| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]() | Eşek sudan gelinceye kadar dövmek ![]() Bu söze en uygun resim bu olsa gerek ![]() Dayak yiyecek şahsı önce pisikolojik olarak çökerten bir sözdür ![]() Eşek söz dinlemeyen bir hayvandır. Başına buyruk hareket etmeyi sever. Erkek olanının aşşağı köyün eşeklerini dikizlemek, Dişi olanın ortanca köyün eşşeklerini baştan çıkarmak gibi hobileri vardır. Bu nedenle serbest bırakıldıklarında olması gereken yerlerden uzaklaşıp kendilerini aratırlar. Bu güzel sözü ele alırsak; Eşek suya gönderilir. Eşek o suya gider mi? büyük muamma, e gitti diyelim döner mi? Bu anlam dışında eşeğin çok su içmesine de vurgu yapılmış olabilir ![]() Sonuç temiz bir dayak kesindir ![]() ![]() Sen hayatımın tek parıltısı Sen meleklerin en kırmızısı Son nefesine dek benim olurmusun? Yada ölene dek benle kalırmısın ? Beni büyüleyen tek şey var.. Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı Konu Snorland tarafından (22-09-08 Saat 23:41 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Eşşeğe sansür gerekti geç farkettim :D |
|
| | #2 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.417
Forum Gücü: 52 Forum Puanı:20037 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
uhh ![]() ![]() resme bak ![]() ![]() . . . . yokuz artık elele kayboluyoruz sizlere hayırlı paylaşımlar.. A.E.O . |
|
| | #3 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.200
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bunun basında gancık da var sanıyordum ![]() Genelde öyle derler Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
|
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.360
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:41008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Allah'tan başıma hiç gelmeyen bir olay Bazen sorarım bu eşek geliyor mu hiç sudan diye Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist |
|
| | #5 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 16.327
Forum Gücü: 482 Forum Puanı:203734 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Püffff sonradan gördüm Eşeği sansürlenmiştir ![]() Sen hayatımın tek parıltısı Sen meleklerin en kırmızısı Son nefesine dek benim olurmusun? Yada ölene dek benle kalırmısın ? Beni büyüleyen tek şey var.. Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı |
|
| | #6 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.080
Forum Gücü: 122 Forum Puanı:53551 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sanırım resimdeki söz konusu eşeğin sosyal hayatı bir çoğumuzunkinden daha renkli ...
Birisine Verdiğiniz Değeri Göstermenin En Güzel Yolu Ona Vakit Ayırmaktır... |
|
| | #7 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 613
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:3164 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
özel hayat denen şey var ulu orta ne dokuyorsunuz be tüü size ![]() ![]() Hαккıмdα вiLgin чσкѕα , Fiкяindє oLмαѕın ... |
|
| | #8 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.417
Forum Gücü: 52 Forum Puanı:20037 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eşek de eşşekmiş ulu orta töbe yarabbim aslında başka sansürlenecek yerler de var ya ben kaçtım durmayım burda . . . . yokuz artık elele kayboluyoruz sizlere hayırlı paylaşımlar.. A.E.O . |
|
| | #9 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.200
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alakasız tepkilerin verildiği resimi içeren konunun başlığı Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
|
| | #10 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.509
Forum Gücü: 320 Forum Puanı:147379 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eşek suya gönderilirmuş, sonra eşşeğin sudan gelmesi beklenirmuş gelene kadarda insan döbülürmuş gariplik bu ya dönmez o eşek oğlu eşek ..başka zaman burnunda biter . valla insan olana yapılmazmuş bu opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| | #11 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 595
Forum Gücü: 17 Forum Puanı:4452 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hangi eşek o sudan dönerki ![]() ![]() ...Gündüzümde gecemdesin... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |