Konu Seçenekleri
Eski 08-06-07, 16:48 Çevrimdışı   #1
Dekan
Figüranlar

SerseriKursun - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.230
Teşekkür etti: 4.092
RepForum Gücü: 61
Forum Puanı:18524
SerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
eşine ne almış bakarmısınız...

3 adam oturmuş eşlerine aldıkları
hediyelerden bahsediyorlarmış Birincisi demiş ki, "karıma öyle bir
hediye aldım ki, 6 saniyede 0'dan 100'e çıkıyor."
Diğer kisi anlamamışlar. "Ne
aldın?" diye sormuşlar."Beyaz bir Porsche
aldım. Çok mutlu oldu." diye cevap vermiş.
İkinci adam demişki, "Ben de geçen doğum gününde karıma 4 saniyede
0'dan 100'e çıkan bişey almıştım."Hemen anlamışlar
tabi ki: "Heey,yoksa Ferrari mi aldın?" Adam gülümsemiş:
"Evet, kıpkırmızı bir Ferrari aldım. Gerçekten de ona çok yakıştı." demiş.
Bu sefer üçüncü adama sormuşlar:"Peki sen ne aldın karına?" Adam demiş ki:
"Ben öyle bişey aldım ki; sadece 2 saniyede
0'dan 100'e çıkıyor." Adamlar
şaşırmışlar: "Atıyorsun!"demişer, "Öyle bir araba olmazki!" Adam cevap vermiş:"Araba
aldığımı kim söyledi?İşte bunu aldım demiş

http://img368.imageshack.us/img368/192/terazi4wmrv9.jpg

Standin' on your mama's porch
You told me that you'd wait forever
Oh and when you held my hand
I knew that it was now or never
Those were the best days of my life
Back in the summer of '69

Bryan Adams - Summer Of '69

Eski 08-06-07, 20:30 Çevrimdışı   #2
Yard. Doçent
Spor grubu

muay_thai - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.749
Teşekkür etti: 422
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:884
muay_thai üç beş tanıdığı olmuşmuay_thai üç beş tanıdığı olmuşmuay_thai üç beş tanıdığı olmuşmuay_thai üç beş tanıdığı olmuşmuay_thai üç beş tanıdığı olmuşmuay_thai üç beş tanıdığı olmuşmuay_thai üç beş tanıdığı olmuş
hehehe saol güzel
Eski 09-06-07, 15:35 Çevrimdışı   #3
Rektör

wolf_57 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.301
Teşekkür etti: 5.467
RepForum Gücü: 36
Forum Puanı:3077
wolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biri
hahahahaha
Eski 09-06-07, 15:40 Çevrimdışı   #4
Doçent

~в@ηυя~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.825
Teşekkür etti: 720
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:3587
~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri
süper..
Eski 10-06-07, 00:26 Çevrimdışı   #5
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.192
Teşekkür etti: 3.928
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37561
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
zahuuhhuahua

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Eski 10-06-07, 14:25 Çevrimdışı   #6
Doçent

hareketli - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.880
Teşekkür etti: 656
RepForum Gücü: 31
Forum Puanı:9304
hareketli herkes hayranhareketli herkes hayranhareketli herkes hayranhareketli herkes hayranhareketli herkes hayranhareketli herkes hayranhareketli herkes hayranhareketli herkes hayranhareketli herkes hayranhareketli herkes hayranhareketli herkes hayran
süpper

Her kalp büyük bir dünya
Bir kalp kırıldığında,hayata dair ne varsa
O dünyanın üzerinde
Başlar yok olmaya
Eski 10-06-07, 16:19 Çevrimdışı   #7

Mod. denetleyicisi

MissCrow - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.107
Teşekkür etti: 3.349
RepForum Gücü: 96
Forum Puanı:35874
MissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
güselmiş yıf

MmMmMmMmMmMmm...!

Eski 10-06-07, 19:11 Çevrimdışı   #8
Öğretim üyesi

ѕєиα - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.093
Teşekkür etti: 724
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:2627
ѕєиα çevresinde seviliyorѕєиα çevresinde seviliyorѕєиα çevresinde seviliyorѕєиα çevresinde seviliyorѕєиα çevresinde seviliyorѕєиα çevresinde seviliyorѕєиα çevresinde seviliyorѕєиα çevresinde seviliyorѕєиα çevresinde seviliyorѕєиα çevresinde seviliyorѕєиα çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
iimiş

Yanlışta yapsan doğruda seni sen olduğun için sevdim.. (=

Konu Seçenekleri