| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Onunla aynı ortamdaken görmemezlikten geliyor ama etrafta olmadığı zaman çaktırmadan gözlerin her yerde onu arıyorsa; EVET.ONA AŞIKSIN... O an yanında seni her zaman güldüren biri daha olduğu halde senin gözlerin ve bütün dikkatin hala ötekinin üzerindeyse; EVET.ONA AŞIKSIN... Gittiği yerden seni arayacağını söylediği halde telefonun bir türlü çalmıyorsa ve acaba sağ salim oraya vardı mı? diye,senin için içini yiyorsa,sabırsızlıkla telefonun çalmasını bekliyor.dualar ediyorsan; EVET.ONA AŞIKSIN... Başkalarının upuzun e-mektuplarını ondan gelecek kısacık bir not için okumadan silip geçiyorsan; EVET.ONA AŞIKSIN... Telesekreterine bıraktığı mesajı,cep telefonuna attığı mesajı haftalarca saklayıp tekrar tekrar okuyup dinliyorsan; EVET.ONA AŞIKSIN... Eline iki tane sinema bileti geçtiğinde ilk aklına gelen kişi oysa; EVET.ONA AŞIKSIN... Durmadan Hayır o sadece iyi bir arkadaş! diyorsan,ama bir araya geldiğiniz zaman o tarif edilmez çekimi hissediyorsan ; EVET.ONA AŞIKSIN... ve bu mesajı okurken gözünde birisi canlandıysa; İşTe,ONA AşIKsInn... derin.. ![]()
|
|
| Mesaja teşekkür eden: (6 Kişi) | нѕуη (30-06-07), angedu27 (30-06-07), Proserpina (01-07-07), selucreh (30-06-07), the(.) (30-06-07), YaGMuR_CiNi (30-06-07) |
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.462
Forum Gücü: 221 Forum Puanı:93162 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Başkalarının upuzun e-mektuplarını ondan gelecek kısacık bir not için okumadan silip geçiyorsan; EVET.ONA AŞIKSIN... hmmm (: |
|
| | #3 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 21
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:93 ![]() ![]() |
evt ya son derece doğru bunlar gercekten....
|
|
| | #4 |
| Dekan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 2.387
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13121 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
asıksınnnnnn ![]() ![]() ![]() Ben, Senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu! Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum... .................... .................. ................ .............. ............ .......... ........ ...... .... {C'est la vie} the . |
|
| | #5 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.374
Forum Gücü: 182 Forum Puanı:74204 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
guzel yaziymis galiba bu bende eskide kaldi (: Bismillâhirrahmânirrâhîm. Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd. Vela ene âbidûne mâabedtüm. Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn. Kâfirun Suresi ![]() |
|
| | #6 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.820
Forum Gücü: 46 Forum Puanı:10838 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Durmadan Hayır o sadece iyi bir arkadaş! diyorsan,ama bir araya geldiğiniz zaman o tarif edilmez çekimi hissediyorsan ; EVET.ONA AŞIKSIN... Bu guzelmis.. Ama benimki yeni bisey degilki ben zaten biliyodum.. Hm hm "O"na asigim BiR KoRKuLuK GiBi iÇiMe DiKiLDiN BeNi DaHa BuLaŞMaDaN BiTiRDiN BiR HaYaT aVCuMa ÇiZiLDiN BeNi KeMiRDiN NeYe ÇeViRDiN SeN.. |
|
| | #7 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.698
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:13980 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eline iki tane sinema bileti geçtiğinde ilk aklına gelen kişi oysa; EVET.ONA AŞIKSIN... böcük aklıma sen geldin ama cananla gittik ne olcak -------HeR LaFa VeReCeK CeVaBım Var ...AmA... Bir LaFa BaKaRım LaF Mı DiYe... BiR De SöyLeyeNe BaKaRım aDaM Mı DiYe..."------ |
|
| | #8 |
| Profesör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.457
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:5353 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Durmadan Hayır o sadece iyi bir arkadaş! diyorsan,ama bir araya geldiğiniz zaman o tarif edilmez çekimi hissediyorsan ; EVET.ONA AŞIKSIN... hımm ona aşığım Senden başka, artık düşemem aşka... ![]() Özer.. (: |
|
| | #9 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 753
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:3369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
asık ne kelime deli gibi asıgım..aahahh
Sevmek nedir bilir misin? Bir şeyler tutuşur yüreğinde kıpır kıpır Bütün benliğini sarar, ısıtır. Her gülüşte yeniden doğarsın Ve bin kere ölürsün her iç çekişte Nasıl anlatsam bilmem ki. Yani "sevmek" işte. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |