DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Anket Bölümü
Anket Sonuçlarını Göster: Euro 2008 e damgasını vuran oyuncumuz hangisi oldu?
1 Rüştü Reçber 6 12,50%
23 Volkan Demirel 8 16,67%
2 Servet Çetin 12 25,00%
20 Sabri Sarıoğlu 7 14,58%
22 Hamit Altıntop 18 37,50%
3 Hakan Balta 7 14,58%
5 Emre Belözoğlu 6 12,50%
6 Mehmet Topal 8 16,67%
7 Mehmet Aurélio 8 16,67%
14 Arda Turan 28 58,33%
16 Uğur Boral 7 14,58%
17 Tuncay Şanlı 7 14,58%
8 Nihat Kahveci 12 25,00%
9 Semih Şentürk 32 66,67%
18 Kazım Kazım 6 12,50%
Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 48. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 29-06-08, 13:24 Çevrimdışı   #1
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.416
Teşekkür etti: 5.449
RepForum Gücü: 151
Forum Puanı:59252
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Euro 2008 e damgasını vuran oyuncumuz hangisi oldu?

Bizlere büyük bir gurur yaşatan,
muhteşem bir yarı final mücadelesi vererek EURO 2008 in en iyi takımlarından birisi olan
A Milli takımımızda size göre EURO 2008 e damgasını vuran oyuncumuz hangisi oldu?

* 01 Rüştü Reçber
* 12 Tolga Zengin
* 23 Volkan Demirel

* 02 Servet Çetin
* 04 Gökhan Zan
* 13 Emre Güngör
* 15 Emre Aşık
* 20 Sabri Sarıoğlu
* 22 Hamit Altıntop

* 03 Hakan Balta
* 05 Emre Belözoğlu
* 06 Mehmet Topal
* 07 Mehmet Aurélio
* 10 Gökdeniz Karadeniz
* 11 Tümer Metin
* 14 Arda Turan
* 16 Uğur Boral
* 17 Tuncay Şanlı
* 19 Ayhan Akman

* 08 Nihat Kahveci
* 09 Semih Şentürk
* 18 Kazım Kazım
* 21 Mevlüt Erdinç

gαℓαтαѕαяαу
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
selucreh (02-07-08), Tuğrul Bey (29-06-08), Virane (30-06-08)
Eski 29-06-08, 15:20 Çevrimdışı   #2
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.085
Teşekkür etti: 2.538
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:25200
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
arda, nihat, semih, servet, aureilo...

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Münkür münafığın soyu,
Yaktı harap etti köyü,
Ölüsüne bir tas suyu,
Dökeninde avradını...

Konu Tuğrul Bey tarafından (29-06-08 Saat 17:19 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: unutkanlık işte...
Mesaja teşekkür eden:
нѕуη (29-06-08)
Eski 29-06-08, 15:29 Çevrimdışı   #3
Rektör

нѕуη - ait Avatar
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
2 Servet Çetin
22 Hamit Altıntop
14 Arda Turan
8 Nihat Kahveci
9 Semih Şentürk

gαℓαтαѕαяαу
Eski 29-06-08, 15:31 Çevrimdışı   #4
Öğretim üyesi
13.
Düşünürler grubu

13. - ait Avatar
Genel Mesajlar: 984
Teşekkür etti: 676
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:10474
13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış
semih

sorma neden, niçin? herşey yalnızlıktan

yalnızlık ömür boyu!
Mesaja teşekkür eden:
нѕуη (29-06-08)
Eski 29-06-08, 15:59 Çevrimdışı   #5
Doçent

ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.187
Teşekkür etti: 3.599
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:17400
ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Hamit,Semih,Nihat,Arda,Rüştü

Geçmişten adam hisse kaparmış...Ne masal şey!
Beş bin senelik kıssa yarım hisse mi verdi?
Tarih'i "tekerrür" diye tarif ediyorlar;
Hiç ibret alınsaydı,tekerrür mü ederdi?

MEHMET AKİF ERSOY

Mesaja teşekkür eden:
нѕуη (29-06-08)
Eski 29-06-08, 16:31 Çevrimdışı   #6
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.909
Teşekkür etti: 3.798
RepForum Gücü: 173
Forum Puanı:73320
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Semih, Hamit..

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

Sönmüyor Ateşimiz..
Ama Alev Alev de Yanmıyor..
Ayrılık Zor Ama..
Beraberken de Olmuyor..

: ))

Mesaja teşekkür eden:
нѕуη (29-06-08)
Eski 29-06-08, 16:33 Çevrimdışı   #7
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.096
Teşekkür etti: 1.578
RepForum Gücü: 80
Forum Puanı:32139
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
arda semih

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...
Mesaja teşekkür eden:
нѕуη (29-06-08)
Eski 29-06-08, 16:47 Çevrimdışı   #8

Mod. denetleyicisi

n!da - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.102
Teşekkür etti: 9.158
RepForum Gücü: 248
Forum Puanı:110865
n!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
* 23 Volkan Demirel

* 02 Servet Çetin

* 22 Hamit Altıntop

* 03 Hakan Balta

* 14 Arda Turan

* 16 Uğur Boral

* 17 Tuncay Şanlı

* 09 Semih Şentürk

``Ne sözüm geçer, ne gücüm yeter bu kalbe...´´
Kör cehalet çirkefleştirir insanları..
Suskunluğum asaletimdendir...
Her lafa verecek bir cevabım var..
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye,
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye..
(Mevlana)

Mesaja teşekkür eden:
нѕуη (29-06-08)
Eski 29-06-08, 16:58 Çevrimdışı   #9
Doçent

hareketli - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.769
Teşekkür etti: 629
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:8424
hareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
semih nihat arda..

Everything

is

Changed
Mesaja teşekkür eden:
нѕуη (29-06-08)
Eski 29-06-08, 17:12 Çevrimdışı   #10
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.951
Teşekkür etti: 3.119
RepForum Gücü: 210
Forum Puanı:90041
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Hepsi ...

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Mesaja teşekkür eden:
нѕуη (29-06-08)
Eski 29-06-08, 17:15 Çevrimdışı   #11
Rektör
Düşünürler grubu

~sebofan_memo~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.079
Teşekkür etti: 3.393
RepForum Gücü: 145
Forum Puanı:57946
~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Arda Topal Semih Hamit

Selam doğru yolda gidenleredir

Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık,
Baygın gözlerimi aldı aydınlık,
İçimde tıkandı, kaldı aydınlık,
Bu aydınlık beni boğmak üzeredir.

1923 NFK
Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter
Mesaja teşekkür eden:
нѕуη (29-06-08)
Eski 29-06-08, 18:57 Çevrimdışı   #12
Doçent

гєรรђ๏t - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.272
Teşekkür etti: 2.117
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:4494
гєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biri
* 06 Mehmet Topal
Mesaja teşekkür eden:
нѕуη (29-06-08)
Eski 29-06-08, 19:28 Çevrimiçi   #13
Öğretim üyesi
Kemalistler

MatchsticK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.197
Teşekkür etti: 176
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:1699
MatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Arda Mehmet Topal Hamit
Mesaja teşekkür eden:
нѕуη (29-06-08)
Eski 29-06-08, 19:30 Çevrimdışı   #14
Yard. Doçent

Sp@vVn - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.361
Teşekkür etti: 246
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:2915
Sp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
semih olmasaydı euro2008 diye bişe olmazdı..

Warlıqınla mı başlıyorum güne yoqsa yoqluğunla mı ?
Adını duymak yetiyorsa bu kalbin alvlenmesine...

O zaman warsın diyorum her saniye.
Mesaja teşekkür eden:
нѕуη (29-06-08)
Eski 29-06-08, 21:05 Çevrimdışı   #15
Asistan
Genç Kuvvet

Arda - ait Avatar
Genel Mesajlar: 366
Teşekkür etti: 58
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:533
Arda ara sıra gören oluyorArda ara sıra gören oluyorArda ara sıra gören oluyorArda ara sıra gören oluyorArda ara sıra gören oluyorArda ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
arda,semih,hamit

ne etsem berebare bitmedi o yılgın maç,,
herkes bende kalanı küçük bi sıyrık sanır...
biri aklıma düştükçe için nasıl izdiham,,
terkedilmiş bi evin ilk günü kadar ağır...
Mesaja teşekkür eden:
нѕуη (29-06-08)
Eski 29-06-08, 21:08 Çevrimdışı   #16
Doçent
Genç Kuvvet

_canözüm_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.314
Teşekkür etti: 5.099
RepForum Gücü: 69
Forum Puanı:28471
_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
tabıkı hepsı ama arda we semıh başkaydı

konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen...
yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem...

Mesaja teşekkür eden:
нѕуη (29-06-08)
Eski 29-06-08, 21:09 Çevrimdışı   #17
Rektör

CnRaLpEr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.302
Teşekkür etti: 15.205
RepForum Gücü: 222
Forum Puanı:90174
CnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Hamit, Semih, Nihat

Arda Turan anyalamadığım bir şekilde göklere çıkarıldı ancak Semih, Hamit ve Nihat gibi futbolcular neden ön plana çıkarılmadı anlamıyorum. Ön plana çıkarılacak daha bir çok futbolcumuz var lakin Arda çok şişiriliyor bence...
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
нѕуη (29-06-08), Joy (29-06-08), Virane (29-06-08)
Eski 29-06-08, 21:14 Çevrimiçi   #18
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.012
Teşekkür etti: 5.356
RepForum Gücü: 173
Forum Puanı:69667
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
performansa mi sansasyon mu hangisine bakiyoruz?

"Her gün bir yerden göçmek ne iyi,
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak ne hos,
Dünle beraber gitti cancagizim;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Simdi yeni seyler söylemek lazim."

- Mevlana -
Mesaja teşekkür eden:
нѕуη (30-06-08)
Eski 29-06-08, 21:22 Çevrimdışı   #19
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Alıntı:
Virane´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
performansa mi sansasyon mu hangisine bakiyoruz?
Yok nasil yemek yedigi ve uyuduguna bakiyoruz fatih

gαℓαтαѕαяαу
Mesaja teşekkür eden:
Virane (30-06-08)
Eski 29-06-08, 22:00 Çevrimdışı   #20
Doçent

İnCi ÇiÇéKi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.397
Teşekkür etti: 1.800
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:26603
İnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz