Ermeni Yasa Tasarısı

Ermeni soykırımı olmadığı iddiası bulunan ve soykırımın olmadığını dile getirenlere 5 yıl hapis cezası getiren yasa tasarısı hazırlayan fransızlar hakkında ne düşünüyorsunuz. Düşüncelerinizi açıklayın.

NOT1:Eğer fransız ürünlerini boykot etmek isterseniz aşağıdaki linkte fransız ürünlerinin tam listesi var.
TIKLA

Aşık olan miskin olur, Hak yoluna teslim olur,

Her ne dersen boyun tutar, Çare yok gönül yıkmaya

YUNUSEMRE
Eski 13-05-06, 14:22 Çevrimdışı   #2
Stajyer

_beste_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 42
Teşekkür etti: 0
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:103
_beste_ ara sıra gören oluyor_beste_ ara sıra gören oluyor
Aslında bunu yapması gereken biziz ama tam tersi ermeni soykımını kabul edecek kadar kişiliksiz,para gibi birçok şey uğruna gözünü kapamış kör etmiş hiç bir duygusu olmayan sadece çıkar uğruna yaşayan yazarlarımız! var ülkemizde gerçi onları da ben Türk olarak görmüyorum orası ayrı!Bu insanların bunu söylemesi cahillikten değil kesinlikle üzerimize çamur atmak ama biz böyle bir iftira karşısında bilinçlenmeliyiz yani olayın tam olarak ne olduğunu öğrenmeliyiz ki verecek cevabımız olsun arkadaşlar!Ermenilerin yıllardır üzerimizdeki amaçlarını biliyoruz hepimiz bunun için bunlar çok normal.Ve ermenilerin Türklere yaptıkları asıl soykırım resimlerini de gördüm ve inanırmısınız ağladım ve bakamadım.Aklınıza gelemeyecek işkence yöntemleri kadın,çocuk demeden!Görmenizi isterdim!!Bunu yapanlar zaten insan olamaz...ve şimdi onu yapan insanlar karşımıza geçmiş siz soykırım yaptınız diyorlar.Ben buna sadece gülerim,bu kadar düşmelerine.Tarihi yeniden yazacak kadar düşmelerine...

your head will collapse but there's nothing in it and you'll ask your self...where is my mind?
sebnemciyizbiz
Eski 13-05-06, 16:22 Çevrimdışı   #3
Doçent

RedStreak - ait Avatar
RedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyor
bu konu karşısında duyarlı birilerini görmek gerçekten güzel. Bundan sonra artık fransız ürünlerini almamak lazım ben şahsen artık almıyorum aksine ne olursa olsun türk ürünlerini tercih ediyorum. Ayrıca _beste_ sen de o gördüğün fotoğrafları imkanın varsa burada paylaşabilirmisin.

YUNUSEMRE
Eski 18-05-06, 01:05 Çevrimdışı   #4
Stajyer

_beste_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 42
Teşekkür etti: 0
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:103
_beste_ ara sıra gören oluyor_beste_ ara sıra gören oluyor
bize onları dersanedeki tarih hocamız gösterdi ermeni soykırımına karşılık türklerdende biryazar ermenilerin türklere yaptığı asıl soykırımı anlatan bikitap cıkarmış...cok da iyi bir cevap olmuş!o kitabın içinde bir çok resim ve ayrıntılı bilgi var.belki resimleri bulamam ama kitabı ve yazarını tam olarak öğrenebilirim.resimleri de bulmaya çalışırımiyi olur aslında

your head will collapse but there's nothing in it and you'll ask your self...where is my mind?
sebnemciyizbiz
Eski 08-06-06, 16:21 Çevrimdışı   #5
Öğretim üyesi

blackcrown - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.178
Teşekkür etti: 116
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:2205
blackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyor
konuyu şu anda farkettim. gerçekten ele alınması, tartışılması gereken bir konu. Osmanlı İmparatorluğu bu ermenilere zamanında bu kadar şefkat göstermeseydi, bugün bu aklı kıtlar bu cesareti bulamazlardı. Osmanlının kendilerine sağladığı adaleti hayatlarının hiçbir evresinde görmeyen bu nankörler, yedikleri kaba pisleyerek, Osmanlının veliahtı olan biz Türkiye Cumhuriyeti'ni akılları sıra dünya önünde küçük düşürmeye, çeşitli yaptırımlar uygulatarak, ırklarının varolduğu günden bu yana düsturları olan Anadoluya devlet kurma hayallerini gerçekleştirmeye çalışıyorlar. Onlara şöyle veya böyle alet olanlar ise birgün bu kuduz köpeğin kendilerinide ısırabileceğinin farkında değiller.

SANIRIM GİTMEK GEREK

BURALAR BİZE GÖRE DEĞİL ARTIK

Konu blackcrown tarafından (08-06-06 Saat 16:23 ) de değiştirilmiştir..
Eski 08-06-06, 16:26 Çevrimdışı   #6
Doçent

RedStreak - ait Avatar
Alıntı:
blackcrown´isimli üyeden Alıntı
konuyu şu anda farkettim. gerçekten ele alınması, tartışılması gereken bir konu. Osmanlı İmparatorluğu bu ermenilere zamanında bu kadar şefkat göstermeseydi, bugün bu aklı kıtlar bu cesareti bulamazlardı. Osmanlının kendilerine sağladığı adaleti hayatlarının hiçbir evresinde görmeyen bu nankörler, yedikleri kaba pisleyerek, Osmanlının veliahtı olan biz Türkiye Cumhuriyeti'ni akılları sıra dünya önünde küçük düşürmeye, çeşitli yaptırımlar uygulatarak, ırklarının varolduğu günden bu yana düsturları olan Anadoluya devlet kurma hayallerini gerçekleştirmeye çalışıyorlar. Onlara şöyle veya böyle alet olanlar ise birgün bu kuduz köpeğin kendilerinide ısırabileceğinin farkında değiller.
++++++++++++++

YUNUSEMRE
Eski 08-06-06, 16:42 Çevrimdışı   #7
Öğretim üyesi

blackcrown - ait Avatar
blackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyor
Alıntı:
redstreak´isimli üyeden Alıntı
++++++++++++++

bunun anlamı nedir?

SANIRIM GİTMEK GEREK

Eski 08-06-06, 16:44 Çevrimdışı   #8
Doçent

RedStreak - ait Avatar
sana değil kızgınlığım sana katılmakla beraber onlara kızgınlığımı anlatmaya çalıştım

YUNUSEMRE
Eski 08-06-06, 17:09 Çevrimdışı   #9
Öğretim üyesi

blackcrown - ait Avatar
tamam... ben anlamam pek bu sanal dilden

SANIRIM GİTMEK GEREK

Eski 09-06-06, 19:01 Çevrimdışı   #10
Stajyer

bornoz - ait Avatar
Genel Mesajlar: 94
Teşekkür etti: 1
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:41
bornoz Herkese mesafeli
ermeni deyipte germenin ne anlami var yahu
Eski 10-06-06, 01:01 Çevrimdışı   #11
Profesör

cicibici - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.440
Teşekkür etti: 54
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:3867
cicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biri
Ermeniler tek ırk değildir arkadaşlar genelleme yapmamanızı rica ediyorum ayrıca bütün Ermeni asıllılarda kötü değildir

Konu Seçenekleri