DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Her Telden  Hayvan Severler

Konu Seçenekleri
Eski 03-10-08, 20:12 Çevrimdışı   #1
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

aSi..ReBeLLiouS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.147
Teşekkür etti: 754
RepForum Gücü: 13
Forum Puanı:4063
aSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Evcil Hayvanı Olan Var Mı?

bir köpeğim ve ikitane bukalemunum var..

18+GöNüLÇ£L£N

..SiT£ML£RL£ öPTüN G£C£Mi..
Eski 03-10-08, 20:13 Çevrimdışı   #2
Doçent
Spor grubu

вєαяqє - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.428
Teşekkür etti: 556
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:3943
вєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
benim balığımm varr

Konu вєαяqє tarafından (03-10-08 Saat 20:54 ) de değiştirilmiştir..
Eski 03-10-08, 20:13 Çevrimdışı   #3
Rektör
Kemalistler

Язшμ§™ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.803
Teşekkür etti: 1.255
RepForum Gücü: 80
Forum Puanı:24231
Язшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
bi köpeğim bi kuşum var bi de farem vardı qeçen qün toprağa verdik

Ölüm olsa da bu sevdanın ucunda
BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret...

Karmaşık
Return Of The Remuş
Eski 03-10-08, 20:14 Çevrimdışı   #4
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

aSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Язшμ§™´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bi köpeğim bi kuşum var bi de farem vardı qeçen qün toprağa verdik
gerıde kalanlar sagolsun..

18+GöNüLÇ£L£N

Eski 03-10-08, 20:15 Çevrimdışı   #5
Rektör
Kemalistler

Язшμ§™ - ait Avatar
Язшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
aSi..ReBeLLiouS´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
gerıde kalanlar sagolsun..
köpeğm 3 aylk kuşum 4-5 yaşında fln

BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Karmaşık
Return Of The Remuş
Eski 03-10-08, 20:15 Çevrimdışı   #6

Bölümünde uzman

Řσσκΐ₤ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.389
Teşekkür etti: 2.406
RepForum Gücü: 84
Forum Puanı:32557
Řσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Konunun Geyikle İlgisi Yok.

Hayvanseverler Bölümüne Taşındı.

-

FİNALLERdeyim !! (5-16 Ocak) [6/8]

> Pozitif Olana Dek Negatifim !
Eski 03-10-08, 20:16 Çevrimdışı   #7
Yard. Doçent

~ PıNaRR ~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.110
Teşekkür etti: 316
RepForum Gücü: 17
Forum Puanı:4038
~ PıNaRR ~ Forumda Saygin ve popüler biri~ PıNaRR ~ Forumda Saygin ve popüler biri~ PıNaRR ~ Forumda Saygin ve popüler biri~ PıNaRR ~ Forumda Saygin ve popüler biri~ PıNaRR ~ Forumda Saygin ve popüler biri~ PıNaRR ~ Forumda Saygin ve popüler biri~ PıNaRR ~ Forumda Saygin ve popüler biri~ PıNaRR ~ Forumda Saygin ve popüler biri~ PıNaRR ~ Forumda Saygin ve popüler biri~ PıNaRR ~ Forumda Saygin ve popüler biri~ PıNaRR ~ Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
balıklarım öldü
kuşumun biri kaçtı
bi kuşum hala duruyo
birde kapıda baktığım 3 yawru bi de anne kedi war
Eski 03-10-08, 20:17 Çevrimdışı   #8
Rektör
Kemalistler

Язшμ§™ - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
bırak ya bas baya geyik bu konu

BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Karmaşık
Return Of The Remuş
Eski 03-10-08, 20:19 Çevrimdışı   #9
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

Ruhsal Durumum:
hobaaa bırazdan tartısmaya donucekk..

18+GöNüLÇ£L£N

Eski 03-10-08, 20:25 Çevrimdışı   #10

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.888
Teşekkür etti: 13.242
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:142657
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
Язшμ§™´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bırak ya bas baya geyik bu konu

konu geyik degildir.
en uygun yer burasidir.
daha fazla uzatmayiniz!

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Ben üç nokta koyuyorum . . .
Mesaja teşekkür eden:
Řσσκΐ₤ (03-10-08)
Eski 03-10-08, 20:38 Çevrimdışı   #11
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.283
Teşekkür etti: 4.759
RepForum Gücü: 205
Forum Puanı:88533
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
2 aylık bir kedim var (:

...

nefesini yüzümde tutuyorum,
gülüşünü aklımda.
morarmış yüzlerini,
ısıttım kaç gece - ısıtıyorum.
içimdesin !
- büyütüyorum seni.

...
Eski 03-10-08, 20:42 Çevrimdışı   #12
Profesör
Düşünürler grubu

Begonya - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.661
Teşekkür etti: 2.907
RepForum Gücü: 104
Forum Puanı:44093
Begonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Kedim paŞam benim Bide Discuslerim var ,,yakinda yavru leguan alicam tekrar

Cennetlik duygularla
cehennem oldun kaldın

"Yandım"
Mesaja teşekkür eden:
Ladeyna (11-10-08)
Eski 03-10-08, 20:43 Çevrimdışı   #13
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

Ruhsal Durumum:
Alıntı:
p0lly´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kedim paŞam benim Bide Discuslerim var ,,yakinda yavru leguan alicam tekrar

çok şeker bısı

18+GöNüLÇ£L£N

Eski 03-10-08, 20:45 Çevrimdışı   #14
Profesör
Düşünürler grubu

Begonya - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.661
Teşekkür etti: 2.907
RepForum Gücü: 104
Forum Puanı:44093
Begonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
öyledir asblasi sirtisinin üstünde uyor oyyy yerim ben onu

Cennetlik duygularla
cehennem oldun kaldın

"Yandım"
Eski 03-10-08, 20:50 Çevrimdışı   #15
Grup Lideri
Figüranlar

samira_prensess - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.837
Teşekkür etti: 1.201
RepForum Gücü: 27
Forum Puanı:9801
samira_prensess herkes hayransamira_prensess herkes hayransamira_prensess herkes hayransamira_prensess herkes hayransamira_prensess herkes hayransamira_prensess herkes hayransamira_prensess herkes hayransamira_prensess herkes hayransamira_prensess herkes hayransamira_prensess herkes hayransamira_prensess herkes hayran
Ruhsal Durumum:
iki tane kusum
iki tanede hamster im var
ve hepsi di$i
yakinda iki baligimda olucak arayis icerisindeyim
onlarda di$i oljakk

Sessizlik,
biraz...
Umut,
gercek...
Mucize,
icimde...
Rabbim,
cok sükür...
Eski 03-10-08, 22:49 Çevrimdışı   #16

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.888
Teşekkür etti: 13.242
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:142657
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
benim kedim

bugün ufak bir kaza geçirdi ..
suan kuyrugu boyle

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Ben üç nokta koyuyorum . . .
Mesaja teşekkür eden:
HeLL's AnGeL (04-10-08)
Eski 03-10-08, 22:53 Çevrimdışı   #17
Asker Üye
Düşünürler grubu

charisma_06 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.655
Teşekkür etti: 282
RepForum Gücü: 37
Forum Puanı:13943
charisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
abimi besliyoruz evde yeter oda

Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik

ŞAFAK:460

10 ARALIK GÜNÜ VEDAMDIR SİZLERE

Eski 04-10-08, 13:57 Çevrimdışı   #18
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

Ruhsal Durumum:
Alıntı:
charisma_06´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

super yahhh

18+GöNüLÇ£L£N

Eski 04-10-08, 15:46 Çevrimdışı   #19
Yard. Doçent

~ PıNaRR ~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.110
Teşekkür etti: 316
RepForum Gücü: 17
Forum Puanı:4038
~ PıNaRR ~ Forumda Saygin ve popüler biri~ PıNaRR ~ Forumda Saygin ve popüler biri~ PıNaRR ~ Forumda Saygin ve popüler biri~ PıNaRR ~ Forumda Saygin ve popüler biri~ PıNaRR ~ Forumda Saygin ve popüler biri~ PıNaRR ~ Forumda Saygin ve popüler biri~ PıNaRR ~ Forumda Saygin ve popüler biri~ PıNaRR ~ Forumda Saygin ve popüler biri~ PıNaRR ~ Forumda Saygin ve popüler biri~ PıNaRR ~ Forumda Saygin ve popüler biri~ PıNaRR ~ Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
charisma_06´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
yaf onun disi versiyonu da bende war
Eski 10-10-08, 14:27 Çevrimdışı   #20
Stajyer

myfeed - ait Avatar
Genel Mesajlar: 73
Teşekkür etti: 3
RepForum Gücü: 1
Forum Puanı:231
myfeed ara sıra gören oluyormyfeed ara sıra gören oluyormyfeed ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
balıklarım ve hamster ım var

Konu Seçenekleri