| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Cezalı Üye | Erzurum'lu bir hanım telaşla koşarak belediye otobüsünü durdurmaya uğraşıyor. Halk ıslıklıyor. Şoför acı bir frenle duruyor. Kadın: -Gardaş bu otubus İlice'ye gidir mi? Şoförün canı burnunda, araba dolu, zor durmuş, kızgınlıkla -Heyir baci, getmez! Kadın: -Vış! eleyse niye durdun! Bir Mülkiye müfettişi doğuya teftişe giderken ihtiyar bir Erzurum'lu köylüye misafir olmuştu. Sohbet sırasında sordu: -Baba, memlekette kaç vali gördün? -On, onbeş vali hetirimdedir... -Peki bunlardan kaçı hizmet etti, kaçından memnunsunuz? -Allah geni geni rehmet etsin, Mustafa Paşa'dan çoh memnunduh! -Bu Mustafa Paşa ne hizmetler etti ki onbeş valinin içinde ona rahmet okudun? -Beg, o vali Erzürüm'e varmadan yoldayken vefat etmişdi. Gerisini sen anna Vali Erzurum'un köylerini ziyarete gidiyor. Bir köyde kendisine bolca yumurta kayganası ikram ediliyor. Vali çok memnun oluyor ve nezaket icabı şöyle diyor: -Muhtar ne zahmet etmişsin, bu kayganaya gerek yoktu, ayran yeterdi.. Muhtar: -Ne zehmeti vali beg, içine tükürim, iki pohli yumurta, ne gıymeti, afiyet olsun... Teyo Kore harbindedir. Gülle, top, mermi sesleri arasinda ne olup bittigini anlamak için kafasini siperden çikarir çikarmaz bir kursun "vizzz" diye kulaginin dibinden geçince Teyo sinirlenir: -Itoglitler demiller ki atar herifin gözüni kor ederih..! teyo pehlivan ihtilal dönneminde başından geçen bir olayı kahvede anlatır" ankarada kızılayda ferrarimle dolaşırken birden önüme solcular çıktı tam geri fitese taktım gaçacam voliyov sağcılarda arkadan gelir. "teyo abi sen neyittin "ğardaş baktım olacağı yok YAN FİTESE TAKTIM yan yan elemi ğaçiram Erzurumlu yaşlı bir nine misafirliğe gitmek için evinden çıkar yola.Cumhuriyet caddesinde ışıklardan karşıya geçmek ister.Yayalara kırmızı yanarken karşıya geçmek isteyen nineyi yarı yolda rafik polisi durdurup sorar: - "Hop eze nereye cidirsen" nine sinirli bi şekilde: - "Vış delinin zoruna bah,senene gocamdan izin almış eltime cidirem." |
|
| | #2 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 162
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:6348 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Güzel fıkralarmış saolasın(alıngan)kardeşim |
|
| | #3 | |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.033
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:8929 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
--4-- --4-- --4-- --4-- | |
|
| | #4 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:591 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ehuee cokk hoş |
|
| | #5 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 40
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
paylaşım için teşekkür...
ஐ๑Ne Orhan Ne Ferdi Bilir Bendeki Derdi Sen Söyle MÜSLÜM BABA ''NEREDEN SEVDİM O ZALİMİ''ஐ๑ |
|
| | #6 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.716
Forum Gücü: 128 Forum Puanı:48003 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
saol hepsi çok güzell şiveleri çok hoş yaff ![]() |
|
| | #7 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 358
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:3427 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok güzelmiş kardeş gerisi vaa mı gerisi |
|
| | #8 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.033
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:8929 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gerisi var da biraz bel altı fıkralar . Ama Erzurumlu fıkraları arasından en iyileri bunlar ... Trust me and folllow me amante della sportto ne diyorum ben |
|
| | #9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 773
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:49631 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nihahahahaha çok güdüm kardeş emeğine sağlık ![]() ![]() ![]() |
|
| | #10 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 50
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:2492 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gerçekten fıkralar güzeldi...eline sağlık...
gözlerinde ölür gibiyim... http://img211.imageshack.us/img211/4...26215kq0wo.jpg |
|
| | #11 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:40 ![]() |
hıhahha vişşş geni geni helal olsun
|
|
| | #12 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:15 ![]() |