| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Eski dosttan düşman olur mu ? | |||
| Olur | | 26 | 66,67% |
| Olmaz | | 9 | 23,08% |
| kararsızım | | 1 | 2,56% |
| Değişir | | 3 | 7,69% |
| Oylayanlar: 39. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.583
Forum Gücü: 208 Forum Puanı:89600 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Olur Herhalde Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. « Bir Seviyorum, Bir Sevmiyorum » » Yine Benden Gidiyor Giden « « Aşka Direniyorum » |
|
| | #3 |
![]()
Teşekkür etti: 18.859
Forum Gücü: 221 Forum Puanı:91063 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Maalesef olur Hadi ben ekmek parçasıydım, sen niye yemeden bıraktın? Doğruymuş dedikleri he: arkandan ağladım. |
|
| | #4 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.115
Forum Gücü: 48 Forum Puanı:17546 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben kimseye düşman olmam ..düşmanımda olmaz Allahın izniyle ![]() ama olanlar öyle bi oluyorlar ki akıllara zarar.. . . sustum.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | SaKaRiN..! (06-04-08) |
| | #5 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 12
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:987 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | olmaz mı yahu birgün gelir eben bile düşman olur şaşırma yani |
|
| | #6 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.360
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:41008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
düşman olmasada...
Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist |
|
| | #7 |
| Cezalı Üye Düşünürler grubu
Teşekkür etti: 2.068
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:97157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Olmaz (: En Azından Ben Olmadım Kımseye =) |
|
| | #8 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 1.959
Forum Gücü: 53 Forum Puanı:17621 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
olmaz ki olursada, birzamanlarda dost degildi bence.. . Konuşmak susmanın kokusudur. Ya sus-git, ya konuş-gel, ortalarda kalma. Yalan korkaklığın tortusudur. Dürüst kaba ol, eğreti saygılı olma. Ö.A. Kendi bahçesinde dal olamayanın biri Girmiş bahçeme ağaçlık taslıyor Özdemir Asaf |
|
| | #10 |
| Asistan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 155
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:164 ![]() ![]() ![]() |
işin içinde kız olursa oluyo çok şahit oldum ama şükürler olsun yaşamadım
beni çekemeyenler anten taksın |
|
| | #11 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.228
Forum Gücü: 224 Forum Puanı:91132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Önce dosluğu bilmek gerekiyor. O kelimeyi ve hissi herkese söylemek lazımdır bence. İyi bir sohbet, iyi paylaşımlar, çok gülmek, güldürmek, güldürülmekten, bir kaç günü, ay'ı, haftayı, yılı beraber geçirmekten dost olunmuyor. Ne yazık ki çok iyi arkadaşlar kolayca dost kelimesini kullanabiliyor. Ancak bir insanı çok sevmeniz veya onun sizi sevmesi dost demek olmuyor. Belki bu soruya çok kolay cevap verebilirsiniz ancak belki de hayatınız da hiç dostunuz olmadı. Dost zannetiklerinizden dolayı bir olumsuzluk yaşadıysanız anket şıkların dan evet'i seçiyorsunuz. Öte yandan aranızın çok iyi olmasına rağmen hala bir tartışma ve olumsuzluk yaşamadıklarınız için de hayır'ı seçiyorsunuz. ![]() Dostluk önemli. Ona doğruyu, zarar göreceğini söylemeniz. Kötü de yanında olmanız... Olabilmeniz... Çabalamanız... Bak ben burdayım diyebilmeniz çok önmeli! Aynı şekil de onun da bunları size yapabilmesi gerekiyor. Elbette çok sıcak bir kelimedir "dost" Belki karşınızda kini o kefeye koyuyor ve onun güvenini kazanmak için söylüyorsunuz... Ama söylerken birkaç kez düşünmek gerekiyor. İşin aslı ve benim açımdan doğrusu bu. Sadede gelirsem: Eski dost düşman olmaz. Kesinlikle dost'un yenisi ekisi düşman olmaz. Ben kendimden biliyorum. Olmadım. Bana da olmadılar. (Sadece dost dediklerim.) Not: Kavgasız. Küssüz dost olmaz. Onunla mutlak tartışmanız, bozulmanız, Uc uc'a gelmeniz gerekiyor. Ancak yine barışmak şartıyla... |
|
| | #12 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 996
Forum Gücü: 46 Forum Puanı:16154 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eski dosttan düşman olmaz bunlar en büyük yalanlar |
|
| | #13 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.808
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:26603 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Olur.. Eğer dost eskiyse ki dostluk asla eskimeyen bir şeydir aslında.. O kişiyle kötü şeyler yaşanmış demektir.. Bu yüzden de düşman olur bence..! ![]() - "Ölüm bile olsa, 'biz' hiç ayrılmasak.. " (: - [ArKaNtoS & T-Mac & İnCi ÇiÇéKi ] Anti-Aşk Aşk=Yalan&Acı |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Proserpina (06-04-08) |
| | #14 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 12
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:65 ![]() | [img] [img] [/img] bi Şey olmaz ancak b.k olur.[/img] |
|
| | #15 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.677
Forum Gücü: 234 Forum Puanı:95373 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Eski olan her şeyden mutlaka bişi olur ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Kış Uykusu Moduna Hazırlık... |
|
| | #16 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.882
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:5696 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kin güdemiyorum insanlara ama dostunda hep dost olarak kalacagı garanti deil!
YURDUMUZ BÜTÜN CİHANDIR BİZİM HAZIRLANDIK SON KANLI KAVGAYA BAŞTA BAYRAĞIMIZ SOSYALİZM... |
|
| | #17 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 9.940
Forum Gücü: 138 Forum Puanı:50215 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gercek dost ise düsman olmaz.. darginlik sogukluk girdiyse bile araya seneler sonra yinede dost kalir eski dost. Kollarından boşluğu fırlat soluk aldığımız uzaya; Belki kuşlar daha derin bir uçuşla duyar genişleyen havayı ... |
|
| | #18 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.950
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:31215 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
olmaması için bir sebep yok.
İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Bir taş at. Bir yumruk yükselt. Şehitleri an. Hakikati söyle. Tarihine sahip çık. Bir slogan at. Hainlerle hesaplaş... |
|
| | #19 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 45
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:508 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Olmaz; çünkü dostunla ayrılsan arkadaşlığını bitirsen bile olmadık anlarda güzen anıların gelir ve o anılar sayesinde o kişiyi düşman olarak belirleyemeyiz. Sadece kırgın olarak davranırız.
|
|
| | #20 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 593
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1687 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
olmaz... arada gecenler ne olursa olsun insanın dostuna bakışı deişmez her zamn aynı sıcaklıkla hatırlarsın yaşadıklarınızı ona dair ne varsa.. bu yüzden kin de güdemeyecein için düşman olmaz..nolursa olsun hep dostun olarak kalır öyle hatırlarsın onu.. zamanı bir kenara atsak isimlerimizi unutsak çığlık çığlık karanlıklarda ışıkları hiç yakmasak..(: |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |