| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi | EŞek Neden Şarabi İÇmez? "Bir eşeğin önüne, bir kova su ile bir kova şarap koysanız, hangisini içer? Elbette ki suyu içer. Peki eşek niçin şarabı içmez?" Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
|
| | #2 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.473
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:11328 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
beLki şarap iççek nerdeN biLiyoN karsılık beklemeden geçmişinle övümeden filistine koş! seni çağırıyor... |
|
| | #3 |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 131
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1958 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
onda öyle bi aptallık yok ki ondan
|
|
| | #4 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 16.327
Forum Gücü: 482 Forum Puanı:203734 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Olsa olsa cevabı budur bu sorunun Eşşekte ondan... Diğer yandan bakarsak Eşşek bile içmiyor gerisini sen düşün... Eşşekle konuşanlara ne denir peki ![]() Sen hayatımın tek parıltısı Sen meleklerin en kırmızısı Son nefesine dek benim olurmusun? Yada ölene dek benle kalırmısın ? Beni büyüleyen tek şey var.. Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı |
|
| | #5 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.258
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:99422 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Esek hosaftan ne anlar ![]() Bu ne keder ? Bu ne iç çekiş ? Kırılma, Çok değil inan az kaldı az.. Bu kadar erken susma, biraz bekle.. Ağlama, ağlama gül biraz.. |
|
| | #6 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 754
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:4063 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence o eşşek kafasız şarap kırmızı mı beyaz mı.. 18+GöNüLÇ£L£N ![]() ..SiT£ML£RL£ öPTüN G£C£Mi.. |
|
| | #7 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.673
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13351 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eşek şaraptan ne anlar Neden olacak eşekliğinden... Yazamam derim yazarım Ben acı ile doğdum Olsun yinede yaşarım Hayat buya Dolunca vadem Çeker giderim srknakr Konu srknakr tarafından (29-07-08 Saat 15:52 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Metu İz baCK (29-07-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |