| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Dekan Figüranlar ![]() | eşine ne almış bakarmısınız...
3 adam oturmuş eşlerine aldıkları hediyelerden bahsediyorlarmış Birincisi demiş ki, "karıma öyle bir hediye aldım ki, 6 saniyede 0'dan 100'e çıkıyor." Diğer kisi anlamamışlar. "Ne aldın?" diye sormuşlar."Beyaz bir Porsche aldım. Çok mutlu oldu." diye cevap vermiş. İkinci adam demişki, "Ben de geçen doğum gününde karıma 4 saniyede 0'dan 100'e çıkan bişey almıştım."Hemen anlamışlar tabi ki: "Heey,yoksa Ferrari mi aldın?" Adam gülümsemiş: "Evet, kıpkırmızı bir Ferrari aldım. Gerçekten de ona çok yakıştı." demiş. Bu sefer üçüncü adama sormuşlar:"Peki sen ne aldın karına?" Adam demiş ki: "Ben öyle bişey aldım ki; sadece 2 saniyede 0'dan 100'e çıkıyor." Adamlar şaşırmışlar: "Atıyorsun!"demişer, "Öyle bir araba olmazki!" Adam cevap vermiş:"Araba aldığımı kim söyledi?İşte bunu aldım demiş http://img368.imageshack.us/img368/192/terazi4wmrv9.jpg Standin' on your mama's porch You told me that you'd wait forever Oh and when you held my hand I knew that it was now or never Those were the best days of my life Back in the summer of '69 Bryan Adams - Summer Of '69 |
|
| | #2 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 422
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:884 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hehehe saol güzel
|
|
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.467
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:3077 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hahahahaha |
|
| | #4 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 720
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:3587 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() süper.. |
|
| | #5 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.928
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37561 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zahuuhhuahua
düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| | #6 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 656
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:9304 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | süpper ![]() ![]() ![]() Her kalp büyük bir dünya Bir kalp kırıldığında,hayata dair ne varsa O dünyanın üzerinde Başlar yok olmaya |
|
| | #7 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 3.349
Forum Gücü: 96 Forum Puanı:35874 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güselmiş yıf MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #8 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 724
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:2627 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() iimiş![]() Yanlışta yapsan doğruda seni sen olduğun için sevdim.. (= |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |