DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  Diğer Tartışmalar

Konu Seçenekleri
Eski 27-01-07, 11:33 Çevrimdışı   #1
Doçent

SeKeR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.663
Teşekkür etti: 522
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:8983
SeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Kizgin Ermeniler Türk Bayragini Yakti

Bürükselde 500 Ermeni Türk bayragini yaktilar.Polis müdahele etmedi.ABDde Vasinton elciligimiz önunde gösteri yapan Ermeniler elcilik görevlilerine tacizde bulundu,polis mudahele etmedi.

Son haftalarda Avrupada Ermeni taraftarligi iyice belirginlesti.Ermenilerin Türklere ve Orta Dogudaki Müslüman ahaliye yaptiklarindan hic sözetmiyorlar.
Siyonist ve Hacli basini The Times
Der Spegiel ,DN, Washintongpost, Daily Telegraf ve Fransiz basini (ve adini sayamadiklarim)halkini yanlis yönde yönlendirmekte.
Fransiz Chirac törenlere resmen katildi,ve Belcikada cikacak yeni yasaya göre Belcika vatandaslarinin "sözde Ermeni soykirimini redetmesi" resmen suc olacakmis.Yani Belcikada yasayan bir Türk "Hayir soykirim olmadi derse" hapis ya da para cezasina carptirilacak.
Mesaja teşekkür eden: (9 Kişi)
alpachino (08-02-07), angedu27 (28-02-07), DoĞuŞ (02-02-07), GeSTaPo (01-02-07), GiZemlİTÜRK (22-02-07), mr_ram (03-02-07), RebeL (01-02-07), uĞuR (01-02-07), özdemir (26-02-07)
Eski 27-01-07, 11:36 Çevrimdışı   #2
Öğretim üyesi

akhlys - ait Avatar
Genel Mesajlar: 564
Teşekkür etti: 89
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:420
akhlys ara sıra gören oluyorakhlys ara sıra gören oluyorakhlys ara sıra gören oluyorakhlys ara sıra gören oluyorakhlys ara sıra gören oluyor
şimdi bir şey derdim ama burası yeri değil bayrağı yakmak kolay gelsinler bize bir şey denesiner yapmayı sıkar o biraz bizde cayır cayır bayrağı değğil onları yakarız

Hayvanlar olmadan insanlar nedir ki ? Eğer bütün hayvanlar kaybolup giderse insanoğlu büyük bir ruh yalnızlığı içinde ölecektir.(Apache kabilesi)
http://www.yuvaariyorum.blogspot.com/
!! KÜRKE HAYIR !!
Mesaja teşekkür eden: (6 Kişi)
emrowski (27-01-07), GönüLçeLen` (22-02-07), RoMeO (27-01-07), SecReT_G!RL (27-01-07), thorn (27-01-07), özdemir (26-02-07)
Eski 27-01-07, 11:41 Çevrimdışı   #3
Doçent
Düşünürler grubu

emrowski - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.654
Teşekkür etti: 1.599
RepForum Gücü: 34
Forum Puanı:10328
emrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
yanlış anlamadıysam iranda da yaktılar.. ee hrant planı tutmayınca yeni atak geliştiriyolar.

.
.
.
.
hep yalnız ben...
Eski 27-01-07, 11:41 Çevrimdışı   #4
Dekan

KüçükBey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.815
Teşekkür etti: 386
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:1566
KüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuş
tatmin edin kendiniz öyle anca

Seni Sevdimde Noldu?
Efes, Telsim Zengin Oldu!

çok yoğunum gelemiyorum buralara...
Eski 27-01-07, 11:43 Çevrimdışı   #5
Yard. Doçent

manyax - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.266
Teşekkür etti: 242
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:1270
manyax üç beş tanıdığı olmuşmanyax üç beş tanıdığı olmuşmanyax üç beş tanıdığı olmuşmanyax üç beş tanıdığı olmuşmanyax üç beş tanıdığı olmuşmanyax üç beş tanıdığı olmuşmanyax üç beş tanıdığı olmuşmanyax üç beş tanıdığı olmuşmanyax üç beş tanıdığı olmuş
ya nie öle diosunuz hepimiz ermeniyiz sonuçta kardeşimiz onlar bizim bi bildkleri vardr....

tabutlara sığmayacak kdr intihar var
şeytanın siparişi
Dünya'nın ninnisi olmuş sirenler
Ya Rab bizi özler

Sagopa Kajmer

Konu manyax tarafından (27-01-07 Saat 11:57 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi)
angedu27 (28-02-07), el che (31-01-07), METALTÜRK (01-02-07), RAMSES113 (23-03-07), ThE AdMiRaL (01-03-07)
Eski 27-01-07, 11:44 Çevrimdışı   #6
Öğretim üyesi

akhlys - ait Avatar
akhlys ara sıra gören oluyorakhlys ara sıra gören oluyorakhlys ara sıra gören oluyorakhlys ara sıra gören oluyorakhlys ara sıra gören oluyor
ben asla ermeni olmam ben TÜRK'üm....

Hayvanlar olmadan insanlar nedir ki ? Eğer bütün hayvanlar kaybolup giderse insanoğlu büyük bir ruh yalnızlığı içinde ölecektir.(Apache kabilesi)
!! KÜRKE HAYIR !!
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
Bunaltı (02-03-07), SecReT_G!RL (27-01-07)
Eski 27-01-07, 11:44 Çevrimdışı   #7
Doçent
Düşünürler grubu

emrowski - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.654
Teşekkür etti: 1.599
RepForum Gücü: 34
Forum Puanı:10328
emrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
manyax´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya nie öle diosunuz hepimiz ermeniyiz sonuçta kardeşimiz onlar bizim bi bildkleri vardr....

sana kolay gelsin abicim. ermeniysen saygı duymak gerekir yani..

.
.
.
.
hep yalnız ben...
Eski 27-01-07, 11:48 Çevrimdışı   #8
Doçent

SeKeR - ait Avatar
SeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
TÜRK DOĞDUM TÜRK ÖLÜCEM ...
Bunaltı (02-03-07), DoĞuŞ (02-02-07), POLECAT (27-01-07), RAMSES113 (23-03-07), SecReT_G!RL (27-01-07)
Eski 27-01-07, 11:49 Çevrimdışı   #9
Öğretim üyesi

akhlys - ait Avatar
Alıntı:
SeKeR´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
TÜRK DOĞDUM TÜRK ÖLÜCEM ...
+993874893748973284729273498

!! KÜRKE HAYIR !!
Mesaja teşekkür eden:
DoĞuŞ (02-02-07)
Eski 27-01-07, 11:50 Çevrimdışı   #10
Yard. Doçent

manyax - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.266
Teşekkür etti: 242
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:1270
manyax üç beş tanıdığı olmuşmanyax üç beş tanıdığı olmuşmanyax üç beş tanıdığı olmuşmanyax üç beş tanıdığı olmuşmanyax üç beş tanıdığı olmuşmanyax üç beş tanıdığı olmuşmanyax üç beş tanıdığı olmuşmanyax üç beş tanıdığı olmuşmanyax üç beş tanıdığı olmuş
Alıntı:
emrowski´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
sana kolay gelsin abicim. ermeniysen saygı duymak gerekir yani..
ewrowski bu bnm yaptğma halkk arasnda kinaye denio bilmem biliomusun...

tabutlara sığmayacak kdr intihar var
şeytanın siparişi
Dünya'nın ninnisi olmuş sirenler
Ya Rab bizi özler

Sagopa Kajmer
GeSTaPo (01-02-07), RebeL (01-02-07), SecReT_G!RL (27-01-07), ThE AdMiRaL (01-03-07), thorn (27-01-07)
Eski 27-01-07, 11:51 Çevrimdışı   #11
Öğretim üyesi

akhlys - ait Avatar
"hepimiz ermeniyiz"saloganına böyle bir durumda asla ve asla dahil olmak istemem. pis türk kanını akıtıp yerine kurulacak ermeni devletiyle asil ermeni kanı getirmeyi düşünebilen ve bunu söyleyebilen her kim olursa olsun onun arkasından kardeşlik sloganı atmam, hepimiz ermeniyiz demem. insanlık gösterisi yapıcaz diye kendi milli onurumuzu ayaklar altına alamayız.

allahın verdiği canı almak kuluna düşmez ama bazılarının da arkasından ağlanmaz....

!! KÜRKE HAYIR !!
Eski 27-01-07, 11:53 Çevrimdışı   #12
Doçent
Kemalistler

WorthLess - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.077
Teşekkür etti: 1.668
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:5012
WorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
ne ermenisi bee ne ermenisi gelde gebertme şimdi bunları ermeniyseler ermeniliklerini bilsinler...
Edit Sidalay : Küfür Yasak !! Tekrarladiginizda uyari puani alirsiniz.
thorn (27-01-07), özdemir (26-02-07)
Eski 27-01-07, 12:13 Çevrimdışı   #13
Yard. Doçent

Dr.No - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.646
Teşekkür etti: 596
RepForum Gücü: 18
Forum Puanı:3373
Dr.No Forumda Saygin ve popüler biriDr.No Forumda Saygin ve popüler biriDr.No Forumda Saygin ve popüler biriDr.No Forumda Saygin ve popüler biriDr.No Forumda Saygin ve popüler biriDr.No Forumda Saygin ve popüler biriDr.No Forumda Saygin ve popüler biriDr.No Forumda Saygin ve popüler biriDr.No Forumda Saygin ve popüler biriDr.No Forumda Saygin ve popüler biriDr.No Forumda Saygin ve popüler biri
ermeniyiz die slogan atanlar baksında görsünler işte ermenilerin nası oldugunu..

...
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
DoĞuŞ (02-02-07), manyax (27-01-07), thorn (27-01-07), özdemir (26-02-07)
Eski 27-01-07, 12:33 Çevrimdışı   #14
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

thorn - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.983
Teşekkür etti: 1.478
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:5999
thorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ewt içimizdeki ermeni kardeşler yani hem ermeni hem türk olanlar(nasıl oluyosa!!!)buyrun Türk bayrağını yakmış ermeniler.onlar sizin kadar cömeret değil.Hepimiz Ermeniyiz!!!!!!!bu sloganları atanlar bu sadece başlangıç.şimdilik Şanlı Bayrağımızı yaktılar.sırada neler var siz tahmin edin.pardon siz tahmin edemezsiniz.etseydiniz bu sloganı atmazdınız.
Dr.No (27-01-07), özdemir (26-02-07)
Eski 27-01-07, 13:46 Çevrimdışı   #15
Öğretim üyesi
Genel Mesajlar: 959
Teşekkür etti: 1.727
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:2709
SecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyor
biz hepimiz ermeniyiz diye pankart acaduralim
\millet bizim bayragimizi yakiyo
pis saygisizlar
ThE AdMiRaL (01-03-07), thorn (27-01-07)
Eski 27-01-07, 19:31 Çevrimdışı   #16
Doçent

SeKeR - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
ya tv dede gösterdiler yaa bu insanlara dicek lafım yok ya
Mesaja teşekkür eden:
özdemir (26-02-07)
Eski 27-01-07, 19:34 Çevrimdışı   #17
Rektör

Metu İz baCK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.869
Teşekkür etti: 2.173
RepForum Gücü: 84
Forum Puanı:27619
Metu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
! ! ! ! Ne mUtLu TÜRK üm diyEnee ! ! ! !

.

Kadehte yansimama baktim ayakLi bir kanıtım

Kadin dergiLeri testLerinde her soruya yanıtım..
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
DoĞuŞ (02-02-07), Dr.No (27-01-07), SecReT_G!RL (27-01-07), özdemir (26-02-07)
Eski 27-01-07, 19:41 Çevrimdışı   #18
Haftanın Moderatörü

Forumda uzman

hakancem - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.643
Teşekkür etti: 3.367
RepForum Gücü: 106
Forum Puanı:35630
hakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
insanimiz halen bizde ermeniyiz diye slogan atiyor.....

ThE AdMiRaL (01-03-07), thorn (27-01-07)
Eski 27-01-07, 19:43 Çevrimdışı   #19
Rektör

Metu İz baCK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.869
Teşekkür etti: 2.173
RepForum Gücü: 84
Forum Puanı:27619
Metu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Edit Sidalay : Küfür Yasak !! Tekrarladiginizda uyari puani alirsiniz.

.

Kadehte yansimama baktim ayakLi bir kanıtım

Kadin dergiLeri testLerinde her soruya yanıtım..
Eski 27-01-07, 19:55 Çevrimdışı   #20
Asistan
Huzur Pınarı

POLECAT - ait Avatar
Genel Mesajlar: 408
Teşekkür etti: 164
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:691
POLECAT ara sıra gören oluyorPOLECAT ara sıra gören oluyorPOLECAT ara sıra gören oluyorPOLECAT ara sıra gören oluyorPOLECAT ara sıra gören oluyorPOLECAT ara sıra gören oluyor
Bende dün akşam flash tv de izlemiştim arkadaşlar bu haberi irandaki ermeniler yakmışlar galiba ayrıca biz ermeniyiz diyenlerede yazıklar olsun bir tane ermeni öldü diye herkes bizde ermeniyiz sloganı atmaya başladı ya bizim şehitlerimiz onlar şehit edildiklerinde böyle sloganlar attılarmı bu ermenilerin hiç biri beni ilgilendirmez onlara bu olay olduktan sonra nefretim daha da arttı

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!

'' Doğrular Dökülürken Dilimden Benden Kötüsü Yok. ''
Mesaja teşekkür eden:
thorn (27-01-07)

Konu Seçenekleri