| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent ![]() | Bürükselde 500 Ermeni Türk bayragini yaktilar.Polis müdahele etmedi.ABDde Vasinton elciligimiz önunde gösteri yapan Ermeniler elcilik görevlilerine tacizde bulundu,polis mudahele etmedi. Son haftalarda Avrupada Ermeni taraftarligi iyice belirginlesti.Ermenilerin Türklere ve Orta Dogudaki Müslüman ahaliye yaptiklarindan hic sözetmiyorlar. Siyonist ve Hacli basini The Times Der Spegiel ,DN, Washintongpost, Daily Telegraf ve Fransiz basini (ve adini sayamadiklarim)halkini yanlis yönde yönlendirmekte. Fransiz Chirac törenlere resmen katildi,ve Belcikada cikacak yeni yasaya göre Belcika vatandaslarinin "sözde Ermeni soykirimini redetmesi" resmen suc olacakmis.Yani Belcikada yasayan bir Türk "Hayir soykirim olmadi derse" hapis ya da para cezasina carptirilacak. |
|
| | #2 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 89
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:420 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şimdi bir şey derdim ama burası yeri değil bayrağı yakmak kolay gelsinler bize bir şey denesiner yapmayı sıkar o biraz bizde cayır cayır bayrağı değğil onları yakarız Hayvanlar olmadan insanlar nedir ki ? Eğer bütün hayvanlar kaybolup giderse insanoğlu büyük bir ruh yalnızlığı içinde ölecektir.(Apache kabilesi) http://www.yuvaariyorum.blogspot.com/ !! KÜRKE HAYIR !! |
|
| Mesaja teşekkür eden: (6 Kişi) | emrowski (27-01-07), GönüLçeLen` (22-02-07), RoMeO (27-01-07), SecReT_G!RL (27-01-07), thorn (27-01-07), özdemir (26-02-07) |
| | #3 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:10328 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yanlış anlamadıysam iranda da yaktılar.. ee hrant planı tutmayınca yeni atak geliştiriyolar.
. . . hep yalnız ben... |
|
| | #4 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 386
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:1566 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tatmin edin kendiniz öyle anca Seni Sevdimde Noldu? Efes, Telsim Zengin Oldu! çok yoğunum gelemiyorum buralara... |
|
| | #5 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 242
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1270 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya nie öle diosunuz hepimiz ermeniyiz sonuçta kardeşimiz onlar bizim bi bildkleri vardr....
tabutlara sığmayacak kdr intihar var şeytanın siparişi Dünya'nın ninnisi olmuş sirenler Ya Rab bizi özler Sagopa Kajmer Konu manyax tarafından (27-01-07 Saat 11:57 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi) | angedu27 (28-02-07), el che (31-01-07), METALTÜRK (01-02-07), RAMSES113 (23-03-07), ThE AdMiRaL (01-03-07) |
| | #6 |
| Öğretim üyesi ![]()
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:420 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben asla ermeni olmam ben TÜRK'üm.... Hayvanlar olmadan insanlar nedir ki ? Eğer bütün hayvanlar kaybolup giderse insanoğlu büyük bir ruh yalnızlığı içinde ölecektir.(Apache kabilesi) http://www.yuvaariyorum.blogspot.com/ !! KÜRKE HAYIR !! |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | Bunaltı (02-03-07), SecReT_G!RL (27-01-07) |
| | #7 | |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:10328 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
sana kolay gelsin abicim. ermeniysen saygı duymak gerekir yani.. . . . hep yalnız ben... | |
|
| | #9 |
| Öğretim üyesi ![]()
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:420 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayvanlar olmadan insanlar nedir ki ? Eğer bütün hayvanlar kaybolup giderse insanoğlu büyük bir ruh yalnızlığı içinde ölecektir.(Apache kabilesi) http://www.yuvaariyorum.blogspot.com/ !! KÜRKE HAYIR !! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | DoĞuŞ (02-02-07) |
| | #10 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 242
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1270 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ewrowski bu bnm yaptğma halkk arasnda kinaye denio bilmem biliomusun...
tabutlara sığmayacak kdr intihar var şeytanın siparişi Dünya'nın ninnisi olmuş sirenler Ya Rab bizi özler Sagopa Kajmer |
|
| Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi) | GeSTaPo (01-02-07), RebeL (01-02-07), SecReT_G!RL (27-01-07), ThE AdMiRaL (01-03-07), thorn (27-01-07) |
| | #11 |
| Öğretim üyesi ![]()
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:420 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "hepimiz ermeniyiz"saloganına böyle bir durumda asla ve asla dahil olmak istemem. pis türk kanını akıtıp yerine kurulacak ermeni devletiyle asil ermeni kanı getirmeyi düşünebilen ve bunu söyleyebilen her kim olursa olsun onun arkasından kardeşlik sloganı atmam, hepimiz ermeniyiz demem. insanlık gösterisi yapıcaz diye kendi milli onurumuzu ayaklar altına alamayız. allahın verdiği canı almak kuluna düşmez ama bazılarının da arkasından ağlanmaz.... Hayvanlar olmadan insanlar nedir ki ? Eğer bütün hayvanlar kaybolup giderse insanoğlu büyük bir ruh yalnızlığı içinde ölecektir.(Apache kabilesi) http://www.yuvaariyorum.blogspot.com/ !! KÜRKE HAYIR !! |
|
| | #12 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.668
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:5012 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne ermenisi bee ne ermenisi gelde gebertme şimdi bunları ermeniyseler ermeniliklerini bilsinler... Edit Sidalay : Küfür Yasak !! Tekrarladiginizda uyari puani alirsiniz. |
|
| | #13 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 596
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:3373 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ermeniyiz die slogan atanlar baksında görsünler işte ermenilerin nası oldugunu..
... |
|
| | #14 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.478
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:5999 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ewt içimizdeki ermeni kardeşler yani hem ermeni hem türk olanlar(nasıl oluyosa!!!)buyrun Türk bayrağını yakmış ermeniler.onlar sizin kadar cömeret değil.Hepimiz Ermeniyiz!!!!!!!bu sloganları atanlar bu sadece başlangıç.şimdilik Şanlı Bayrağımızı yaktılar.sırada neler var siz tahmin edin.pardon siz tahmin edemezsiniz.etseydiniz bu sloganı atmazdınız. ![]() ![]() |
|
| | #15 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 1.727
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:2709 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
biz hepimiz ermeniyiz diye pankart acaduralim \millet bizim bayragimizi yakiyo ![]() pis saygisizlar |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | ThE AdMiRaL (01-03-07), thorn (27-01-07) |
| | #17 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.173
Forum Gücü: 84 Forum Puanı:27619 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ! ! ! ! Ne mUtLu TÜRK üm diyEnee ! ! ! ! Kadehte yansimama baktim ayakLi bir kanıtım Kadin dergiLeri testLerinde her soruya yanıtım.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #18 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 3.367
Forum Gücü: 106 Forum Puanı:35630 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | insanimiz halen bizde ermeniyiz diye slogan atiyor..... ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | ThE AdMiRaL (01-03-07), thorn (27-01-07) |
| | #19 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.173
Forum Gücü: 84 Forum Puanı:27619 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Edit Sidalay : Küfür Yasak !! Tekrarladiginizda uyari puani alirsiniz. Kadehte yansimama baktim ayakLi bir kanıtım Kadin dergiLeri testLerinde her soruya yanıtım.. |
|
| | #20 |
| Asistan Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 164
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende dün akşam flash tv de izlemiştim arkadaşlar bu haberi irandaki ermeniler yakmışlar galiba ayrıca biz ermeniyiz diyenlerede yazıklar olsun bir tane ermeni öldü diye herkes bizde ermeniyiz sloganı atmaya başladı ya bizim şehitlerimiz onlar şehit edildiklerinde böyle sloganlar attılarmı bu ermenilerin hiç biri beni ilgilendirmez onlara bu olay olduktan sonra nefretim daha da arttı NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | thorn (27-01-07) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |