Konu Seçenekleri
Eski 18-06-08, 22:01 Çevrimdışı   #1
Asker Üye
Düşünürler grubu

esinti - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.401
Teşekkür etti: 199
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:2818
esinti çevresinde seviliyoresinti çevresinde seviliyoresinti çevresinde seviliyoresinti çevresinde seviliyoresinti çevresinde seviliyoresinti çevresinde seviliyoresinti çevresinde seviliyoresinti çevresinde seviliyoresinti çevresinde seviliyoresinti çevresinde seviliyoresinti çevresinde seviliyor
eski günlerin anısına (: ^^esinti^^

eskilerden kim kaldı....

o şimdi 129 sayıyoo

iparhı anamesamaz ıa katamakı ke pos bori akoma senamın to ehıs posehsııksı

gel tezkere gel tezkereee
Mesaja teşekkür eden: (7 Kişi)
MaruzeLLa (18-06-08), Opeth (18-06-08), RebeL (18-06-08), Snorland (18-06-08), Virane (19-06-08), YaGMuR_CiNi (09-07-08), ~C@dY~ (19-06-08)
Eski 18-06-08, 22:04 Çevrimdışı   #2

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.566
Teşekkür etti: 5.139
RepForum Gücü: 246
Forum Puanı:90625
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Vauuuuuvv
beni hatırlıyor musun
asker fotograf süperr yaa

az kalmıs kardeşim hayırlısıyla bitir gel

Dünyaaaaaaaa
Bu gece dursana
Lütfeeen
...
Mesaja teşekkür eden:
esinti (18-06-08)
Eski 18-06-08, 22:05 Çevrimdışı   #3
Profesör
Genel Mesajlar: 3.798
Teşekkür etti: 4.747
RepForum Gücü: 86
Forum Puanı:35897
MaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
çogu gitmiş azı kalmış.. hayırlı tezkereler darısı diğer sevdiklerimize..

paylaşım için teşekkürler...
Mesaja teşekkür eden:
esinti (18-06-08)
Eski 18-06-08, 22:15 Çevrimdışı   #4
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.336
Teşekkür etti: 1.464
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:14511
şualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
vay anasını nerelerdesin sen ... eskiler başka esiyor
Eski 18-06-08, 22:26 Çevrimiçi   #5
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.638
Teşekkür etti: 2.139
RepForum Gücü: 98
Forum Puanı:36663
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
az kalmış sahiden teşekkürler resimler için

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Eski 18-06-08, 22:28 Çevrimiçi   #6
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 19.949
Teşekkür etti: 15.320
RepForum Gücü: 434
Forum Puanı:181217
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Cerdarım Tank yakışmış

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Mesaja teşekkür eden:
esinti (18-06-08)
Eski 18-06-08, 22:32 Çevrimdışı   #7
Asker Üye
Düşünürler grubu

esinti - ait Avatar
esinti çevresinde seviliyoresinti çevresinde seviliyoresinti çevresinde seviliyoresinti çevresinde seviliyoresinti çevresinde seviliyoresinti çevresinde seviliyoresinti çevresinde seviliyoresinti çevresinde seviliyoresinti çevresinde seviliyoresinti çevresinde seviliyoresinti çevresinde seviliyor
Alıntı:
Snorland´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Cerdarım Tank yakışmış
oyy sülüman nbrüüü(:

o tank değil (: ZMA neysee

Mesaja teşekkür eden:
Snorland (18-06-08)
Eski 18-06-08, 22:35 Çevrimiçi   #8
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 19.949
Teşekkür etti: 15.320
RepForum Gücü: 434
Forum Puanı:181217
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Ben Tank dediysem Tank artık onun adı

O duvarı senmi çızdın öyle

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Eski 18-06-08, 22:37 Çevrimdışı   #9
Asker Üye
Düşünürler grubu

esinti - ait Avatar
yok abi (: hazıra kondum

Eski 19-06-08, 12:18 Çevrimdışı   #10
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.705
Teşekkür etti: 1.923
RepForum Gücü: 206
Forum Puanı:81796
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ZMA Ne Güzelmiş

Resimler Için Saol

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Gülünç Olmaya Başladı Burası (=

Buyrun Buradan Yakın ;
Destek Yok Köstek War (:
Eski 09-07-08, 14:09 Çevrimdışı   #11
Asker Üye
Düşünürler grubu

esinti - ait Avatar
ayrıntılra nasılda dikkat ediyonuzz

Konu Seçenekleri