| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asker Üye Düşünürler grubu ![]() | eski günlerin anısına (: ^^esinti^^ ![]() iparhı anamesamaz ıa katamakı ke pos bori akoma senamın to ehıs posehsııksı gel tezkere gel tezkereee |
|
| | #2 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.139
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Vauuuuuvv ![]() beni hatırlıyor musun ![]() asker fotograf süperr yaa ![]() az kalmıs kardeşim hayırlısıyla bitir gel Dünyaaaaaaaa Bu gece dursana Lütfeeen ... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | esinti (18-06-08) |
| | #4 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.464
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:14511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | vay anasını nerelerdesin sen ... eskiler başka esiyor |
|
| | #5 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.139
Forum Gücü: 98 Forum Puanı:36663 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | az kalmış sahiden teşekkürler resimler için Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #6 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.320
Forum Gücü: 434 Forum Puanı:181217 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cerdarım Tank yakışmış ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| Mesaja teşekkür eden: | esinti (18-06-08) |
| | #7 |
| Asker Üye Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 199
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:2818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | oyy sülüman nbrüüü(: o tank değil (: ZMA neysee ![]() iparhı anamesamaz ıa katamakı ke pos bori akoma senamın to ehıs posehsııksı gel tezkere gel tezkereee |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Snorland (18-06-08) |
| | #8 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.320
Forum Gücü: 434 Forum Puanı:181217 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben Tank dediysem Tank artık onun adı ![]() O duvarı senmi çızdın öyle ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| | #9 |
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:2818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yok abi (: hazıra kondum
![]() iparhı anamesamaz ıa katamakı ke pos bori akoma senamın to ehıs posehsııksı gel tezkere gel tezkereee |
|
| | #10 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.923
Forum Gücü: 206 Forum Puanı:81796 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ZMA Ne Güzelmiş ![]() Resimler Için Saol ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #11 |
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:2818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ayrıntılra nasılda dikkat ediyonuzz ![]() iparhı anamesamaz ıa katamakı ke pos bori akoma senamın to ehıs posehsııksı gel tezkere gel tezkereee |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |