DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Tanışma Köşesi

Konu Seçenekleri
Eski 27-05-08, 09:52 Çevrimdışı   #1
Öğrenci

Almıla GökTürk - ait Avatar
Genel Mesajlar: 15
Teşekkür etti: 34
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1387
Almıla GökTürk üç beş tanıdığı olmuşAlmıla GökTürk üç beş tanıdığı olmuşAlmıla GökTürk üç beş tanıdığı olmuşAlmıla GökTürk üç beş tanıdığı olmuşAlmıla GökTürk üç beş tanıdığı olmuşAlmıla GökTürk üç beş tanıdığı olmuşAlmıla GökTürk üç beş tanıdığı olmuşAlmıla GökTürk üç beş tanıdığı olmuşAlmıla GökTürk üç beş tanıdığı olmuşAlmıla GökTürk üç beş tanıdığı olmuş
gülümseme Esenlikler

Esenlikler,
Ben Almıla, Trabzonluyum, Belçikada yasiyorum. Bu otaga bilgilenmek ve bilgilendirmek için uye oldum :-)

Türkiyeli değil, TÜRK!
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
And (09-06-08), Begonya (28-05-08), HeLL's AnGeL (01-06-08), ŞiYaR (01-06-08)
Eski 27-05-08, 09:53 Çevrimdışı   #2
Rektör
Genel Mesajlar: 10.077
Teşekkür etti: 8.040
RepForum Gücü: 233
Forum Puanı:97032
YıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
hosgeldin sefalar getirdin
Eski 27-05-08, 09:59 Çevrimdışı   #3
Öğretim üyesi
Sanatkârlar grubu

eQinoX - ait Avatar
Genel Mesajlar: 848
Teşekkür etti: 489
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:6283
eQinoX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreQinoX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreQinoX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreQinoX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreQinoX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreQinoX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreQinoX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreQinoX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreQinoX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreQinoX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreQinoX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
hoşgeldin

Başarının anahtarı nedir bilmiyorum, ama başarısızlığın anahtarı herkesi memnun etmeye çalışmaktır..
Sal suyu gelsin..
Eski 27-05-08, 12:13 Çevrimdışı   #4
Profesör
Figüranlar

bEyAzLi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.083
Teşekkür etti: 1.647
RepForum Gücü: 60
Forum Puanı:22872
bEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Hoşgeldiiniz ...

Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur.

Yalnız ben
Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde
Figüran olmuşum geceye...
Eski 27-05-08, 12:21 Çevrimdışı   #5

GuZeLBeLa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.649
Teşekkür etti: 4.713
RepForum Gücü: 217
Forum Puanı:96566
GuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Benim Tatlimda Belcikada Ya$iyor (:

Ho$geldin, Iyi Eglenceler..

Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir !

Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız..
Yabancı Değil..

Odamın Hayaletisin.. Sessizliğine Aşığım..
(:
Mesaja teşekkür eden:
CSKN (28-05-08)
Eski 27-05-08, 13:45 Çevrimdışı   #6

ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.719
Teşekkür etti: 4.128
RepForum Gücü: 57
Forum Puanı:19350
ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
bilgilenmek ve bilgilendirmek...güzel bir amaç.değer o zaman ama faydalı olursa..hoşgeldiniz.

...............................

"ateşten gömlekler,
topraktan çömlekler,
ne maymundan geldin,
ne de seni getirdi leylekler,
sago ya kulak ver!...

iki sıfır sıfır sekiz
elveda eder..."
Eski 28-05-08, 02:59 Çevrimdışı   #7
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.455
Teşekkür etti: 4.583
RepForum Gücü: 208
Forum Puanı:89600
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Hosgeldin Almıla, Iyi Eglenceler

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

« Bir Seviyorum, Bir Sevmiyorum »
» Yine Benden Gidiyor Giden «
« Aşka Direniyorum »

Eski 28-05-08, 09:55 Çevrimdışı   #8

Proserpina - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.314
Teşekkür etti: 18.859
RepForum Gücü: 221
Forum Puanı:91063
Proserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Ne güzel adın var.

Hoşgelmişsin.

Hadi ben ekmek parçasıydım, sen niye yemeden bıraktın?
Doğruymuş dedikleri he: arkandan ağladım.
Eski 28-05-08, 10:19 Çevrimdışı   #9
Asistan

мєяνє - ait Avatar
Genel Mesajlar: 314
Teşekkür etti: 1.204
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:6304
мєяνє Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorмєяνє Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorмєяνє Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorмєяνє Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorмєяνє Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorмєяνє Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorмєяνє Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorмєяνє Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorмєяνє Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorмєяνє Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorмєяνє Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Hoşgeldin
Eski 28-05-08, 13:01 Çevrimdışı   #10
Profesör
Düşünürler grubu

Begonya - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.661
Teşekkür etti: 2.907
RepForum Gücü: 104
Forum Puanı:44093
Begonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Hosgeldin iyi forumlar(:

Cennetlik duygularla
cehennem oldun kaldın

"Yandım"
Eski 28-05-08, 19:27 Çevrimdışı   #11

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.308
Teşekkür etti: 4.825
RepForum Gücü: 261
Forum Puanı:99288
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
hoşgeldin iyi forumlar
Eski 01-06-08, 14:28 Çevrimdışı   #12
Öğrenci

Almıla GökTürk üç beş tanıdığı olmuşAlmıla GökTürk üç beş tanıdığı olmuşAlmıla GökTürk üç beş tanıdığı olmuşAlmıla GökTürk üç beş tanıdığı olmuşAlmıla GökTürk üç beş tanıdığı olmuşAlmıla GökTürk üç beş tanıdığı olmuşAlmıla GökTürk üç beş tanıdığı olmuşAlmıla GökTürk üç beş tanıdığı olmuşAlmıla GökTürk üç beş tanıdığı olmuşAlmıla GökTürk üç beş tanıdığı olmuş
Tesekur ederim sagolun hosbulduk

Türkiyeli değil, TÜRK!
Eski 01-06-08, 14:34 Çevrimdışı   #13
Öğrenci

Alıntı:
Artemis´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ne güzel adın var.

Hoşgelmişsin.
Teşekur ederim, Almıla bir Türk ismidir. GökTürk imparatorluğunda güzelliği ve aklı ile ün salmış Kürşad'ın 40 yiğidinden Binbaşı Işbara Alp'in kızıdır.
Hüseyin Nihal Atsızın Bozkurtlarin ölümü kitabını okumanızı tavsiye ediyorum, GökTürk imparatorlugunun yıkılısını anlatiyor.

Türkiyeli değil, TÜRK!
Eski 01-06-08, 16:19 Çevrimdışı   #14
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.692
Teşekkür etti: 3.360
RepForum Gücü: 110
Forum Puanı:41008
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Hoşgeldin kardeşim Otağımıza...

Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi
hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.

antisemitist
Eski 01-06-08, 16:41 Çevrimdışı   #15

Mod. denetleyicisi

interlude - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.773
Teşekkür etti: 4.554
RepForum Gücü: 124
Forum Puanı:48870
interlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Hoşgeldin

...

nefesini yüzümde tutuyorum,
gülüşünü aklımda.
morarmış yüzlerini,
ısıttım kaç gece - ısıtıyorum.
içimdesin ! - büyütüyorum seni.

...
Eski 01-06-08, 17:07 Çevrimdışı   #16
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.445
Teşekkür etti: 5.628
RepForum Gücü: 196
Forum Puanı:80333
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Sanirim bir Asena gelmis (:

yoksa yaniliyormuyum, hosgeldin
Eski 01-06-08, 17:17 Çevrimdışı   #17
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.260
Teşekkür etti: 13.648
RepForum Gücü: 155
Forum Puanı:63890
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Hoş gelmişsin...

TeDaRiKsİz YoLcU

Sessiz Sakin Bir Yer Bulsam Koysam Başımı Yalnızlığıma
Eski 01-06-08, 18:07 Çevrimdışı   #18
Öğretim üyesi
Jen
Düşünürler grubu

Jen - ait Avatar
Genel Mesajlar: 751
Teşekkür etti: 1.166
RepForum Gücü: 31
Forum Puanı:13143
Jen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Hoş geldin..

Alıntı:
Fersa´isimli üyeden Alıntı
26 Subat 2009

Hocalı Katliamının 17. Yıldönümü.

Unutmadık!

"Ты трус, ты вор, ты арменин!" А.С.Пушкин
Eski 01-06-08, 18:09 Çevrimdışı   #19
Doçent
Sanatkârlar grubu

AяiηηA - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.518
Teşekkür etti: 1.813
RepForum Gücü: 58
Forum Puanı:23801
AяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
hoş geldiiiiin (:
Eski 01-06-08, 18:13 Çevrimdışı   #20
Doçent
Huzur Pınarı

vivace - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.982
Teşekkür etti: 707
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:9463
vivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayran
Ruhsal Durumum:
hoşgeldiin

...

....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün...

....

Konu Seçenekleri