Konu Seçenekleri
Eski 04-08-08, 18:08 Çevrimdışı   #1

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.806
Teşekkür etti: 5.200
RepForum Gücü: 254
Forum Puanı:94421
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
uzulme Erol Köse-Elif Turan ... PLAJDA ÖPÜŞÜRKEN

YAKALANDILAR!..

EROL KÖSE, ZEVKTEN DÖRT KÖŞE... Erol Köse, kendi plak şirketinden albüm çıkaran Elif Turan'la Bodrum'da öpüşürken yakalandı.

Şezlongda aşk
Bodrum'da yaz sezonunun ilk yasak aşk kaçamağına prodüktör Erol Köse imza attı. Köse, kendi plak şirketinden "Büyüt İstersen" adlı albümü çıkan 24 yaşındaki seksi şarkıcı Elif Turan'la Bianca Beach'te güneşlenirken görüntülendi. Çift, çevresindeki insanlara aldırış etmeden uzun süre sarmaş dolaş öpüştü.
Gülşen'le de aşk yaşadı
Bu Erol Köse'nin kendi şirketinden bir sanatçıyla yaptığı ilk kaçamak değil. Ünlü prodüktör, daha önce de Gülşen'le aşk yaşamıştı. Köse hatta katıldığı bir programda Gülşen'e duyduğu aşkı itiraf etmişti. Bu olayın ardından Erol Köse ve eşi Ajlan Köse ayrılma noktasına gelmişti.
Elif, Köse ile şöhreti ulaştı
Küçük yaşta caz eğitimi alan, 14 yıldır piyano, 10 yıldır da keman çalan Elif Turan, Erol Köse'nin usta promosyon çalışmalarıyla pop müziğe transfer olmuştu. 24 yaşındaki seksi şarkıcı, "Büyüt İstersen" albümündeki hızlı parçaları ve seksi danslarıyla büyük ilgi görmüştü.

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!

Eski 04-08-08, 18:09 Çevrimdışı   #2
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

aSi..ReBeLLiouS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.147
Teşekkür etti: 754
RepForum Gücü: 13
Forum Puanı:4063
aSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
ne miğde bee..

18+GöNüLÇ£L£N

..SiT£ML£RL£ öPTüN G£C£Mi..

Eski 04-08-08, 18:10 Çevrimdışı   #3

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.806
Teşekkür etti: 5.200
RepForum Gücü: 254
Forum Puanı:94421
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
harbi ya dedem gibi şu adama bak
doktorculukta oynuyorlar

-Eroşşşşşş bademciğim şişti sanırsam
-Dur elifim bi bakıyım ben

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!

Eski 04-08-08, 18:15 Çevrimdışı   #4
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

aSi..ReBeLLiouS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.147
Teşekkür etti: 754
Forum Puanı:4063
aSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
kafayı yemıs bu kadın
gencecık erkekler varken töbe yha benı opse dudaklarımı 40 bın defa yıkarım o da yalnıslıkla olsa

18+GöNüLÇ£L£N

..SiT£ML£RL£ öPTüN G£C£Mi..

Eski 04-08-08, 19:46 Çevrimdışı   #5
Stajyer

KaLLyT3 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 72
Teşekkür etti: 9
RepForum Gücü: 2
Forum Puanı:144
KaLLyT3 ara sıra gören oluyorKaLLyT3 ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
ne bulurlar su erol kosede !

Eski 04-08-08, 19:47 Çevrimdışı   #6
Rektör
Kemalistler

SiSin - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.075
Teşekkür etti: 3.214
RepForum Gücü: 97
Forum Puanı:35497
SiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
aaaa

Kalbime dokunduğumda hislerimdesin
Gel diye ağladığımda gözlerimdesin
Başımı yastığa koyduğumda düşlerimdesin
En önemlisi her zaman içimdesin!
..G..

Eski 04-08-08, 19:49 Çevrimdışı   #7
Dekan
Genç Kuvvet

the(.) - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.049
Teşekkür etti: 2.387
RepForum Gücü: 47
Forum Puanı:13121
the(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmış
ben bı album yapsam ve yapımcımda erol kose olsa bana bıle salca olur bu herıf yemın edıorum adam ne yapıcaanı sasırmıs yaaa sıyrık herıf

Ben,
Senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu!
Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum...
....................
..................
................
..............
............
..........
........
......
....
{C'est la vie}
the
.

Eski 04-08-08, 19:52 Çevrimdışı   #8
Yard. Doçent
Kemalistler

MatchsticK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.350
Teşekkür etti: 210
Forum Puanı:2162
MatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Para konusuyo

Recep seni daha ivedikmedik
Dünya gülse sana yok bende mimik !!

Eski 04-08-08, 19:56 Çevrimdışı   #9
Dekan
Genç Kuvvet

the(.) - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.049
Teşekkür etti: 2.387
RepForum Gücü: 47
Forum Puanı:13121
the(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmış
Alıntı:
L'etranger´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
doktorculukta oynuyorlar

sen soyle sezlonga uzan ben hemen bakıorum

Ben,
Senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu!
Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum...
....................
..................
................
..............
............
..........
........
......
....
{C'est la vie}
the
.

Eski 04-08-08, 20:03 Çevrimdışı   #10
Doçent

гєรรђ๏t - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.272
Teşekkür etti: 2.117
RepForum Gücü: 20
Forum Puanı:4494
гєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biri
para

Eski 04-08-08, 20:05 Çevrimdışı   #11
Rektör
Düşünürler grubu

~sebofan_memo~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.137
Teşekkür etti: 3.414
RepForum Gücü: 147
Forum Puanı:58829
~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Adam album cikardigi herkese yavsiyor (:

Müslüman öne eğik başın Filistin ağlıyor
Her gün hayvan değil insan ölüyor
Her gün hayvan değil çocuk ölüyor
Müslüman sen baktıkça biri daha ölüyor!!

1 Ocak 2008

Eski 04-08-08, 20:23 Çevrimdışı   #12
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.791
Teşekkür etti: 2.950
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:31215
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Elif Turanı aldı eline büyütüyor işte

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Bir taş at.
Bir yumruk yükselt.
Şehitleri an.
Hakikati söyle.
Tarihine sahip çık.
Bir slogan at.
Hainlerle hesaplaş...

Eski 04-08-08, 20:55 Çevrimdışı   #13
Yard. Doçent

Sp@vVn - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.372
Teşekkür etti: 248
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:2915
Sp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
erola köse hac a mı gidio nolmuş öle ya...elif turanda yağ çekio

Warlıqınla mı başlıyorum güne yoqsa yoqluğunla mı ?
Adını duymak yetiyorsa bu kalbin alvlenmesine...
O zaman warsın diyorum her saniye.

Eski 04-08-08, 21:03 Çevrimdışı   #14
Stajyer
Joy
Kemalistler

Joy - ait Avatar
Genel Mesajlar: 94
Teşekkür etti: 136
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:1358
Joy üç beş tanıdığı olmuşJoy üç beş tanıdığı olmuşJoy üç beş tanıdığı olmuşJoy üç beş tanıdığı olmuşJoy üç beş tanıdığı olmuşJoy üç beş tanıdığı olmuşJoy üç beş tanıdığı olmuşJoy üç beş tanıdığı olmuşJoy üç beş tanıdığı olmuşJoy üç beş tanıdığı olmuş
Alıntı:
L'etranger´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
doktorculukta oynuyorlar

ee.. ne de olsa o "doktor erol bey" .. öyle bir salak sarkisi yokmuydu bu adamin 90 li yillarda
igrenc ya görünüyor.. ama yinede herkes istedigi gibi yasasin.

Eski 04-08-08, 21:08 Çevrimdışı   #15
Rektör
Kemalistler

Язшμ§™ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.803
Teşekkür etti: 1.255
RepForum Gücü: 80
Forum Puanı:24231
Язшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
koynuma qirmeden ünlü olamazsın dio adam işte

Ölüm olsa da bu sevdanın ucunda
BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret...

Karmaşık
Return Of The Remuş

Eski 04-08-08, 22:21 Çevrimdışı   #16
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.092
Teşekkür etti: 2.512
RepForum Gücü: 116
Forum Puanı:45438
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Язшμ§™´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
koynuma qirmeden ünlü olamazsın dio adam işte
öle ünlü olmak istiyonmu remüş

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

"Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi)

Kristallnacht

Eski 04-08-08, 22:35 Çevrimdışı   #17
Yard. Doçent

eksik.bir.sey. - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.628
Teşekkür etti: 843
RepForum Gücü: 54
Forum Puanı:22340
eksik.bir.sey. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazeksik.bir.sey. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazeksik.bir.sey. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazeksik.bir.sey. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazeksik.bir.sey. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazeksik.bir.sey. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazeksik.bir.sey. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazeksik.bir.sey. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazeksik.bir.sey. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazeksik.bir.sey. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazeksik.bir.sey. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
böğğğğkk..

Sadece Sevdim
..
.

Eski 05-08-08, 03:12 Çevrimdışı   #18
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.312
Teşekkür etti: 1.751
RepForum Gücü: 94
Forum Puanı:38567
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
elif turan zamanında büyüt istersen demişti erol bey de büyütüyor işte elleşmeyin
gülşene de yapmıstı aynısnı yazık oldu sonra kızcagıza

Geri dönmek inan içten değil
Hani var ya tutamazsın kendini
Bir ümitle, "ya olursa" dersin hep
Bile bile herşeyin bittiğini

p0lly´isimli üyeden Alıntı (=

Eski 05-08-08, 03:18 Çevrimdışı   #19
Dekan
Düşünürler grubu

64__ayna__64 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.480
Teşekkür etti: 881
RepForum Gücü: 53
Forum Puanı:14629
64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış
ben okulu bırakcam bu erol kosenın yaptıgı ısı yapcam

birgün bu insanı boynu eğik görürseniz,bilinki yere düşen birini kaldırmak için eğilmiştir!

Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center]

Eski 05-08-08, 11:48 Çevrimdışı   #20
Doçent

s!mg€ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.236
Teşekkür etti: 1.371
RepForum Gücü: 41
Forum Puanı:13141
s!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
ahh para sen neler yaptırıosun...

Konu Seçenekleri