Konu Seçenekleri
Eski 14-04-08, 02:34 Çevrimdışı   #1
Yard. Doçent
Müzik grubu

linqin_parq - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.704
Teşekkür etti: 420
RepForum Gücü: 18
Forum Puanı:5365
linqin_parq Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorlinqin_parq Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorlinqin_parq Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorlinqin_parq Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorlinqin_parq Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorlinqin_parq Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorlinqin_parq Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorlinqin_parq Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorlinqin_parq Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorlinqin_parq Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorlinqin_parq Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
Eşcinsel Olsanız Kendinizi Nasıl İfade Edersiniz?

O duyguyu heç kafamda canlandırmadım

ama heralde hemcinslerime yavşardım

Anti AKP

Ya şimdi yada ... yada'sı yok
Eski 14-04-08, 03:14 Çevrimdışı   #2
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.312
Teşekkür etti: 1.751
RepForum Gücü: 94
Forum Puanı:38567
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
oha diyerek bu soruyu gecistiriyorum

Geri dönmek inan içten değil
Hani var ya tutamazsın kendini
Bir ümitle, "ya olursa" dersin hep
Bile bile herşeyin bittiğini

p0lly´isimli üyeden Alıntı (=
Mesaja teşekkür eden:
linqin_parq (14-04-08)
Eski 14-04-08, 23:19 Çevrimdışı   #3
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.952
Teşekkür etti: 2.988
RepForum Gücü: 97
Forum Puanı:40219
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Boşwer dünya bile yuvarlak

"Uçurum kenarında yıkık bir ülke
türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar
yıllarca süren savaş, ondan sonra
içerde ve dışarda saygı ile tanınan
Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet

İşte Türk Genel Devrimi"

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..
Mesaja teşekkür eden:
SaKaRiN..! (14-04-08)
Eski 14-04-08, 23:22 Çevrimdışı   #4
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

SaKaRiN..! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.924
Teşekkür etti: 2.698
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:49175
SaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Scнiивея´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

ay bu süperdi

.
.
.
.
.

'Kendini seçemiyorsun'
...bırakıp kaçamıyorsun...
Mesaja teşekkür eden:
Scнiивея (14-04-08)
Eski 15-04-08, 14:37 Çevrimdışı   #5
Doçent
Genç Kuvvet

Rock'n Rose - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.712
Teşekkür etti: 897
RepForum Gücü: 31
Forum Puanı:9717
Rock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayran

Sadece Susmak İstiyorum
Yalan İnsanLarı KaaLe ALmadan...
HakLıyken , Haksız Gözüksem BiLe Kendimi Savunmadan...
HUZUR buLmak İstiyorum GözLerimi Kapayıp , Kimseyi Anmadan...
SessizLiği Dinlemek İstiyorum , Herşeyi Yaşamış Gibi Yaparak...
Eski 17-04-08, 16:31 Çevrimdışı   #6
Asistan

şarapnell - ait Avatar
Genel Mesajlar: 403
Teşekkür etti: 66
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:2343
şarapnell çevresinde seviliyorşarapnell çevresinde seviliyorşarapnell çevresinde seviliyorşarapnell çevresinde seviliyorşarapnell çevresinde seviliyorşarapnell çevresinde seviliyorşarapnell çevresinde seviliyorşarapnell çevresinde seviliyorşarapnell çevresinde seviliyorşarapnell çevresinde seviliyorşarapnell çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
bizim ver kurtul gibi bir politikmız yok

BEN İMZA NEDİR BİLMEM BEYİM PARMAK BASSAM OLUR MU_?
Eski 17-04-08, 16:33 Çevrimdışı   #7
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 712
Teşekkür etti: 77
RepForum Gücü: 33
Forum Puanı:13674
F. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmış
Ben paralılara giderdim

kızlar ben radio fg dinliyorum çok çekiciyim bence
Eski 09-06-08, 19:02 Çevrimdışı   #8
Cezalı Üye

Bedo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 437
Teşekkür etti: 36
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:4615
Bedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Dünya sürekli dönüyo ben bi kere dönmüşüm çokmu
Mesaja teşekkür eden:
linqin_parq (13-06-08)
Eski 09-06-08, 19:40 Çevrimdışı   #9
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.092
Teşekkür etti: 2.512
RepForum Gücü: 116
Forum Puanı:45438
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
erkek olmaya çalışırdım

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

"Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi)

Kristallnacht
Mesaja teşekkür eden:
amorous_nope (09-06-08)
Eski 09-06-08, 20:06 Çevrimdışı   #10
Doçent
Huzur Pınarı

vivace - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.982
Teşekkür etti: 707
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:9463
vivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayran
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Scнiивея´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
işte bu süperdi

...

....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün...

....
Eski 09-06-08, 22:21 Çevrimdışı   #11
Doçent

İnCi ÇiÇéKi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.404
Teşekkür etti: 1.808
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:26603
İnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Tercih meselesi derim

- "Ölüm bile olsa, 'biz' hiç ayrılmasak.. " (: -

[ArKaNtoS & T-Mac & İnCi ÇiÇéKi ]

Anti-Aşk

Aşk=Yalan&Acı
Eski 11-06-08, 17:13 Çevrimdışı   #12
Stajyer

qallows - ait Avatar
Genel Mesajlar: 91
Teşekkür etti: 23
RepForum Gücü: 2
Forum Puanı:218
qallows ara sıra gören oluyorqallows ara sıra gören oluyorqallows ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
dünyada eşcinseller olmasa dünya yuvarlak olmazdı.Bush mesela onun yüzünden dünya yuvarlak oldu.Ne güzel 3gen dünya süper olurdu.Bir kenarda müslümanlar.Bir kenarda hırıstıyanlar.Diğer kenarda YAhudiler başka dinlere yer yok
Eski 21-07-08, 19:32 Çevrimdışı   #13
Asistan
Huzur Pınarı

surperi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 165
Teşekkür etti: 96
RepForum Gücü: 3
Forum Puanı:846
surperi üç beş tanıdığı olmuşsurperi üç beş tanıdığı olmuşsurperi üç beş tanıdığı olmuşsurperi üç beş tanıdığı olmuşsurperi üç beş tanıdığı olmuşsurperi üç beş tanıdığı olmuşsurperi üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Hastalıktır deyip kötü birşey yapmadan tedavi olmaya çalışırdım olamasam da hemcinslerimden uzak dururdum..Ay Allah korusun
Eski 21-07-08, 21:05 Çevrimdışı   #14
Doçent
Kemalistler

_osiris_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.276
Teşekkür etti: 1.480
RepForum Gücü: 34
Forum Puanı:10840
_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Allah Yazdıysa bozsun

Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben"

Konu Seçenekleri