Konu Seçenekleri
Eski 30-06-07, 20:53 Çevrimdışı   #1

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.888
Teşekkür etti: 13.242
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:142657
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
gülümseme evet ona asıksın....

Onunla aynı ortamdaken görmemezlikten geliyor ama etrafta olmadığı zaman çaktırmadan gözlerin her yerde onu arıyorsa;
EVET.ONA AŞIKSIN...

O an yanında seni her zaman güldüren biri daha olduğu halde senin gözlerin ve bütün dikkatin hala ötekinin üzerindeyse;
EVET.ONA AŞIKSIN...

Gittiği yerden seni arayacağını söylediği halde telefonun bir türlü çalmıyorsa ve acaba sağ salim oraya vardı mı? diye,senin için içini yiyorsa,sabırsızlıkla telefonun çalmasını bekliyor.dualar ediyorsan;
EVET.ONA AŞIKSIN...

Başkalarının upuzun e-mektuplarını ondan gelecek kısacık bir not için okumadan silip geçiyorsan;
EVET.ONA AŞIKSIN...

Telesekreterine bıraktığı mesajı,cep telefonuna attığı mesajı haftalarca saklayıp tekrar tekrar okuyup dinliyorsan;
EVET.ONA AŞIKSIN...

Eline iki tane sinema bileti geçtiğinde ilk aklına gelen kişi oysa;
EVET.ONA AŞIKSIN...

Durmadan Hayır o sadece iyi bir arkadaş! diyorsan,ama bir araya geldiğiniz zaman o tarif edilmez çekimi hissediyorsan ;
EVET.ONA AŞIKSIN...

ve bu mesajı okurken gözünde birisi canlandıysa;

İşTe,ONA AşIKsInn...

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Ben üç nokta koyuyorum . . .
Mesaja teşekkür eden: (6 Kişi)
нѕуη (30-06-07), angedu27 (30-06-07), Proserpina (01-07-07), selucreh (30-06-07), the(.) (30-06-07), YaGMuR_CiNi (30-06-07)
Eski 30-06-07, 20:58 Çevrimdışı   #2
Rektör
Genel Mesajlar: 9.180
Teşekkür etti: 15.462
RepForum Gücü: 221
Forum Puanı:93162
YaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Başkalarının upuzun e-mektuplarını ondan gelecek kısacık bir not için okumadan silip geçiyorsan;
EVET.ONA AŞIKSIN...

hmmm (:
Eski 30-06-07, 22:17 Çevrimdışı   #3
Asistan

Kağan215 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 274
Teşekkür etti: 21
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:93
Kağan215 ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
evt ya son derece doğru bunlar gercekten....
Eski 30-06-07, 22:18 Çevrimdışı   #4
Dekan
Genç Kuvvet

the(.) - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.049
Teşekkür etti: 2.387
RepForum Gücü: 47
Forum Puanı:13121
the(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmış
asıksınnnnnn

Ben,
Senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu!
Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum...
....................
..................
................
..............
............
..........
........
......
....
{C'est la vie}
the
.
Eski 30-06-07, 23:03 Çevrimdışı   #5
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.985
Teşekkür etti: 6.374
RepForum Gücü: 182
Forum Puanı:74204
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
guzel yaziymis

galiba bu bende eskide kaldi (:

Bismillâhirrahmânirrâhîm.
Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd.
Vela ene âbidûne mâabedtüm.
Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn.

Kâfirun Suresi

Eski 30-06-07, 23:07 Çevrimdışı   #6
Dekan

KINALI_BEBEK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.166
Teşekkür etti: 1.820
RepForum Gücü: 46
Forum Puanı:10838
KINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmış
Durmadan Hayır o sadece iyi bir arkadaş! diyorsan,ama bir araya geldiğiniz zaman o tarif edilmez çekimi hissediyorsan ;
EVET.ONA AŞIKSIN...

Bu guzelmis.. Ama benimki yeni bisey degilki ben zaten biliyodum..

Hm hm "O"na asigim

BiR KoRKuLuK GiBi iÇiMe DiKiLDiN
BeNi DaHa BuLaŞMaDaN BiTiRDiN
BiR HaYaT aVCuMa ÇiZiLDiN
BeNi KeMiRDiN NeYe ÇeViRDiN SeN..
Eski 30-06-07, 23:16 Çevrimdışı   #7
Dekan

uĞuR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.132
Teşekkür etti: 1.698
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:13980
uĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmış
Eline iki tane sinema bileti geçtiğinde ilk aklına gelen kişi oysa;
EVET.ONA AŞIKSIN...

böcük aklıma sen geldin ama cananla gittik ne olcak

esintiyle sokakta kırık kalplere rastladım kopya kalplere damladım!kendime telefon açtım al dedim beni burdan insanlar Türk filmlerindeki ölüm sahneleri kadar sahte. dolduramadım 1 sayfa bile onlardan bahsederken yazdığım tekşey yalan, hain ve kahpe
-------HeR LaFa VeReCeK CeVaBım Var ...AmA...
Bir LaFa BaKaRım LaF Mı DiYe...
BiR De SöyLeyeNe BaKaRım aDaM Mı DiYe..."------
Eski 01-07-07, 17:26 Çevrimdışı   #8
Profesör
Genç Kuvvet

mervis - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.970
Teşekkür etti: 1.457
RepForum Gücü: 27
Forum Puanı:5353
mervis Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyormervis Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyormervis Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyormervis Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyormervis Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyormervis Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyormervis Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyormervis Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyormervis Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyormervis Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyormervis Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
EVET.ONA AŞIKSIN...
hımm ona aşığım

Senden başka, artık düşemem aşka...

Özer..
(:
Eski 01-07-07, 17:56 Çevrimdışı   #9
Doçent

N_e_w_i_N - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.980
Teşekkür etti: 753
RepForum Gücü: 20
Forum Puanı:3369
N_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biri
asık ne kelime deli gibi asıgım..aahahh

Sevmek nedir bilir misin?
Bir şeyler tutuşur yüreğinde kıpır kıpır
Bütün benliğini sarar, ısıtır.
Her gülüşte yeniden doğarsın
Ve bin kere ölürsün her iç çekişte
Nasıl anlatsam bilmem ki.
Yani "sevmek" işte.

Konu Seçenekleri