Konu Seçenekleri
Eski 23-04-07, 18:09 Çevrimiçi   #1
And

And - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.417
Teşekkür etti: 5.254
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:103264
And tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Eşeğin ölümü arpadan olsun!

MÜMİN SEKMAN''ın yazdığı "Türk Usulü Başarı" aldı kitaptan bir alıntı....

Yıllar önce Uğur Dündar''ın Arena ekibiyle "AIDS hastası olduğunu söyleyen bir hayat kadını karşısındaki Türk erkeğinin duruşunu" tespit etmeye karar verir.

Arena programının en "çekici" muhabiri "hayat kadını" kılığına girerek otoyol kenarında müşteri beklemeye başlar. Gizli kamera ve mikrofonlardan herşey kaydedilmektedir. Muhabir "tarifeyi" soran erkeklere "Aids''li" olduğunu söyleyip, oldukça iyi miktarda para istemektedir.

Sonuç: teklifte bulunan erkeklerin %90''ı onun Aids''li olduğunu bilmelerine rağmen umursamayarak ilişkiye girmek istemiştir. İşte bu kişilerin Aids''li olduğunu söyleyen hayat kadınına verdiği cevaplardan bazıları (kelimesi kelimesine) :

- "Atın ölümü arpadan olsun!"
- "Başka Aids''li kadınlarla da yattım bişey olmadı!"
- "Senin için göze alırım!"
- "Bir çaresini bulurum, benim babam doktor!"
- "Bir şey olmaz ben de Aids''liyim!"
- "Ölüm Allah''ın emri.Az ilerde kaza yapıp ölmeyeceğimi kim garanti edebilir ki!"
- "Olsun be senin için göze alırım!"
- "Hiç problem değil, okunduk daha önce!"
- "Eşeğin ölümü arpadan olsun!"
- "Bana bir şey olmaz ablacım!"

Kaynak : "TÜRK USULÜ BAŞARI" /ALFA YAYINLARI
Eski 23-04-07, 18:13 Çevrimdışı   #2

Forumda uzman

σℓα!!! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.886
Teşekkür etti: 3.017
RepForum Gücü: 196
Forum Puanı:80059
σℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Atın ölümü arpadan olsun!"
uçmuş bunlar phahaha

et les larmes coulèrent
le long de ses joues!

Love is like war..
Easy To Start..
Difficult To End..
And..
Impossible To Forget..!!
Eski 23-04-07, 18:18 Çevrimiçi   #3
And

And - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.417
Teşekkür etti: 5.254
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:103264
And tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
OLA!!!´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Atın ölümü arpadan olsun!"
uçmuş bunlar phahaha
Ben Eşek lerden bahsediyorum At lardan değil )

Konu Seçenekleri