Konu Seçenekleri
Eski 14-08-06, 12:24 Çevrimdışı   #1
Yard. Doçent

bocuk - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.932
Teşekkür etti: 680
RepForum Gücü: 20
Forum Puanı:3610
bocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biri
Evlenme Teklifi

ÇOK ÖZEL BİR EVLENME TEKLİFİ
Günlerce, gecelerce hep onu düşünmüştüm.O ise beni sadece bir iş arkadaşı olarak görüyordu.Hatta bir seferinde,kız arkadaşıyla kavga etmiş ve bana cep telefonunu uzatarak, onu aramamı ve ikna etmemi rica etti. Göz yaşlarımı içime akıtarak, kıza telefon açıp barışması için ikna etmeye çalıştım. Sanki tanrı dualarımı duymuştu. Kız hiçbir şekilde barışmaya yanaşmıyordu.Ben üstüme düşeni fazlasıyla yapmıştım.Aradan birkaç hafta geçmişti.Haldun olanları unutup, eski neşesine kavuşmuştu. Bir akşam saat 22:00 sularında cep telefonuma bir mesaj geldi. Mesajın sahibi Haldun'du. Mesaj şöyleydi; "Yarın bana son kez yardım etmeni istiyorum. Hayatımın aşkını buldum. Ne olur benimle evlenmesi için onu ikna et." Bu mesaj beni beynimden vurmuştu.Gün ışıyana kadar yanağımdan süzülen yaşlar, yastığımda acı ve unutulması mümkün olmayan bir iz bırakmıştı. İşe giderken ayaklarım beni geri geri götürüyor, yol bitmesin diye sürekli dua ediyordum. Hayatımda ilk ve son kez aşık olmuştum ve bu aşkı ben kendi ellerimle yok edecektim. Mesaime yarım saat geç gittim. İçeri girer girmez Haldun, bu günün hayatındaki en mutlu gün olduğunu ispatlar gibi neşeli ve bir çocuk gibi heyecanlı yanıma geldi. Ben ise yenilgiyi çoktan kabullenmiştim. Ama sevdiğimin mutluluğu beni teselli ediyordu. Haldun, "iyi günler" dedikten sonra hemen konuya girdi; "Yeşim, senin hakkını nasıl ödeyeceğim bilmiyorum. Ama inan çok yüce bir olaya vesile oluyorsun." Elindeki telefon numarasını bana uzattı. Bu numarayı arayıp, karşı tarafa; "Haldun seni hayatını paylaşacak kadar çok seviyor. Lütfen onu kırma ve evlilik teklifini kabul et. İnan seni şimdiye kadar kimseyi sevmediği kadar çok seviyor" dememi istedi. Sonra da masama; "Bu emeğinin karşılığı değil ama" diyerek küçük bir hediye paketi bıraktı. Masamdaki iş telefonunu alıp elimdeki telefon numarasını çevirmeye başladığımda, Haldun parmaklarımdaki titremeyi görecek diye çok endişelendim. Telefon çalmaya başlamıştı. Birden masamdaki kutudan love story müziğini duydum. Telefon halen kulağımdaydı. Bir yandan da kutuyu açmaya çalışıyordum. Kutuyu açtığımda bir cep telefonu gördüm. Telefonu aldım ve açtım. Haldun bir hamle ile masamdaki iş telefonunu kulağımdan aldı. Ben ise gayri ihtiyari cep telefonunu kulağıma götürmüştüm. Haldun, şimdiye kadar duymayı her şeyden çok istediğim, bir kerecik duyduğumda ölmeyi bile kabul edeceğim o cümleleri söylemeye başladı. Ben ise göz yaşlarımı tutamadım ve boynuna sarıldım.

Alıntıdır.

Her düğünde yanınıza yaklasıp sıra sende diyen yaşlılardan sıkıldıysanız, her cenazede yanlarına gidip sıra sende deyip intikamınızı alın.
Mesaja teşekkür eden:
hakancem (23-09-06)
Eski 14-08-06, 12:42 Çevrimdışı   #2
Doçent

NighT_BluE - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.345
Teşekkür etti: 984
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:7288
NighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmış
çok güzel ya, ne kadar romantik olmuş. teşekkür ederim, duygulandım bak şimdi
Mesaja teşekkür eden:
bocuk (15-09-06)
Eski 15-08-06, 10:41 Çevrimdışı   #3
Öğretim üyesi

blackcrown - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.178
Teşekkür etti: 116
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:2205
blackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyor
tek kelimeyle harika. çok romantik olmuş teşekkürler

SANIRIM GİTMEK GEREK

BURALAR BİZE GÖRE DEĞİL ARTIK
Mesaja teşekkür eden:
bocuk (15-09-06)
Eski 15-08-06, 10:56 Çevrimdışı   #4
Stajyer

erden - ait Avatar
Genel Mesajlar: 118
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:39
erden Herkese mesafeli
güzel bişi olmuş
Mesaja teşekkür eden:
bocuk (15-09-06)
Eski 15-08-06, 11:00 Çevrimdışı   #5
Yard. Doçent

begm - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.307
Teşekkür etti: 356
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:2597
begm çevresinde seviliyorbegm çevresinde seviliyorbegm çevresinde seviliyorbegm çevresinde seviliyorbegm çevresinde seviliyorbegm çevresinde seviliyorbegm çevresinde seviliyorbegm çevresinde seviliyorbegm çevresinde seviliyorbegm çevresinde seviliyorbegm çevresinde seviliyor
çokk gösell yaaaa
Mesaja teşekkür eden:
bocuk (15-09-06)
Eski 15-08-06, 11:08 Çevrimdışı   #6
Yard. Doçent

sweetgirl - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.335
Teşekkür etti: 218
RepForum Gücü: 18
Forum Puanı:3653
sweetgirl Forumda Saygin ve popüler birisweetgirl Forumda Saygin ve popüler birisweetgirl Forumda Saygin ve popüler birisweetgirl Forumda Saygin ve popüler birisweetgirl Forumda Saygin ve popüler birisweetgirl Forumda Saygin ve popüler birisweetgirl Forumda Saygin ve popüler birisweetgirl Forumda Saygin ve popüler birisweetgirl Forumda Saygin ve popüler birisweetgirl Forumda Saygin ve popüler birisweetgirl Forumda Saygin ve popüler biri
harıka bır sey yha superr paylasımın ıcın tesekkurler
Eski 15-08-06, 11:36 Çevrimdışı   #7
Doçent
Düşünürler grubu

sawasuar - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.418
Teşekkür etti: 1.421
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:3224
sawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
aman allahım tüylerim tiken gibi oldu gerçek anlamda çok güzel ve romantik bir hikaye ellerine saglık

Eski 15-08-06, 14:19 Çevrimdışı   #8
Rektör

Tonks - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.447
Teşekkür etti: 2.716
RepForum Gücü: 128
Forum Puanı:48003
Tonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
ayyy çok güzell

teşekkürler* ..

Eski 15-08-06, 14:26 Çevrimdışı   #9
Yard. Doçent
Müzik grubu

vegavega - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.321
Teşekkür etti: 195
Forum Puanı:2285
vegavega çevresinde seviliyorvegavega çevresinde seviliyorvegavega çevresinde seviliyorvegavega çevresinde seviliyorvegavega çevresinde seviliyorvegavega çevresinde seviliyorvegavega çevresinde seviliyorvegavega çevresinde seviliyorvegavega çevresinde seviliyorvegavega çevresinde seviliyorvegavega çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
vayy haldun vayy

mutluyum galiba hemde çok olabilir
Eski 15-08-06, 16:12 Çevrimdışı   #10
Yard. Doçent

Jadalickar - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.406
Teşekkür etti: 219
Forum Puanı:2952
Jadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
böyle duygusal şeylerden nefret ederim
çok berbat bir kişiliğim var biliyorum ama
size güzel geldiyse demek normal biri için güzel demek ki
ben kesinlikle böyle şeylerden hoşlanmam
bu nedenle sürekli duygusuz anormal biri olarak kalacağım...

Tek yapabileceğim kendim olmak-artık o da her kimse..

Eski 15-08-06, 20:19 Çevrimdışı   #11
Öğretim üyesi
Huzur Pınarı

-Mavi boncuk- - ait Avatar
Genel Mesajlar: 998
Teşekkür etti: 339
RepForum Gücü: 18
Forum Puanı:3985
-Mavi boncuk- Forumda Saygin ve popüler biri-Mavi boncuk- Forumda Saygin ve popüler biri-Mavi boncuk- Forumda Saygin ve popüler biri-Mavi boncuk- Forumda Saygin ve popüler biri-Mavi boncuk- Forumda Saygin ve popüler biri-Mavi boncuk- Forumda Saygin ve popüler biri-Mavi boncuk- Forumda Saygin ve popüler biri-Mavi boncuk- Forumda Saygin ve popüler biri-Mavi boncuk- Forumda Saygin ve popüler biri-Mavi boncuk- Forumda Saygin ve popüler biri-Mavi boncuk- Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Jadalickar´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
böyle duygusal şeylerden nefret ederim
çok berbat bir kişiliğim var biliyorum ama
size güzel geldiyse demek normal biri için güzel demek ki
ben kesinlikle böyle şeylerden hoşlanmam
bu nedenle sürekli duygusuz anormal biri olarak kalacağım...
kusura bakma ama bu yorumun beni deli etti,EMEĞE SAYGI!!!
Eski 09-09-06, 18:28 Çevrimdışı   #12
Doçent
Kemalistler

eL Chupacabra - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.294
Teşekkür etti: 223
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:5067
eL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
super olmus romantk olmus guzel.
Eski 09-09-06, 18:39 Çevrimdışı   #13
Doçent
Sanatkârlar grubu

dolores - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.013
Teşekkür etti: 516
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:6897
dolores Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordolores Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordolores Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordolores Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordolores Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordolores Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordolores Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordolores Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordolores Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordolores Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordolores Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ödüller:
efet gerçektn çok güseldi

Amor Fati !
Eski 09-09-06, 21:32 Çevrimdışı   #14
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.914
Teşekkür etti: 653
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:6887
Kariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
teşekkürLer
Mesaja teşekkür eden:
bocuk (25-01-07)
Eski 09-09-06, 21:33 Çevrimdışı   #15
Profesör

ArnoldeR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.048
Teşekkür etti: 96
RepForum Gücü: 24
Forum Puanı:2386
ArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyorArnoldeR çevresinde seviliyor
teşekkürler

............ELVEDA..........
Mesaja teşekkür eden:
bocuk (25-01-07)
Eski 09-09-06, 21:55 Çevrimdışı   #16
Yard. Doçent

RoMeO - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.338
Teşekkür etti: 804
Forum Puanı:2758
RoMeO çevresinde seviliyorRoMeO çevresinde seviliyorRoMeO çevresinde seviliyorRoMeO çevresinde seviliyorRoMeO çevresinde seviliyorRoMeO çevresinde seviliyorRoMeO çevresinde seviliyorRoMeO çevresinde seviliyorRoMeO çevresinde seviliyorRoMeO çevresinde seviliyorRoMeO çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
allahımm yaa tüylertim diken diken şuann süper yaa gerçekten harkiaa bi tekliff olmuş tşkler bisimle paylaştıın içn...+++rep abi buna yaa..

DöndüM
Mesaja teşekkür eden:
bocuk (25-01-07)
Eski 09-09-06, 22:02 Çevrimdışı   #17
Yard. Doçent

_\\SlipknoT//_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.279
Teşekkür etti: 46
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:490
_\\SlipknoT//_ ara sıra gören oluyor_\\SlipknoT//_ ara sıra gören oluyor_\\SlipknoT//_ ara sıra gören oluyor_\\SlipknoT//_ ara sıra gören oluyor_\\SlipknoT//_ ara sıra gören oluyor
offffffoffffff alaım offffff cok kötü oldum

๒ยгıє๔ คlıשє

ölüm ensendeyse..arkanamı bakarsın ölümünün nasıl olcağını görmek için..yoksa hiç arkana bakmadan kaçarmısın ordan?
ben kenara çekilirim

Eski 23-09-06, 17:34 Çevrimdışı   #18
Öğretim üyesi

shester - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.038
Teşekkür etti: 353
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:3356
shester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler biri
yaaa ne aşıklar war beaa bi tanede ben istiorum

O bir sığır...!!
Mesaja teşekkür eden:
bocuk (25-01-07)
Eski 23-09-06, 18:12 Çevrimdışı   #19
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 74
Teşekkür etti: 7
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:71
mrtince ara sıra gören oluyor
tuhaf..bir o kadar da ilgi cekici..
Mesaja teşekkür eden:
bocuk (25-01-07)
Eski 23-09-06, 18:17 Çevrimdışı   #20
Yard. Doçent

sweetdrawf - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.225
Teşekkür etti: 35
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:763
sweetdrawf ara sıra gören oluyorsweetdrawf ara sıra gören oluyorsweetdrawf ara sıra gören oluyorsweetdrawf ara sıra gören oluyorsweetdrawf ara sıra gören oluyorsweetdrawf ara sıra gören oluyorsweetdrawf ara sıra gören oluyor
abuu dehşet bişee bu hee süfer saol paylaşımın içün

GözLerİm gözLerİne kİtLenİr
D0yamam seyretmeLere senİ
ÖzLerİm Bİr kaç saat fazLa geLİr
YağIzIm yİğİdİm erKek güzeLi..

06.05.2006
seÇkİn'm : )
Mesaja teşekkür eden:
bocuk (25-01-07)

Konu Seçenekleri