| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent ![]() | Explorer De Değişmeyen Açılış Sayfası Resimli Anlatım 1) Başlat a tıklayın... ordan çalıştır'a basın... ![]() 2) aç tarafının yanına : gpedit.msc yazınız ve tamam tuşuna basınız... ![]() 3) açılan sayfada sağ taraftaki pencerede kullanıcı yapılandırması var ona tıklayınız... ![]() 4) ondan sonra Windows ayarları na giriniz... ![]() 5) ondan sonra internet Explorer bakımı na giriniz... ![]() 6) orda ise URL' ler tarafına giriniz... ![]() 7) orda ise son olarak Önemli URL 'ler klasörüne tıklayınız... ![]() 8) burada 1. seçenek anasayfanız olmasını istediğiniz url yi yazıyorsunuz... ![]() Not : Bazı Solucanlar Explorer Deki cfx dosyalarına zarar verebilir bu bu nedenle bazen sorunun çözümü bu şekilde yapılamaz . Hemen Hemen Herşey için Program kullanmaya tamamen karşı oldugum için bu dökümanı sizlerle paylaşıyorum . Silinen programlar dahil tüm programlar yararlı yada yararsız sizin hızınızı kesicektir . gerçekten ihtiyacınız oldugunu düşünmüyorsanız böyle ufak sorunlar için program kullanmayın . 50 kb lık minicik bir yazılım bile sisteminizin %2-7 sini harcar . yararlı olduysa ne mutlu bana iyi forumlar |
|
| | #2 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 2
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() | İkinci bir yol İkinci bir yolda: 1) Başlat a tıklayın oradan çalıştıra ![]() 2) Daha sonra “ regedit “ yazın tamam tuşuna basın ![]() 3) Açılan pencerede düzen’e daha sonra ise bul’ a tıklayın ( CTRL+ F ) ![]() 4) Çıkan pencerede Aranan: yazan yere açılış sayfanızın ismini about:blank gibi yazıp ara tuşuna basınız. ![]() 5) Daha sonra karşınıza resimdeki gibi Start Page yazan dize değeri çıkacak çift tıklayın. ![]() 6) Değer Verisi yazan yere açılış sayfanızın ne olmasını istiyorsanız onu yazın ve tamama tıklayın. ![]() |
|
| | #3 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 279
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:1542 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yada Ad-Aware SE Personal adlı programı kurumak PC taratmak ve ardından bulduğu Spamları silmek oda iş görür en azından hafifi bi temzilik ![]() |
|
| | #4 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 38 Forum Puanı:11996 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sanırım Benim Son Cümlemde Yazdıgım Zamanla Yaşanacak Olan Performans Kayıpları Pek Dikkate Alınmıyor |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |