| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: eskı asklar&dostluklar kaldı mı??? | |||
| evet | | 12 | 42,86% |
| hayır | | 16 | 57,14% |
| Oylayanlar: 28. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]() | eskı asklar&dostluklar kaldı mı???
arkadaslar hersey maddıyat mı yoksa gercek sevgı ve dostluk var mı ????
|
|
| | #2 |
| Yard. Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 236
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:8209 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | walla eski dendiğinden çok eski bi mazim yok arkadaşlarımla daha 20 sine girmemiş biri olarak ama aile fertlerinin de yaşayıp anlattıkları kadar sıkı arkadaşlığım yok ama bir kişiyle dostluğum var ki onunla yaşadıklarımız hiçbirşeyle ölçülemez maddiyata bağlanamaz inşallah geberene kadar da böle gider... |
|
| | #3 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 386
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:1566 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | neden olmasın ki, çevrendeki insanı, dostunu, aşkını iyi seçtikten ve sıkı bir ilişki kurduktan sonra kalıcı olurlar!!! Seni Sevdimde Noldu? Efes, Telsim Zengin Oldu! çok yoğunum gelemiyorum buralara... |
|
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 8.040
Forum Gücü: 233 Forum Puanı:97032 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben bir kes daha sait oldum eski asklardan asla arkadas kalinmiyormus ask bitince sanki bir düsmaninmis gibi sirtlari dönüyor
|
|
| | #5 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 4.091
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:44371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence aynisi, yani 24senede ben pek bi fark goremedim, ama bende once yasanlari bilmiyorum, o konuda bi yorum yada kiyaslama yapamam
![]() Atatürk'ü sevmeyebilirsiniz, Fikirlerini benimsemeyebilirsiniz, Ama ona asla saldıramazsınız, Saldırırsanız ya kanınız, ya sütünüz bozuktur Y.G.ÖZDEN |
|
| | #6 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.438
Forum Gücü: 126 Forum Puanı:39872 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benimde pek eski bir mazim yok ama bize anlatılanlara göre eskiden herkez birbirinin bir sözüne güvenip iş yaparmış şimdi bırakın sözü adamla kontrat yapsanız bile acaba sahtemiydi diye düşünüyorsunuz zaman değişti yani eski dostluklar, arkadaşlıklar, aşklar hiçbiride kalmadı |
|
| | #7 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 413
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:886 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kaldı............
|
|
| | #8 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 522
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:8983 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kalmadı valla....
|
|
| | #9 |
| Asistan Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 77
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:505 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
var tabi yaa iyilerin sayısı çok oyüzden dostluk baki sadece insanlar birazcık yobazlaşıyo okadar.
gözyaşlarımızın rengi aynı... |
|
| | #10 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 413
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:886 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #11 |
| Grup Lideri Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.509
Forum Gücü: 43 Forum Puanı:8658 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | herşeyden az da olsa var.......... By_Blok ! ! ! ThE AdMiRaL |
|
| | #12 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 86
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:351 ![]() ![]() ![]() ![]() |
nerde be baba.....
|
|
| | #13 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.194
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:5273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eskilerini bilmiyom kı yeşilçam aşk flmlerini izlemiyom ![]() ama aşk dostluk var yane Biz Horon Kadar Karadeniz Zeybek Kadar Egeyiz Karşılama kadar Trakyalıyız Halay Kadar Bar Kadar Semah kadar Doğuluyuz Güneydoğuluyuz Anadoluyuz BİZ BÜYÜK TÜRK MİLLETİYİZ..! |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |