DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Anket Bölümü  Arşiv

Anket Sonuçlarını Göster: Eski dosttan düşman olur mu ?
Olur 26 66,67%
Olmaz 9 23,08%
kararsızım 1 2,56%
Değişir 3 7,69%
Oylayanlar: 39. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 05-04-08, 10:35 Çevrimdışı   #1
Profesör
Düşünürler grubu

PigLet - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.907
Teşekkür etti: 1.926
RepForum Gücü: 90
Forum Puanı:36848
PigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Eski dosttan düşman olur mu ?

eski dosttan dü$man olur mu ?

LayY
lA LayY

Umut varsa ..
Gülümse (:

3

2

1

kayıt (:
Mesaja teşekkür eden:
vivace (06-04-08)
Eski 06-04-08, 00:40 Çevrimdışı   #2
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.455
Teşekkür etti: 4.583
RepForum Gücü: 208
Forum Puanı:89600
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Olur Herhalde

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

« Bir Seviyorum, Bir Sevmiyorum »
» Yine Benden Gidiyor Giden «
« Aşka Direniyorum »

Eski 06-04-08, 00:42 Çevrimdışı   #3

Proserpina - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.314
Teşekkür etti: 18.859
RepForum Gücü: 221
Forum Puanı:91063
Proserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Maalesef olur

Hadi ben ekmek parçasıydım, sen niye yemeden bıraktın?
Doğruymuş dedikleri he: arkandan ağladım.
Eski 06-04-08, 00:43 Çevrimdışı   #4
Doçent
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 2.606
Teşekkür etti: 3.115
RepForum Gücü: 48
Forum Puanı:17546
tuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ben kimseye düşman olmam ..düşmanımda olmaz Allahın izniyle
ama olanlar öyle bi oluyorlar ki akıllara zarar..

.
.
.

sustum..
Mesaja teşekkür eden:
SaKaRiN..! (06-04-08)
Eski 06-04-08, 01:01 Çevrimdışı   #5
Stajyer
Genel Mesajlar: 135
Teşekkür etti: 12
RepForum Gücü: 3
Forum Puanı:987
kussmuk üç beş tanıdığı olmuşkussmuk üç beş tanıdığı olmuşkussmuk üç beş tanıdığı olmuşkussmuk üç beş tanıdığı olmuşkussmuk üç beş tanıdığı olmuşkussmuk üç beş tanıdığı olmuşkussmuk üç beş tanıdığı olmuşkussmuk üç beş tanıdığı olmuş
olmaz mı yahu
birgün gelir eben bile düşman olur
şaşırma yani
Eski 06-04-08, 01:37 Çevrimdışı   #6
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.692
Teşekkür etti: 3.360
RepForum Gücü: 110
Forum Puanı:41008
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
düşman olmasada...

Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi
hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.

antisemitist
Eski 06-04-08, 01:57 Çevrimdışı   #7
Cezalı Üye
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 12.164
Teşekkür etti: 2.068
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:97157
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Olmaz (: En Azından Ben Olmadım Kımseye =)
Eski 06-04-08, 02:14 Çevrimdışı   #8
Profesör

LaPerla - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.090
Teşekkür etti: 1.959
RepForum Gücü: 53
Forum Puanı:17621
LaPerla tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaPerla tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaPerla tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaPerla tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaPerla tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaPerla tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaPerla tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaPerla tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaPerla tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaPerla tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaPerla tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
olmaz
ki olursada, birzamanlarda dost degildi bence..

.
.
Konuşmak susmanın kokusudur.
Ya sus-git, ya konuş-gel, ortalarda kalma.
Yalan korkaklığın tortusudur.
Dürüst kaba ol, eğreti saygılı olma.
Ö.A.

Kendi bahçesinde dal olamayanın biri
Girmiş bahçeme ağaçlık taslıyor

Özdemir Asaf
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
aLadea (07-04-08), yεsiL (07-04-08)
Eski 06-04-08, 02:35 Çevrimdışı   #9
Rektör
Düşünürler grubu

-misspasha- - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.477
Teşekkür etti: 3.550
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:22971
-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
eskiden "dost" sandıgın insanla düşman olursun... ama dostunla olamazsın

.

...hayat zoR...aMa ben kahRaManıM...
Mesaja teşekkür eden:
aLadea (07-04-08)
Eski 06-04-08, 11:51 Çevrimdışı   #10
Asistan
Genç Kuvvet

๓єђ๓єt - ait Avatar
Genel Mesajlar: 280
Teşekkür etti: 155
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:164
๓єђ๓єt ara sıra gören oluyor๓єђ๓єt ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
işin içinde kız olursa oluyo çok şahit oldum ama şükürler olsun yaşamadım

beni çekemeyenler anten taksın
Eski 06-04-08, 12:05 Çevrimdışı   #11
Rektör

CnRaLpEr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.316
Teşekkür etti: 15.228
RepForum Gücü: 224
Forum Puanı:91132
CnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Önce dosluğu bilmek gerekiyor. O kelimeyi ve hissi herkese söylemek lazımdır bence. İyi bir sohbet, iyi paylaşımlar, çok gülmek, güldürmek, güldürülmekten, bir kaç günü, ay'ı, haftayı, yılı beraber geçirmekten dost olunmuyor. Ne yazık ki çok iyi arkadaşlar kolayca dost kelimesini kullanabiliyor. Ancak bir insanı çok sevmeniz veya onun sizi sevmesi dost demek olmuyor. Belki bu soruya çok kolay cevap verebilirsiniz ancak belki de hayatınız da hiç dostunuz olmadı. Dost zannetiklerinizden dolayı bir olumsuzluk yaşadıysanız anket şıkların dan evet'i seçiyorsunuz. Öte yandan aranızın çok iyi olmasına rağmen hala bir tartışma ve olumsuzluk yaşamadıklarınız için de hayır'ı seçiyorsunuz.

Dostluk önemli. Ona doğruyu, zarar göreceğini söylemeniz. Kötü de yanında olmanız... Olabilmeniz... Çabalamanız... Bak ben burdayım diyebilmeniz çok önmeli! Aynı şekil de onun da bunları size yapabilmesi gerekiyor.

Elbette çok sıcak bir kelimedir "dost" Belki karşınızda kini o kefeye koyuyor ve onun güvenini kazanmak için söylüyorsunuz... Ama söylerken birkaç kez düşünmek gerekiyor.

İşin aslı ve benim açımdan doğrusu bu. Sadede gelirsem: Eski dost düşman olmaz.

Kesinlikle dost'un yenisi ekisi düşman olmaz. Ben kendimden biliyorum. Olmadım. Bana da olmadılar. (Sadece dost dediklerim.)

Not: Kavgasız. Küssüz dost olmaz. Onunla mutlak tartışmanız, bozulmanız, Uc uc'a gelmeniz gerekiyor. Ancak yine barışmak şartıyla...
Eski 06-04-08, 12:14 Çevrimdışı   #12
Doçent

No-WaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.064
Teşekkür etti: 996
RepForum Gücü: 46
Forum Puanı:16154
No-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
eski dosttan düşman olmaz bunlar en büyük yalanlar

NO WoMaN No CrY

Eski 06-04-08, 12:35 Çevrimdışı   #13
Doçent

İnCi ÇiÇéKi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.404
Teşekkür etti: 1.808
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:26603
İnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Olur..

Eğer dost eskiyse ki dostluk asla eskimeyen bir şeydir aslında..

O kişiyle kötü şeyler yaşanmış demektir..

Bu yüzden de düşman olur bence..!

- "Ölüm bile olsa, 'biz' hiç ayrılmasak.. " (: -

[ArKaNtoS & T-Mac & İnCi ÇiÇéKi ]

Anti-Aşk

Aşk=Yalan&Acı
Mesaja teşekkür eden:
Proserpina (06-04-08)
Eski 06-04-08, 13:24 Çevrimdışı   #14
Stajyer

aLpAsLaN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 74
Teşekkür etti: 12
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:65
aLpAsLaN ara sıra gören oluyor
isaret

[img]bi Şey olmaz ancak b.k olur.[/img]
[/img]
Eski 06-04-08, 13:38 Çevrimdışı   #15

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.254
Teşekkür etti: 3.677
RepForum Gücü: 234
Forum Puanı:95373
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Eski olan her şeyden mutlaka bişi olur

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

(Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)...

Kış Uykusu
Moduna Hazırlık...

Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
LaViNia (06-04-08), nesquik (29-04-08), PigLet (06-04-08)
Eski 07-04-08, 17:18 Çevrimdışı   #16
Yard. Doçent
Antikapitalistler

tragonya - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.703
Teşekkür etti: 1.882
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:5696
tragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
kin güdemiyorum insanlara ama dostunda hep dost olarak kalacagı garanti deil!

ANAMIZ AMELE SINIFIDIR
YURDUMUZ BÜTÜN CİHANDIR BİZİM
HAZIRLANDIK SON KANLI KAVGAYA
BAŞTA BAYRAĞIMIZ SOSYALİZM...
Eski 07-04-08, 17:21 Çevrimdışı   #17
Rektör
Genel Mesajlar: 10.070
Teşekkür etti: 9.940
RepForum Gücü: 138
Forum Puanı:50215
yεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
gercek dost ise düsman olmaz.. darginlik sogukluk girdiyse bile araya seneler sonra yinede dost kalir eski dost.

.
Kollarından boşluğu fırlat soluk aldığımız uzaya;
Belki kuşlar daha derin bir uçuşla duyar genişleyen havayı
...
Eski 07-04-08, 17:22 Çevrimdışı   #18
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.791
Teşekkür etti: 2.950
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:31215
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
olmaması için bir sebep yok.

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Bir taş at.
Bir yumruk yükselt.
Şehitleri an.
Hakikati söyle.
Tarihine sahip çık.
Bir slogan at.
Hainlerle hesaplaş...

Eski 07-04-08, 17:42 Çevrimdışı   #19
Asistan
Genel Mesajlar: 263
Teşekkür etti: 45
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:508
Bay Önder ara sıra gören oluyorBay Önder ara sıra gören oluyorBay Önder ara sıra gören oluyorBay Önder ara sıra gören oluyorBay Önder ara sıra gören oluyorBay Önder ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
Olmaz; çünkü dostunla ayrılsan arkadaşlığını bitirsen bile olmadık anlarda güzen anıların gelir ve o anılar sayesinde o kişiyi düşman olarak belirleyemeyiz. Sadece kırgın olarak davranırız.
Eski 07-04-08, 17:49 Çevrimdışı   #20
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

arSU - ait Avatar
Genel Mesajlar: 674
Teşekkür etti: 593
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:1687
arSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyor
olmaz...
arada gecenler ne olursa olsun insanın dostuna bakışı deişmez her zamn aynı sıcaklıkla hatırlarsın yaşadıklarınızı ona dair ne varsa..
bu yüzden kin de güdemeyecein için düşman olmaz..nolursa olsun hep dostun olarak kalır öyle hatırlarsın onu..

zamanı bir kenara atsak
isimlerimizi unutsak
çığlık çığlık karanlıklarda ışıkları hiç yakmasak..(:

Konu Seçenekleri