| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi | Şok ŞOk ŞOk Esinti Nicki ile giriş yapan cerdar arkadasımız son günlerde siteye takılamamsı kafalarımıza bir soru işareti yarattı. E-dananın En KAliteli GAzetecilerinnden Rebel(Ben Oluorum )uzun uğraşlar sonucunda Serdar arkadasımızı buldu ve neler yaptığını araştırdı.VE sonuç Cidden şaşırtıcı. Esinti Bir çalgıcı çıktı.Evet yanlış duymadınız o bir davulcu. Bunu bizden saklamıştı. Neden sakladığı bilinmiyor. HAlbuki bizlere sağlık sorunum var ve tedavi için manisadayım demişti. Am ne görelimkii cerdar kendini müziğe vurmuş daha doğrusu davul aşkıyla yanımuş da tutuyomuşşş… Umarım ilerde davul olmaz ) neyse konuya dönelim …Şimdilik sadece mahalle dügünlerin çalıolarmış topladıkları bahşişlerle site kuran esinti grubu site bilem açmış yaw Hatta e-danadan üye çaldığıda haberler arasında ) Esinti ise kurduğu grubun adı. işte Sitesi: http://www.grupesinti.nl/ İşte resimler En kuytuda olan cerdar Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
|
| | #2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 13.242
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:142657 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2side Guzelldii.. derin.. ![]()
|
|
| | #3 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 207
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:3743 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iftiraaaaaaaaaaaaa yok öle bişi hem kuytuda olan bana hiiç benzemiyo lem rebell |
|
| | #4 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.200
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eheheu sallama lem sensin işte ![]() yada ilerde yaşlanıncaki halin Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
|
| | #5 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 207
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:3743 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
poşet haber bunlarrrr |
|
| | #6 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 984
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:7288 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | rebel sen bırak millete bulaşmayı da kendi kirli çamaşırlarını temizle bakalım. yahu bi geldik memleketine canımızı zor kurtardık elinden. bi de bişey yapmıcam diye onlarca söz verdin bana. heyy millet uyanın; rebeli yılın yalancısı ilan ediyom ve yardımlarınızı bekliyom. (ya ne iftira attım ama) |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |