| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Eşini aldatan adam mı yoksa onu yoldan çıkaran kadın mı daha suçludur ? | |||
| bence adam | | 9 | 21,43% |
| bence kadın | | 3 | 7,14% |
| bence ikiside.. | | 16 | 38,10% |
| bence adamın eşi | | 5 | 11,90% |
| hepsi (: | | 9 | 21,43% |
| Oylayanlar: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent ![]() | Eşini aldatan adam mı yoksa onu yoldan çıkaran kadın mı daha suçludur ? Eşini aldatan adam mı yoksa onu yoldan çıkaran kadın mı daha suçludur ? " Biz büyüdük ve kirlendi dünya " ..Tohumunda ayrilik varsa askin Mahsulü gözyasidir.. ".. Sözler toz pempeydi Susmalar uçuk mavi .." |
|
| | #2 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 934
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:6427 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İnsana Allah irade vermiş nefis vermiş adam yoldan cıkmak istedikten sonra onu yoldan cıkaran onemli degil. ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | Artemis (24-10-07), YaGMuR_CiNi (24-10-07) |
| | #3 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 28
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:654 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İkisi de beş para etmez
|
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #4 |
![]() ![]()
Teşekkür etti: 454
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:16612 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İkiside Suçludur.. İmtisal-i Câhidû-Fillah Oluptur Niyyetim. Dîn-i İslâmın Mücerred Gayretidir Gayretim Fatih Sultan Mehmet ![]() "Ölümümüz Bizi Allah'a Kavuşturacağı İçin Kutludur. Dünyaya Geldik, Hakk'ın Eserlerini Gördük, Gönülden Vurulduk; Emirlerindeki Hikmete İnandık. Hakk'a Kavuşmamız Olan Ölümü de Gönülden Özlemeliyiz. Müslüman İçin Bir Vuslat Ve Mutluluk Anı Olan Ölüm Ancak Kâfirler İçin Gerçek Bir Azaptır." Şeyh Şamil |
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #5 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.925
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:82001 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Adamın Eşi; Demekki Eksik Olan Bişeyler Varmış Adamda Eksikleri Başka Kadında Tamamlamış ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #6 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 221
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:5088 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Eşini aldatan adam mı yoksa onu yoldan çıkaran kadın mı daha suçludur ? Hepsi suçludur ama sonuçta hepimiz insanız ama kadın daha suçludur bana göre... Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler. İnsanların yaptığı sahteparalar kadar paraların yaptığı sahte insanlar vardır. Gecenin Kara Pelerini Herkesi Aynı Şekilde Örter. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | BaD SouL (25-10-07), YaGMuR_CiNi (24-10-07) |
| | #7 |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 12.454
Forum Gücü: 140 Forum Puanı:57449 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bencede ikiside suçludur...
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü |
|
| Mesaja teşekkür eden: | YaGMuR_CiNi (24-10-07) |
| | #8 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 177
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:2389 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aklima Hz. Yusuf geldi ![]() Cevap belli Umut Nerdesin, Yine Bittin, Nerelere Gittin, Ben Seni Göremeden? |
|
| | #9 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.096
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7117 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aldatan erkek daha suçlu kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu titrek sesinde umutların avuntusu bir mendil eski bir resim bulduğum tahta masasında bilmeden unuttuğu gözyasları doldurmus giderken boslugu |
|
| | #11 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.166
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:20217 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence masumlar |
|
| | #12 |
| Muhabir Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.019
Forum Gücü: 112 Forum Puanı:46269 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ''Erkeği yoldan çıkarma''diye bir durum söz konusu olablir mi ya! Kadın olsun,erkek olsun evliliğinden memnun olmayabilir bu doğal bir durumdur da. Ancak aldatmak şartlar ne olursa olsun mazeret kabul etmeyecek bir hatadır! Bütün bir hayatını paylaşmayı düşündüğün kişiden ayrılabilirsin ama hiç birşey sana onu aldatma hakkını vermez!!Şartlar ne olursa olsun... ![]() Yaz günü palto giyerim Ceplerim dolu dolu şiir Gören beni deli sanır Adım kaçığa çıkar keşke kaçsam Keşke kaçabilsem şu dünyadan. -Yağmur içen kız.- |
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #13 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.166
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:20217 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #14 |
Teşekkür etti: 18.186
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82730 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nefsine hakim olamamanın, acizliğin ve kendine olan saygıyı yitirmişliğin cinsiyeti yoktur, varsa da önemli değildir iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi) | LaViNia (02-11-07), PaTlicaaN (25-10-07), sawasuar (24-10-07), Sk8er Boi (24-10-07), YaGMuR_CiNi (24-10-07) |
| | #15 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.139
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tabikide kadın sucludur dişi(gancık ) köpek kuyruk sallmayınca erkek köpek dolanmaz (burda güzel bi espri vardı ama banlanmama neden oalbilir )
Dünyaaaaaaaa Bu gece dursana Lütfeeen ... |
|
| | #16 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:10328 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ikisi de en ağır cezaya müstehak..
|
|
| | #17 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.205
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:90174 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yoldan çıkaran veya yoldan çıkan diye bir durum söz konusu değil bence. Her insanın.. Veya birçok insanın doğasında vardı bu durum. Hani kadınlar derler ya : "Erkeklerin hepsi aldatır " aynen öyle... İnsanların en büyük vazgeçilmezliğidir sevmek. Ve sevince aldatırlar. İnsanlar karşılaştığı taktirde böyle bir halden kendilerini çekemezler. Suçu erkek veya kadına atmak diye birşey yok.. Suç olsa cezası olurdu. Cezası var ise bir şundadır diye kimse kesin hüküm belirtemez. |
|
| | #18 |
Teşekkür etti: 3.798
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:73320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bana Göre Ikiside Suçludur Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Sönmüyor Ateşimiz.. Ama Alev Alev de Yanmıyor.. Ayrılık Zor Ama.. Beraberken de Olmuyor.. : )) |
|
| | #19 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.997
Forum Gücü: 176 Forum Puanı:61755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ikiside suclu sayilir Yorgun... |
|
| | #20 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 132
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:309 ![]() ![]() ![]() ![]() | bu konu çok dallı budaklı bişi yaw yok eşindeki eksikleri başikasında tamamlaamak işçin vs yok işte gözü kaymış yok busu kaymış olmas öyle şey özellikle erkeklerin doğasında var bi kadına deli gibi aşık olsa bile atıyorum işe giderken bi yer den geçerken bi kadını gördü onu arzulayabilir hatta afedersiniz birlikte olabilri ama emin olun gidip gelip gene sevdiği karısını da arzulayacaktır ya bu bi nevii ara öğün gibi bişi onun için bilemiorum artık kısacası yemek yerken TV seyretmeyin ![]() ve büyüklerimiz derki kadın 9 nefsini birden tutabilir ama erkek 1 nefsini tutamaz. Şu var ki nefsini tutabilen tutuyo o kesin.. Guneş bir gün karaya vurursa işte böyle görünürmüş (: |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |