Konu Seçenekleri
Eski 19-11-06, 12:23 Çevrimdışı   #1
Doçent

The.`KinG - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.268
Teşekkür etti: 1.599
RepForum Gücü: 38
Forum Puanı:11996
The.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmış
Explorer De Değişmeyen Açılış Sayfası Resimli Anlatım

1) Başlat a tıklayın... ordan çalıştır'a basın...

2) aç tarafının yanına : gpedit.msc yazınız ve tamam tuşuna basınız...

3) açılan sayfada sağ taraftaki pencerede kullanıcı yapılandırması var ona tıklayınız...

4) ondan sonra Windows ayarları na giriniz...

5) ondan sonra internet Explorer bakımı na giriniz...

6) orda ise URL' ler tarafına giriniz...

7) orda ise son olarak Önemli URL 'ler klasörüne tıklayınız...

8) burada 1. seçenek anasayfanız olmasını istediğiniz url yi yazıyorsunuz...

Not : Bazı Solucanlar Explorer Deki cfx dosyalarına zarar verebilir bu bu nedenle bazen sorunun çözümü bu şekilde yapılamaz .
Hemen Hemen Herşey için Program kullanmaya tamamen karşı oldugum için bu dökümanı sizlerle paylaşıyorum . Silinen programlar dahil tüm programlar yararlı yada yararsız sizin hızınızı kesicektir . gerçekten ihtiyacınız oldugunu düşünmüyorsanız böyle ufak sorunlar için program kullanmayın . 50 kb lık minicik bir yazılım bile sisteminizin %2-7 sini harcar . yararlı olduysa ne mutlu bana iyi forumlar

Gözlerim , Sende Kaldı Sevdalım , Hiçkimseleri Göremiyorum ...
Mesaja teşekkür eden: (7 Kişi)
ℓєαяѕιση (02-07-08), ares (19-11-06), L'etranger (25-10-07), MrTcN1905 (01-10-07), sabis33 (24-05-07), ToutatiS (20-11-06)
Eski 17-04-07, 08:56 Çevrimdışı   #2
Öğrenci
Genel Mesajlar: 2
Teşekkür etti: 2
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
rundllfault Herkese mesafeli
İkinci bir yol

İkinci bir yolda:

1) Başlat a tıklayın oradan çalıştıra

2) Daha sonra “ regedit “ yazın tamam tuşuna basın

3) Açılan pencerede düzen’e daha sonra ise bul’ a tıklayın ( CTRL+ F )

4) Çıkan pencerede Aranan: yazan yere açılış sayfanızın ismini about:blank gibi yazıp ara tuşuna basınız.

5) Daha sonra karşınıza resimdeki gibi Start Page yazan dize değeri çıkacak çift tıklayın.

6) Değer Verisi yazan yere açılış sayfanızın ne olmasını istiyorsanız onu yazın ve tamama tıklayın.

Eski 24-05-07, 09:42 Çevrimdışı   #3
Profesör

sabis33 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.975
Teşekkür etti: 279
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:1542
sabis33 üç beş tanıdığı olmuşsabis33 üç beş tanıdığı olmuşsabis33 üç beş tanıdığı olmuşsabis33 üç beş tanıdığı olmuşsabis33 üç beş tanıdığı olmuşsabis33 üç beş tanıdığı olmuşsabis33 üç beş tanıdığı olmuşsabis33 üç beş tanıdığı olmuşsabis33 üç beş tanıdığı olmuşsabis33 üç beş tanıdığı olmuşsabis33 üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
yada Ad-Aware SE Personal adlı programı kurumak PC taratmak ve ardından bulduğu Spamları silmek oda iş görür en azından hafifi bi temzilik
Eski 24-05-07, 10:08 Çevrimdışı   #4
Doçent

The.`KinG - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.268
Teşekkür etti: 1.599
RepForum Gücü: 38
Forum Puanı:11996
The.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmış
Sanırım Benim Son Cümlemde Yazdıgım Zamanla Yaşanacak Olan Performans Kayıpları Pek Dikkate Alınmıyor

Gözlerim , Sende Kaldı Sevdalım , Hiçkimseleri Göremiyorum ...

Konu Seçenekleri