| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ewre Neden E-dana ? diyerek sorgumuza basliyoruz |
| | #2 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.599
Forum Gücü: 205 Forum Puanı:81549 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dana 'nın en beğendiğin özellikleri ve bölümleri neler? ![]() Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program ![]() " Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..." ![]() |
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.647
Forum Gücü: 122 Forum Puanı:47969 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Neden Sorgu Odasi? |
| | #4 |
| Muhabir Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.019
Forum Gücü: 112 Forum Puanı:46269 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | rock dinlermisin? ![]() Yaz günü palto giyerim Ceplerim dolu dolu şiir Gören beni deli sanır Adım kaçığa çıkar keşke kaçsam Keşke kaçabilsem şu dünyadan. -Yağmur içen kız.- |
| | #5 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.909
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:8608 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
neden ewre nicki?
En Kötü Şey : Yalnızlık En Feci Şey : Ölüm En Güzel Şey : Aşk En Zalim Şey : İntikam En Soğuk Kelime : Hayır En Sıcak Şey : Arkadaşlık En Acı Şey : Unutulmak |
| | #6 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 247
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:371 ![]() ![]() ![]() ![]() |
nerelisin??
|
| | #7 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.134
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:6126 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hangi takımlısın ??
DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE..!! |
| | #8 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.166
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:20217 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nerdesin_?_
|
| | #9 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 6
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:62 ![]() |
Özür dilerim cvplar biraz geç oldu ama hemen cvplıyayım e-dana ya şans eseri google da bi şarkı ararken girdim we hoşuma gitti üye oldum | Sidalaye-dana üyeleri çok sıcak we oyun bölümü faworim | Smyrnabenimde merak edilen taraflarım wardır die sorgu odasına kayıt yaptırdım | Unfaithfuleet rock dinliorum. | LİSELİismim EMRE "M" yi ters çewirdim "W" oldu we hoşuma gitti nickim EWRE oldu | HaMuRaBiİzmirliyim ben | yasar2184Galatasaray we Karşıyaka(KSK) takımlarımdır | IP wormxburdayım | birkartalTşk ederim... I wish I could touch you again I wish I could still call you friend I'd give anything... єωяє |
| Mesaja teşekkür eden: | HaMMuRaBi (19-02-07) |
| | #10 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 1.727
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:2709 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ogrenci misiN.oyleysen ne okuyosun |
| | #11 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.642
Forum Gücü: 250 Forum Puanı:94356 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
peki rap dinlermisin........... ![]() |
| | #12 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.800
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:26603 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayatın sana sunduğunu düşündüğün en büyük şey nedir? ![]() - "Ölüm bile olsa, 'biz' hiç ayrılmasak.. " (: - [ArKaNtoS & T-Mac & İnCi ÇiÇéKi ] Anti-Aşk Aşk=Yalan&Acı |
| | #13 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 3.002
Forum Gücü: 187 Forum Puanı:76200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kaç yaşındasın? neler yaparsın? en çok hangi ülkeye gitmek istersin? ![]() et les larmes coulèrent le long de ses joues! Love is like war.. Easy To Start.. Difficult To End.. And.. Impossible To Forget..!! |
| | #14 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 716
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:27494 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Baktımda hep cevaplarında gülme smileyi var neden hep smiley atıyosun çok güler yüzlü olmandan mı kaylanıyo? |
| | #15 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 53
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:359 ![]() ![]() ![]() ![]() | RegaL'i görüpte geldigimi sanmayın... çün-ki o hep benim peşimdedir ![]() ne ise pardon bir soruda ben sorayım ![]() Soru: ( dolar milyarder'i DONALD TRUMP seni asistanı olarak işe alacak.. ve görüşmeye gitmen gerekiyor... ve fakat aynı saat'tede sevgilin seni bekliyor... sevgilin çok kırılgan eger gitmezsen onu bir daha göremeyeceksin... ama gidersende DONALD TRUMP çok disiplinli seni işe almayacak... hangisini seciyorsun ) ? Aşk-mı, Kariyer-mi? |
| | #16 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.552
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:14887 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
süre dolmuştur Her Veda Bir Başlangıçtır Aslında VE Her Başlangıç Bir Bitişi Gösterir Hayatta |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |