| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | esinti Yeni konuk(lar) yeni soru(lar) *Neden E-Dana ? derin.. ![]() bugünlerde yeni hobim seni üzmek, kendini buna alıştır zorum artık ![]() |
| | #2 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 1.727
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:2709 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
imzanda ne yaziyo ismin ne bir de agresifsin sanirim neden |
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.853
Forum Gücü: 170 Forum Puanı:69218 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayatta yapmak isteyip yapamadığın birşeyler oldu mu? . Afra tafra off pofff (: |
| | #4 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 3.002
Forum Gücü: 187 Forum Puanı:76200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kaç yaşındasın nerede yaşıyorsun ? ![]() et les larmes coulèrent le long de ses joues! Love is like war.. Easy To Start.. Difficult To End.. And.. Impossible To Forget..!! |
| | #6 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 887
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:4585 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fobilerin neler?
|
| | #7 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 380
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:1173 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
e-dana da olmasını istediğin seyler..??
mustafasen_1453@seboistnet.com |
| | #9 |
| Asker Üye Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 199
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:2818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | neden e-dana aslında beni bu aileye üye yapan tanıyanlarınız vardır " hewall" nickli arkadaşımdı. o tavsiye etti güzel bi ortam dı burası benim için mutluyum ![]() iparhı anamesamaz ıa katamakı ke pos bori akoma senamın to ehıs posehsııksı gel tezkere gel tezkereee |
| | #10 |
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:2818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | imza yunanca olup... "armızdaki savaştan sen bile haberdar değilsin " yazıyo ![]() serdar ben, genelde " cerdar " kullanırım agresif değilim abartıyosun sanki, hepimizin bi tahammül noktası vardır dimi işte bunu aşınca agresif oluyo insan ![]() iparhı anamesamaz ıa katamakı ke pos bori akoma senamın to ehıs posehsııksı gel tezkere gel tezkereee |
| Mesaja teşekkür eden: | SecReT_G!RL (05-02-07) |
| | #11 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.070
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:5796 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evet esinti beni niye aramıysin niye beni ziyarete gelmiysin yoksa beni beğeniymisinnn bütün bu sorulara niye cevap vermiysin Yalnızlık Ömrüm Boyunca Tanımadığım Bir Yabancıydı ; Onunla Simdilerde Beraber Uyanıyoruz Her Yeni Güne İki Yalnız Şarkılar Yazıyoruz, Yorgunuz Çok Yorgunuz Çok Yorgunuz... |
| | #12 |
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:2818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kaçıp gitsek uzaklara sen ve bennnn... diyebilmek sevgiliyeeee ![]() iparhı anamesamaz ıa katamakı ke pos bori akoma senamın to ehıs posehsııksı gel tezkere gel tezkereee |
| | #13 |
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:2818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaş yirmi kemale erdik belkide .... neredee... istanbul beyoğlu/taksim ![]() iparhı anamesamaz ıa katamakı ke pos bori akoma senamın to ehıs posehsııksı gel tezkere gel tezkereee |
| | #14 |
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:2818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nargile mesela.. benden iyisini tanımam haftada bi gü nargile günümdür sevgiliyle beraber olmak , ona meleğim diyebilmek, sinemaya gitmek film arasında çikolata yemek gibi bişiler ![]() iparhı anamesamaz ıa katamakı ke pos bori akoma senamın to ehıs posehsııksı gel tezkere gel tezkereee |
| | #15 |
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:2818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | en büyük fobim... yanlış anlaşılmak.... falzda bi fobim yok başka ![]() iparhı anamesamaz ıa katamakı ke pos bori akoma senamın to ehıs posehsııksı gel tezkere gel tezkereee |
| | #16 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 2.508
Forum Gücü: 66 Forum Puanı:24347 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
paganla aranda bişeyler mi var niye böyle samimisiniz? [IMG]http://img256.imageshack.us/img256/3854/banev5.jpg [/IMG] |
| | #17 |
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:2818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | istediklerim sürekli gerçekleşiyor desem yalan olmaz belkide sürekli farklı olaylar olması yeni bölümler oluşması farklı fikirleri gözlemleyebilmek güzel şeyler bunlar ![]() iparhı anamesamaz ıa katamakı ke pos bori akoma senamın to ehıs posehsııksı gel tezkere gel tezkereee |
| | #18 |
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:2818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bir kaç kendini bilmezin bu ortamı bozması yada çekememesiii rahatsız ediyor benii ![]() iparhı anamesamaz ıa katamakı ke pos bori akoma senamın to ehıs posehsııksı gel tezkere gel tezkereee |
| | #19 | |
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:2818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
niyemi; bilmiyorum bende, ne bilim belkide kaçıyosundur benden hı? belkide kavolayamıyorumdur seni ![]() seni ziyarete geldiydim hatırlarsan demiiii? sırayı sana savdım ![]() sen istanbula geldi de beni niye ziyaret etmedin* bu soruyu unutturma sen sorgulanırkene soracam seni beğenmekmi ? dolambaçlı kolyeli güzel kıs seni yeterlimi açıklama için ![]() iparhı anamesamaz ıa katamakı ke pos bori akoma senamın to ehıs posehsııksı gel tezkere gel tezkereee | |
| | #20 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.070
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:5796 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bandobras esinti benim çok eski arkadaşım aramızda bişeyin olup olmadıgı seni ilgilendirmez ama bunu bil yani e-dana ve önceside var!... Yalnızlık Ömrüm Boyunca Tanımadığım Bir Yabancıydı ; Onunla Simdilerde Beraber Uyanıyoruz Her Yeni Güne İki Yalnız Şarkılar Yazıyoruz, Yorgunuz Çok Yorgunuz Çok Yorgunuz... Konu Pagan tarafından (05-02-07 Saat 23:36 ) de değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |