DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  Siyaset Tartışmaları

Konu Seçenekleri
Eski 27-01-07, 10:07 Çevrimdışı   #1
Asistan

ff28 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 235
Teşekkür etti: 215
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:123
ff28 ara sıra gören oluyorff28 ara sıra gören oluyor
Kizgin Ermenilerle 1915'te çarpışanlar aslında Kürttü...

Ortada soykırım yok Ermenilerle bir savaşımız var. Ancak 1915 yılında Ermenilerle savaşanlar Hamidiye alaylarına mensup kişilerdi. Bu şu anlama geliyor. Ermeni-Osmanlı savaşında Ermenilerle savaşanların kökeni Türk değil Kürttür. Yani Hamidiye alayları tamamen Kürtlerden oluşuyordu. İsyanın bastırılmasında onlar görevlendirilmiştir. Eğer iddia edildiği gibi (ki hepsi propagandadır) bir soykırım varsa bile bunu yapabilecek olan Türkler değil Kürtlerdir. Çünkü Ermenilerle çarpışan ve Osmanlı sıfatına sahip bu kişilerin ırkı aslında Kürt ırkıydı.
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
GeSTaPo (27-01-07), MareNostrum (27-01-07)
Eski 27-01-07, 10:17 Çevrimdışı   #2
Doçent
Genç Kuvvet

GeSTaPo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.413
Teşekkür etti: 1.194
RepForum Gücü: 24
Forum Puanı:5273
GeSTaPo Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGeSTaPo Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGeSTaPo Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGeSTaPo Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGeSTaPo Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGeSTaPo Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGeSTaPo Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGeSTaPo Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGeSTaPo Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGeSTaPo Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGeSTaPo Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
1915 de 1918 de unutulmalı

Biz Horon Kadar Karadeniz
Zeybek Kadar Egeyiz
Karşılama kadar Trakyalıyız
Halay Kadar Bar Kadar Semah kadar
Doğuluyuz Güneydoğuluyuz Anadoluyuz
BİZ BÜYÜK TÜRK MİLLETİYİZ..!
Eski 27-01-07, 10:50 Çevrimdışı   #3
Rektör
Genel Mesajlar: 8.361
Teşekkür etti: 4.663
RepForum Gücü: 113
Forum Puanı:39785
MareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
bende duymuştum bunu bilgilendirdiğin için saol

" Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. "
Eski 27-01-07, 14:04 Çevrimdışı   #4
Yard. Doçent
Kemalistler

•Balım - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.376
Teşekkür etti: 394
RepForum Gücü: 17
Forum Puanı:3175
•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri
ozamn sen soykırım yaptığımızı kabul ediyosun ve soykırımı kürtler yaptı diyosun
Eski 27-01-07, 14:10 Çevrimdışı   #5
Öğretim üyesi

korach - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.030
Teşekkür etti: 331
RepForum Gücü: 24
Forum Puanı:7034
korach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmış
soykırım olmadı ki kürtler yapsın!!!

Eski 27-01-07, 14:16 Çevrimdışı   #6

Bölümünde deneyimli
Genel Mesajlar: 2.377
Teşekkür etti: 704
RepForum Gücü: 56
Forum Puanı:21848
MiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Arkadaşım Soykırım Yapılmadı...YapıLdığına İnanıyorsan Sana SöyLeyecek Hiç ßir Söz ßuLamıyorum...

Ayrıca O ZamanLar SavaşanLar: İster Türk İster Kürt İster Alman Olsun Hiç Farketmez...Yine OsmanLı Sıfatında DeğiLmiydi...Sen ßunu SöyLeyerek Ermeni Soykırımını KabuL Ediyorsun...
Mesaja teşekkür eden:
SerseriKursun (27-01-07)
Eski 27-01-07, 14:18 Çevrimdışı   #7
Dekan
Figüranlar

SerseriKursun - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.230
Teşekkür etti: 4.092
RepForum Gücü: 61
Forum Puanı:18524
SerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ne kürtler ne türkler soykirim yapmislardir

sözde soykirimi kürtlere mal etmek , soykirimi kabul etmek demektir

Standin' on your mama's porch
You told me that you'd wait forever
Oh and when you held my hand
I knew that it was now or never
Those were the best days of my life
Back in the summer of '69

Bryan Adams - Summer Of '69

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
Lucky (27-01-07), MiraLay (27-01-07)
Eski 27-01-07, 15:34 Çevrimdışı   #8
Asistan

ff28 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 235
Teşekkür etti: 215
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:123
ff28 ara sıra gören oluyorff28 ara sıra gören oluyor
Alıntı:
Nicksiz_Kral´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşım Soykırım Yapılmadı...YapıLdığına İnanıyorsan Sana SöyLeyecek Hiç ßir Söz ßuLamıyorum...

Ayrıca O ZamanLar SavaşanLar: İster Türk İster Kürt İster Alman Olsun Hiç Farketmez...Yine OsmanLı Sıfatında DeğiLmiydi...Sen ßunu SöyLeyerek Ermeni Soykırımını KabuL Ediyorsun...
Arkadaşlar metni dikkatli okuyunuz. Ben soykırım var demiyorum. Ben Dış propagandacılara diyorum ki: eğer ortada bir soykırım varsa bile ( ki tekrar etmeliyim yoktur) Bunu Türkler değil ancak Kürtler yapmış olabilir.

Lütfen sözümü çarpıtmayın.
Eski 27-01-07, 15:49 Çevrimdışı   #9
Yard. Doçent
Kemalistler

baho_17 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.505
Teşekkür etti: 551
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:4133
baho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biri
farklı bi bakış açısı tabi... çarpışanlar kürtlerse ortada bir kürt soykırımı vardır diyebilir miyiz??çünkü ben eğer bir soykırım varsa bunu ermenilerin yaptığı taraftarıydım...
yani ermenilerin öldürdüğü onca insanlar kürtmüydü??çıkarılan kemik kalıntılarının hepsi Osmanlıdan olduğunu, müslüman olduklarını gösteriyordu...ermeniler kürtleri mi katletti??

İktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal ATATÜRK

Eski 27-01-07, 15:55 Çevrimdışı   #10
Yard. Doçent
Kemalistler

PsicoManiaCc - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.405
Teşekkür etti: 500
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:3653
PsicoManiaCc Forumda Saygin ve popüler biriPsicoManiaCc Forumda Saygin ve popüler biriPsicoManiaCc Forumda Saygin ve popüler biriPsicoManiaCc Forumda Saygin ve popüler biriPsicoManiaCc Forumda Saygin ve popüler biriPsicoManiaCc Forumda Saygin ve popüler biriPsicoManiaCc Forumda Saygin ve popüler biriPsicoManiaCc Forumda Saygin ve popüler biriPsicoManiaCc Forumda Saygin ve popüler biriPsicoManiaCc Forumda Saygin ve popüler biriPsicoManiaCc Forumda Saygin ve popüler biri
bu iddalarını Hrant Dink'in bi yazısında okumuştum yine farklı bi yerde farklı bi yere çekilmiş iddaalar

!!GamE IS OveR!!
Mesaja teşekkür eden:
GeSTaPo (27-01-07)
Eski 27-01-07, 18:58 Çevrimdışı   #11
Doçent
Kemalistler

ucakla - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.456
Teşekkür etti: 1.203
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:7985
ucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmış
sizin böyle demeniz sözde soykırımı kabul ediyoruz anlamına gelir ki, soykırım kavramı ikinci dünya savaşından sonra ortaya çıkmıştır. ve kürtlerde bizim vatandaşımız, onlar doğal olarak o bölgelerde daha çok yaşadıkları için kendi toprakları için savaşmış olabilirler ama bu bir savaş, soykırım değil. sen benim toprağımda yaşayıp bana isyan edersen, düşmanla bir olursan, bende elim güçlenince seni kovarım ülkemden, hepsi bu...

bugün kendimi, tonlarca yük taşıyan gemilerin denizi gibi hissediyorum...

Konu Seçenekleri