| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Stajyer Figüranlar ![]() | Eski sevgilinin düğününe gitmek
Hiç gereği yoktur aslında böyle şeylerin. Niye yaparlar insanlar bunu sorgularım bazen. Yaşanmış bazı şeyler yaşanıp orda bitmeli aslında değil mi ? Bir haber gelir bir gün. Eski baştacımız evleniyormuş. Aa dersin sessizce, senin de düğüne beklendiğin söylenir. Unuttum ben zaten tüm yaşananları. Orda kaldı onlar denilir sonra. Madem davet edildim gitmem lazım, gideyim de 'bakın hala hayattayım, senin mutluluğunu istiyorum, o derece unuttum seni, yaşamaya devam ediyorum' mesajı verilmek istenir. Haklı bir mesaj çabasıdır aslında bir bakıma. Herkes yeni bir hayata başlamıştır artık, çizilen yollar tamamen farklıdır. Biri ırmağın bir ucundan akarken diğeri ters taraftaki ucundan akıyordur. Görmezler bile bibirlerini. Bu düşünce ta ki düğün gününe kadar sürer. Fazla giyinip süslenilmez pek. Rutin hayatında ne giyiyorsan biraz daha iyisini giyer gidersin. Önce kenardan köşeden izlenilir durum. Sahnenin ortasında beyazlarla duran birisi aranır. Ya da damatlığıyla damat bey. Görüldüğünde burun direği sızlar zaten. Sonra yanındakine bakılır. Evleniceği nasıl birisiymiş acaba diye. Biraz daha yakınlaşılır. Daha iyi bakılmaya çalışılır. Atmosferden dolayı sıkılıp dışarda bir sigara içme isteği gelir insana. Çıkıp içilir. İçerken de çıkan dumana bakılır ot gibi. Aradan bir süre geçtikten sonra tekrar girilir eski sevgilinin düğününe. Davet etti haliyle, sıradan herkesle tokalaşırken sana doğru gelmesi beklenilir. Pek fark etmez sizi. Hayli kalabalık tabi düğün. Sonra fark edilirsiniz. İnce bir el uzanır size doğru. Hoşgeldin. Denilerekten. Hoşbulduk diye cevap verip 'Allah mesut etsin' denilir. Zorla gülümsemeye çalışarak. Yalancı bir yüz takınarak. Son kez elini sıkıcaksındır zaten onun. Eskiden bırakmadığın elleri. 'Sağol, teşekkürler' diye bir cevap alınır hemen akabinde. Bitmiştir o konuşma. Zaten daha hoşgeldin denilecek çok insan vardır sırada. Belki de son konuşma olur bu. Kısa bir süre daha bekleyip gitmeye karar verilir. Sahnede oynayanları görmek ister insan. Oynayanları değil aslında. Bizzat eski sevgili'yi. Çıkıp gidilir sonra sessizce haber vermeden. Ne denebilir ki ; ben gidiyorum mu? Sen zamanında gitmiştin der içinden. Öyle sessizce gidilir. Bir çelenk ilişir göze. Hemen dibine de bir çiçek düşmüştür. Ele alınır o. Gidilir sessizce gözde yaşlarla. Eve geldiğinde bilgisayarda açılan ilk parça muhtemelen 'somebody else's lover'dır. Ya da ne bileyim aç işte cengiz kurtoğlu'dan 'önce bir kaç damla yaş' ve 'yarimi ellere gelin etmişler'i. Gitmemek lazım.
|
|
| Mesaja teşekkür eden: (9 Kişi) | aydan (15-11-08), Begonya (19-12-08), CiiqOlatAa (19-12-08), gKhNn' (20-12-08), n!da (13-12-08), Olimbera (13-12-08), RebeL (15-09-08), roza (13-12-08), YıLdız_GöZlÜm (26-09-08) |
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.360
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:41008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski sevgililerimden henüz evlenen olmadığı için, nasıl birşey bilmiyorum...
Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist |
|
| | #3 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.480
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:10840 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kıyamete kadar olmamasını dilediğim tekşey hepsinden önce ben evlenmeliyim diycemde çoğu benden evel evlendi çağıranda olmadı çağırsalardıda gitmezdim.Manyakmıyım ne işim var
Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #4 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.200
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gözgöze geldikten sonra Sezen Aksu'nun Son bakıs şarkısı sizi defalarca öldürmeye yeterli olur. Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | aSi..ReBeLLiouS (19-12-08), n!da (13-12-08) |
| | #5 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.258
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:99422 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ve ya 'sezen aksu- biliyorsun'.. acidir mutlaka.. gecer hepsi gecer dersiniz ama gecmeyecegini tüm dünya gibi siz de bilirsiniz.. hayali bile bu kadar acitirken, gercegi ?! (: Bu ne keder ? Bu ne iç çekiş ? Kırılma, Çok değil inan az kaldı az.. Bu kadar erken susma, biraz bekle.. Ağlama, ağlama gül biraz.. |
|
| | #6 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 595
Forum Gücü: 17 Forum Puanı:4452 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Anlamadığım şu bi insan eski sevglisini neden düğününe çağırır:/:/ ![]() ...Gündüzümde gecemdesin... |
|
| | #7 |
| Yard. Doçent Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.026
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:12993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
acı çekmeye meğilli bir insanın yapabileceği, benimde düşüncesine bile gıcık olduğum bi durum.
Bir mutluluk gemisiydim sanki; Mutluluk yüklü bir gemide Ama bu gemi ne kadar ilerlerse ilerlesin Mutluluk yerine hüzün saçıyordu etrafına Adı mutluluk gemisiydi... |
|
| | #9 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 333
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:2429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | resmine bile bakamıorm düğünemi gtcem ![]() ta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım... |
|
| | #10 |
Teşekkür etti: 3.234
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
düğünü bırakıp Zeki Müren'den ben seni unutmak için sevmedim akabinde ben seni ellerin olsun diye mi sevdim dinlenmeli nikah masası Ümit Besen'den derken bir büyük bitirilmeli.... dönüp arkaya bakmamalı.... David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
|
| | #11 |
Teşekkür etti: 2.704
Forum Gücü: 130 Forum Puanı:52716 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Giderim dügüne, Veririm cicegini, Belki de 2 damla , Yas akar yüregimin gözlerinden... Sen Hic Ay Isiginda Seytanla Raks Ettin Mi? |
|
| | #12 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.097
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7342 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | merak eder insan. gidilebilir kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu titrek sesinde umutların avuntusu bir mendil eski bir resim bulduğum tahta masasında bilmeden unuttuğu gözyasları doldurmus giderken boslugu |
|
| Mesaja teşekkür eden: | aydan (13-12-08) |
| | #13 |
![]()
Teşekkür etti: 18.859
Forum Gücü: 221 Forum Puanı:91063 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "Anam hakikaten kurtulduk mu bu çatlaktan " diye merak eden bünye gider, pasta neyin yer, halaya katılır, biraz örf adet biliyorsa bir de çeyrek takar, paşa paşa çıkar gelir.Asıl kutlama o zaman başlar ![]() Ha yok, efendim ben acı çekmek için geldim, malumunuz bu ara diziler pek sarmıyor, daha acıklı sahneler lazım, reaktif anksiyete benim can dostumdur, tetiklemem lazım deniliyorsa, 1)Gitmeden önce sarhoş olmayacak şekilde kafa çekiniz. 2)Şık giyinin, pejmurde bir eski sevgili, karşı taraf için "aman iyi ki kurtulmuşum" şeklinde yorumlanır. 3)Hasımınız olan eski sevgilinin eşine çelme takın, halay sırasında yaparsanız daha makbuldür lakin kameralara dikkat edin. 4)Ağlamayın. 5)Kadir İnanır ile büyümüş bir neslin evlatları olabilirsiniz lakin kendinizi ortaya atıp harmandalı falan oynamaya kalkmayın, azınlıksınız, dağırılar allaama. 6)Eski sevgiliyi tebrik ederken, hasımınız olan eş için "ne buldun bunda, burnunda sümük vardı, yuvarladı, gözümle gördüm" deyin, bu cümle daimi şüphe kaynağıdır. 7)O artık eski sevgili falan değil, birilerinin eşi, edebinizle çıkın gidin. 8)Sarhoş olana hatta yıkılana kadar için, Zeki Müren dinleyin, en yakın kankaya ağlayın, böğürün ve duş alın. 9)Açık hava candır, hava alın. 10)Dışarısı lokum kaynıyor, bakıverin şöyle bir. Allah kimsenin başına vermesin diyor, yeni bir trajedide görüşmek üzere esen kalın diye de ekliyorum. Hadi ben ekmek parçasıydım, sen niye yemeden bıraktın? Doğruymuş dedikleri he: arkandan ağladım. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi) |
| | #14 | |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 3.374
Forum Gücü: 230 Forum Puanı:99882 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Proserpina (13-12-08) |
| | #15 |
Teşekkür etti: 3.258
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:99422 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu ne keder ? Bu ne iç çekiş ? Kırılma, Çok değil inan az kaldı az.. Bu kadar erken susma, biraz bekle.. Ağlama, ağlama gül biraz.. |
|
| | #16 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.698
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:49175 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gitmem (: . . . . . ![]() 'Kendini seçemiyorsun' ...bırakıp kaçamıyorsun... |
|
| | #17 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 843
Forum Gücü: 54 Forum Puanı:22340 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yürek dayanmaz bu duruma... Sadece Sevdim .. . |
|
| | #18 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.489
Forum Gücü: 59 Forum Puanı:21181 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | terkettiğin birininse düğün gidilir hatta fıstık gibi olursun o gün,bir de takarsın koluna birini,atarsın seni terkettim sen de bu sümüklüye kaldın bakışı harika denicem ![]() . |
|
| | #19 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 420
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:5365 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Oljak oljak şu an yapım aşamasnda ![]() Anti AKP ![]() Ya şimdi yada ... yada'sı yok |
|
| | #20 |
Teşekkür etti: 210
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:2162 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bkz.Ümit Besen-Nikah masası Dünya gülse sana yok bende mimik !! |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |