| |
| |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi | YAKALANDILAR!.. EROL KÖSE, ZEVKTEN DÖRT KÖŞE... Erol Köse, kendi plak şirketinden albüm çıkaran Elif Turan'la Bodrum'da öpüşürken yakalandı. Şezlongda aşk Bodrum'da yaz sezonunun ilk yasak aşk kaçamağına prodüktör Erol Köse imza attı. Köse, kendi plak şirketinden "Büyüt İstersen" adlı albümü çıkan 24 yaşındaki seksi şarkıcı Elif Turan'la Bianca Beach'te güneşlenirken görüntülendi. Çift, çevresindeki insanlara aldırış etmeden uzun süre sarmaş dolaş öpüştü. Gülşen'le de aşk yaşadı Bu Erol Köse'nin kendi şirketinden bir sanatçıyla yaptığı ilk kaçamak değil. Ünlü prodüktör, daha önce de Gülşen'le aşk yaşamıştı. Köse hatta katıldığı bir programda Gülşen'e duyduğu aşkı itiraf etmişti. Bu olayın ardından Erol Köse ve eşi Ajlan Köse ayrılma noktasına gelmişti. Elif, Köse ile şöhreti ulaştı Küçük yaşta caz eğitimi alan, 14 yıldır piyano, 10 yıldır da keman çalan Elif Turan, Erol Köse'nin usta promosyon çalışmalarıyla pop müziğe transfer olmuştu. 24 yaşındaki seksi şarkıcı, "Büyüt İstersen" albümündeki hızlı parçaları ve seksi danslarıyla büyük ilgi görmüştü. ![]() Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
| | #2 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 754
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:4063 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne miğde bee..
18+GöNüLÇ£L£N ![]() ..SiT£ML£RL£ öPTüN G£C£Mi.. |
| | #3 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.200
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
harbi ya dedem gibi şu adama bak ![]() doktorculukta oynuyorlar ![]() -Eroşşşşşş bademciğim şişti sanırsam -Dur elifim bi bakıyım ben Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
| | #4 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 754
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:4063 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kafayı yemıs bu kadın gencecık erkekler varken töbe yha benı opse dudaklarımı 40 bın defa yıkarım o da yalnıslıkla olsa 18+GöNüLÇ£L£N ![]() ..SiT£ML£RL£ öPTüN G£C£Mi.. |
| | #5 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 9
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:144 ![]() ![]() ![]() |
ne bulurlar su erol kosede !
|
| | #6 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.214
Forum Gücü: 97 Forum Puanı:35497 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aaaa ![]() Kalbime dokunduğumda hislerimdesin Gel diye ağladığımda gözlerimdesin Başımı yastığa koyduğumda düşlerimdesin En önemlisi her zaman içimdesin! ..G.. |
| | #7 |
| Dekan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 2.387
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13121 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben bı album yapsam ve yapımcımda erol kose olsa bana bıle salca olur bu herıf yemın edıorum adam ne yapıcaanı sasırmıs yaaa sıyrık herıf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben, Senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu! Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum... .................... .................. ................ .............. ............ .......... ........ ...... .... {C'est la vie} the . |
| | #8 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 210
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:2162 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Para konusuyo Dünya gülse sana yok bende mimik !! |
| | #9 | |
| Dekan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 2.387
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13121 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() Ben, Senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu! Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum... .................... .................. ................ .............. ............ .......... ........ ...... .... {C'est la vie} the . | |
| | #10 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 2.117
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:4494 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
para
|
| | #11 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.414
Forum Gücü: 147 Forum Puanı:58829 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Adam album cikardigi herkese yavsiyor (:
![]() Müslüman öne eğik başın Filistin ağlıyor Her gün hayvan değil insan ölüyor Her gün hayvan değil çocuk ölüyor Müslüman sen baktıkça biri daha ölüyor!! 1 Ocak 2008 |
| | #12 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.950
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:31215 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Elif Turanı aldı eline büyütüyor işte İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Bir taş at. Bir yumruk yükselt. Şehitleri an. Hakikati söyle. Tarihine sahip çık. Bir slogan at. Hainlerle hesaplaş... |
| | #13 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 248
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:2915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | erola köse hac a mı gidio nolmuş öle ya...elif turanda yağ çekio Warlıqınla mı başlıyorum güne yoqsa yoqluğunla mı ? Adını duymak yetiyorsa bu kalbin alvlenmesine... O zaman warsın diyorum her saniye. |
| | #14 | |
| Stajyer Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 136
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:1358 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() igrenc ya görünüyor.. ama yinede herkes istedigi gibi yasasin. | |
| | #15 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.255
Forum Gücü: 80 Forum Puanı:24231 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | koynuma qirmeden ünlü olamazsın dio adam işte BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık Return Of The Remuş |
| | #16 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.512
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:45438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | öle ünlü olmak istiyonmu remüş Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) "Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi) Kristallnacht |
| | #17 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 843
Forum Gücü: 54 Forum Puanı:22340 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | böğğğğkk.. Sadece Sevdim .. . |
| | #18 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.751
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:38567 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
elif turan zamanında büyüt istersen demişti erol bey de büyütüyor işte elleşmeyin ![]() gülşene de yapmıstı aynısnı yazık oldu sonra kızcagıza Geri dönmek inan içten değil Hani var ya tutamazsın kendini Bir ümitle, "ya olursa" dersin hep Bile bile herşeyin bittiğini p0lly´isimli üyeden Alıntı (= |
| | #19 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 881
Forum Gücü: 53 Forum Puanı:14629 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben okulu bırakcam bu erol kosenın yaptıgı ısı yapcam Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center] |
| | #20 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.371
Forum Gücü: 41 Forum Puanı:13141 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ahh para sen neler yaptırıosun... ![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |