| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Eurovision 2008'de ülkemizi kim temsiL etsin..? | |||
| Şebnem Ferah | | 13 | 33,33% |
| Hayko Cepkin | | 9 | 23,08% |
| Nil Karaibrahimgil | | 4 | 10,26% |
| Nilüfer | | 2 | 5,13% |
| Hande Yener | | 2 | 5,13% |
| Tarkan | | 9 | 23,08% |
| Mustafa Sandal | | 3 | 7,69% |
| Ceza | | 5 | 12,82% |
| Candan Erçetin | | 6 | 15,38% |
| Diğer....... | | 10 | 25,64% |
| Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 39. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent ![]() | Eurovision 2008'de üLkemizi kim temsiL etsin..? Geçmişten adam hisse kaparmış...Ne masal şey! Beş bin senelik kıssa yarım hisse mi verdi? Tarih'i "tekerrür" diye tarif ediyorlar; Hiç ibret alınsaydı,tekerrür mü ederdi? MEHMET AKİF ERSOY |
|
| Mesaja teşekkür eden: | _darkness_ (09-12-07) |
| | #2 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.604
Forum Gücü: 220 Forum Puanı:88296 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ajdar ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... |
|
| | #5 |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 752
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:11105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tabikide şebnem ferah ![]() |
|
| | #6 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.853
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:37615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şebo veya candan...
biliyorum artık çok zor çok. kuracak yeni bir hikayem yok. yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle... ![]() |
|
| | #9 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 18.186
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82730 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| | #10 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.379
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:89927 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | uluslararasi encok yemek yeme yarismasi degil bu bacim sen temsil edemezsin ![]() sebnem ferah olabilir bence . Herkes aynı şeyi düşünüyorsa, hiç kimse fazla birşey düşünmüyor demektir |
|
| | #11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 12.887
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:136001 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mustafa sandal (: derin.. ![]() bugünlerde yeni hobim seni üzmek, kendini buna alıştır zorum artık ![]() |
|
| | #12 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.997
Forum Gücü: 176 Forum Puanı:61755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
secenekler arasinda mustafa sandal Yorgun... |
|
| | #13 | |
Teşekkür etti: 5.356
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69667 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - | |
|
| | #14 | |
Teşekkür etti: 18.186
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82730 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Hem o tarz yarışmaların galibiyet sarhoşu hep sensin bacım,yurt dışında ki gururumuz iNCELİKLER YÜZÜNDEN! | |
|
| | #15 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.371
Forum Gücü: 40 Forum Puanı:13141 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya bnce şebo veya hayko ama tarkanı tüm dünya tanıo oyüzden oyum ona daha başarılı olur gibime gelio
![]() |
|
| | #16 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.379
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:89927 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ari mi vizildiyor ne ![]() helin icindi bu cumle ![]() saka biyana seçeneklerden Tarkan ve Mustafa Sandalin katilacagini sanmiyorum , katilsalar iyi olur tabi ama kaybederlerse kariyerleri zedelenir korkarlar katilmazlar ![]() rock muzik buyuk bir kitleye hitap etmeye basladi ve Turk rocki son zamanlarda çok gelisti.. rock bir parçayla katilmaliyiz diyorum ben . Herkes aynı şeyi düşünüyorsa, hiç kimse fazla birşey düşünmüyor demektir |
|
| | #17 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.342
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:9132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mustafa Sandal'ın müzik hayatı tehlikede diye duymuştum. Bir tür hastalık sebebiyle büyük sıkıntılar yaşıyormuş ve müzik hayatı bitebilirmiş.. Bence bu seçenekler açısından en mantıklısı Tarkan veya Mustafa Sandal olurdu.. ![]() ''Eğitimin pahalı olduğunu düşünüyorsanız bir de cehaletin bedelini hesaplayın'' (Socrates) |
|
| | #18 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 200
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:5348 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Amy Lee |
|
| | #19 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 200
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:5348 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şaka Şaka Şebnem Ferah yeter hepsine |
|
| | #20 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.320
Forum Gücü: 434 Forum Puanı:181217 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | TRT Genel Müdürü Eurovision için "Mor ve Ötesi" ile anlaşıldığını söyledi. 5'li listenin en üstünde yer alan Tarkan öneriyi geri çevirdi.. PPENSİPTE ANLAŞTILAR Türkiye'yi 53. Eurovision Şarkı Yarışması'nda temsil edecek grup hemen hemen kesinleşti. TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin "Mor ve Ötesi" ile 'prensipte anlaşma' sağlandığını açıkladı. TRT, Türkiye'yi 53. Eurovision Şarkı Yarışması'nda temsil etmesi için 5 grup ya da sanatçı tespit etti. Bunların arasında "mega star" Tarkan da bulunuyordu. TRT'nin yaptığı 5'li listede birinci sırada olan Tarkan, bu öneriyi kabul etmedi. Tarkan'ın devre dışı kalmasının ardından TRT, sıralamada yer alan diğer sanatçı ve gruplarla görüşmeye başladı. ŞARKI TÜRÇE OLACAK Bu görüşmeler, büyük ölçüde tamamlandı. TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, yaptığı açıklamada, "Mor ve Ötesi" ile 'prensipte anlaşma sağlandığını' belirterek, kısa süre içinde imzaların atılabileceğini söyledi. Şahin, Mor ve Ötesi'nin seslendireceği parçanın Türkçe olacağını vurguladı. Kaynak: Sabah ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | KartofeL (13-12-07), YaGMuR_CiNi (11-12-07) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |