| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 | |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]() | exe fayl yardim
Arkadaşlar, uzantısı exe olan kitaplar indiriyorum ama açılmıyor kitap.. yardım ederseniz teşekkür ederim..
Alıntı:
"Ты трус, ты вор, ты арменин!" А.С.Пушкин | |
|
| | #2 | |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.084
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:12706 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sorun ne ola bilir acaba?
Alıntı:
|
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.923
Forum Gücü: 206 Forum Puanı:81796 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Uzantısı Exe Olan Kitaplar ? E-Kitaplardan Bahsediyoruz Değil Mi ? Onların Uzantısı Exe Olmaz Genelde. Indirdiğiniz Yer Güvenilir Mi ? Sanki Virüs Indirmişsiniz Gibi Hissettim Birden (: ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #4 | |
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:12706 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ilgi için teşekkür ederim ama yanlış yok.. isterseniz linki vereyim bide siz deneyin.. http://www.islamkutuphanesi.com/ İslamın Siyasi Teorisi, cilt:1 \ Yasama sağ tarafda aşağıda Alıntı:
|
| | #5 |
Forum Gücü: 206 Forum Puanı:81796 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sizin Aldığınız Tam Sorun Nedir ? Bir Tanesini Indirdim We Açtım Sorunsuz Çalıştı Kitaplarda Sorun Yok Anlaşılan (= http://img147.imageshack.us/img147/3525/aaon4.jpg Işletim Sistemim Win XP Pro. Sizin Işletim Sisteminizde Aynıysa Destekleme Sorunuda Yoktur. Dosya Uzantısı Exe Olmasına Rağmen Adobe Acrobat Tarzında Kodlanmış Bi Program , Acrobat Desteği Istiyordur Belkide ? Acrobat Yüklü Mü ? Birde Makinenizde Bir Sorun Olabilir Yeniden Başlatıp Tekrar Deneyin (: ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #6 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.538
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İlk bakışta bende virüs şüphesine düştüm, linki denedim, indirdiğim kitap sağlam çalışıyor, bir sorun yok ve virüste yok... Bir hata mesajı alıyorsan onuda yaz... [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
|
| | #7 | |
Acrobat, Adobe Reader mi?
Alıntı:
"Ты трус, ты вор, ты арменин!" А.С.Пушкин Konu Jen tarafından (09-10-08 Saat 02:44 ) de değiştirilmiştir.. | |
|
| | #8 | |
Internet Explorer не может отобразить эту веб-страницу Эта программа не может отобразить эту веб-страницуВозможные причины:
Проверьте подключение к Интернету. Попробуйте посетить другой веб-узел, чтобы убедиться в наличии подключения. Заново введите адрес. Перейдите на предыдущую страницу. ПодробнееЭта проблема может быть вызвана различными причинами, например:
Alıntı:
|
| | #9 |
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Rusça bilen varmı... [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
|
| | #10 |
Forum Gücü: 206 Forum Puanı:81796 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #11 | |
indiriyorum, zip gibi ama açdıkdan sonra internet bağlantısı kesilmiş gibi gösteriyor.. XP, adobe reader kurulu Alıntı:
|
| | #12 | |
adobe reader 7 kurulu
Alıntı:
|
| | #13 | |
rusçada da internet kırılığından ola bilir diyo
Alıntı:
|
| | #14 |
Forum Gücü: 206 Forum Puanı:81796 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zip'ten Cıkartıp Exe Dosyasını Calıstırdıgınızda Aldıgınız Tam Hata Nedir ? Caps Alıp Ekleyebilir Misiniz ? ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #15 |
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dosyalar, Adobe Reader'den bağımsız. .zipli arşivden çıkardıktaqn sonra çift tıklama ile açılacak şekilde yazdılmış bir e-book uygulaması. Başka bir hata olabilir... [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
|
| | #16 | |
bu web kısa sürelik bağlı DNS-server le bağlantı yok DNS serverde bu domen için adres bulunmadı yazıyo sorunda Alıntı:
|
| | #17 |
Forum Gücü: 206 Forum Puanı:81796 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yani Dosyayı Indiremiyorsunuz ? ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #18 | |
ZİP çıkardım ama yine aynı hata.. Caps Alıp Ekleyebilir Misiniz ? bunu anlamadım.. Alıntı:
|
| | #19 |
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İlgili kitabı browser üzerinden açmayı deniyorsan, internet bağlantısı bozuk çalabilir. Aksi bir durumda, yani indirip açmayı deniyorsan, sorunsuz açması lazım, bende açıldı... [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
|
| | #20 | |
hayır indiriyorum ve indire biliyorum..
Alıntı:
"Ты трус, ты вор, ты арменин!" А.С.Пушкин Konu Jen tarafından (09-10-08 Saat 02:53 ) de değiştirilmiştir.. | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |