| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]() | Eşcinsel Olsanız Kendinizi Nasıl İfade Edersiniz? O duyguyu heç kafamda canlandırmadım ama heralde hemcinslerime yavşardım ![]() Anti AKP ![]() Ya şimdi yada ... yada'sı yok |
|
| | #2 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.751
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:38567 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oha diyerek bu soruyu gecistiriyorum Geri dönmek inan içten değil Hani var ya tutamazsın kendini Bir ümitle, "ya olursa" dersin hep Bile bile herşeyin bittiğini p0lly´isimli üyeden Alıntı (= |
|
| Mesaja teşekkür eden: | linqin_parq (14-04-08) |
| | #3 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.988
Forum Gücü: 97 Forum Puanı:40219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Boşwer dünya bile yuvarlak ![]() "Uçurum kenarında yıkık bir ülke türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar yıllarca süren savaş, ondan sonra içerde ve dışarda saygı ile tanınan Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet İşte Türk Genel Devrimi" ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | SaKaRiN..! (14-04-08) |
| | #5 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 897
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:9717 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sadece Susmak İstiyorum |
|
| | #6 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 66
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:2343 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bizim ver kurtul gibi bir politikmız yok
BEN İMZA NEDİR BİLMEM BEYİM PARMAK BASSAM OLUR MU_? |
|
| | #7 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 77
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:13674 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben paralılara giderdim
kızlar ben radio fg dinliyorum çok çekiciyim bence |
|
| | #8 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 36
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:4615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dünya sürekli dönüyo ben bi kere dönmüşüm çokmu |
|
| Mesaja teşekkür eden: | linqin_parq (13-06-08) |
| | #9 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.512
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:45438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | erkek olmaya çalışırdım Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) "Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi) Kristallnacht |
|
| Mesaja teşekkür eden: | amorous_nope (09-06-08) |
| | #10 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 707
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün... .... |
|
| | #11 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.808
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:26603 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tercih meselesi derim ![]() - "Ölüm bile olsa, 'biz' hiç ayrılmasak.. " (: - [ArKaNtoS & T-Mac & İnCi ÇiÇéKi ] Anti-Aşk Aşk=Yalan&Acı |
|
| | #12 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 23
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:218 ![]() ![]() ![]() ![]() |
dünyada eşcinseller olmasa dünya yuvarlak olmazdı.Bush mesela onun yüzünden dünya yuvarlak oldu.Ne güzel 3gen dünya süper olurdu.Bir kenarda müslümanlar.Bir kenarda hırıstıyanlar.Diğer kenarda YAhudiler başka dinlere yer yok
|
|
| | #13 |
| Asistan Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 96
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:846 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hastalıktır deyip kötü birşey yapmadan tedavi olmaya çalışırdım olamasam da hemcinslerimden uzak dururdum..Ay Allah korusun |
|
| | #14 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.480
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:10840 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Allah Yazdıysa bozsun Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |