| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Facebook kullanıyor musunuz? | |||
| Evet Kullanıyorum. | | 29 | 63,04% |
| Hayır Kullanmıyorum, ileride de Kullanmayacağım. | | 15 | 32,61% |
| Şu an kararsızım kullanmıyorum ama ileride kullanabilirim. | | 2 | 4,35% |
| Oylayanlar: 46. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi | www.facebook.com kullanıcıları, bu konu başlığı altından beğendiği, hoşuna giden Gruplar, uygulamalar, oyunlar, etkinlikler ve fun sayfalarını tanıtabilirler. Bu konuda burada paylaşacağınız konuların forum kurallarına uygun olması gerekmektedir. Mesela ben bir uygulama ile başlıyayım : Who Has The Biggest Brain? http://apps.facebook.com/biggestbrain/?pf_ref=fpt ![]() Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program ![]() " Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..." ![]() |
|
| | #2 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.604
Forum Gücü: 220 Forum Puanı:88296 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayır Kullanmıyorum, ileride de Kullanmayacağım. Facebook'a karşıyız ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Smyrna (12-04-08) |
| | #3 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.538
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25386 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayır Kullanmıyorum, ileride de Kullanmayacağım. hayret bişey, yıllar yılı devlet şunu fişledi, mit bunu fişledi diye ağlayıp sızlayanların hepsi kişisel bilgilerini feysbuk denen komüniteye yazıyorlar. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu??? [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
|
| | #4 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 327
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:35555 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kullandım başlarda.. şuan kullanmıyorum.. sanal sosyalliğin sonuna kadar karşısındayım.. insanların bu şekilde kendilerini avuttuğunu düşünüyorum..
"son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir" karl marx ---- Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle; Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle ![]() |
|
| | #5 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 24
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2774 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayır Kullanmıyorum, ileride de Kullanmayacağım. Gidelim, Gitmeden hatırlanmak yok bu şehirde... Farzet ki biz bu şehirde hiç sevmedik... Ve hiç sevişmedik sevda tadında... Hasreti gözyaşlarıyla bir kez olsun sulamadık.... Sadece umutları alalım yanımıza Gerisi ardımızda kalsın... ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Smyrna (17-08-08) |
| | #8 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 263
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:2424 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayır Kullanmıyorum, ileride de Kullanmayacağım. protesto ediyom Kimbilir Belki Ben Sendeydim Benden Habersiz... Fırtınada Yolunu Şaşırmış Bir Kar Tanesi Gibi Hangi Dalın Başın Konacaktım Kimbilir... Bilmiyorum Bulabilirmiydim Belkide İmkansızdı... Ama Biliyorum BEN SANA GİDİYORUM... ![]() |
|
| | #10 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.539
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:25036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben kullanıyorum, bir zararını da görmedim daha ![]() Herkes ne kadar karşıymış öyle İçimde kalbimi unuttum.. İçince düşüyor aklıma yaşamak İnansam düşerdim peşine... Ama 'yalanlar' ! |
|
| | #12 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.600
Forum Gücü: 205 Forum Puanı:81549 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu arada Facebook yeni arayüzünü seçime bağlı olarak kullanıma açtı. ![]() Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program ![]() " Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..." ![]() |
|
| | #14 | |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 552
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:4140 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Rekorum 2581 facebook'un kişisel bilgileri CIA ve birçok istihbarat örgütüne servis ettiğinide duymuştum... Bilginize... Mustafa Kemal ATATÜRK ![]() | |
|
| | #15 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 56
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:64 ![]() ![]() |
Ben Türkiye'de ilk yayılmaya başladığı zamanalrda üye oldum, uzun bi süre kullandım. Sonra sildim account'umu. ama yaz başında tekrardan girdim face ortamına .D :S
|
|
| | #16 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.108
Forum Gücü: 35 Forum Puanı:11924 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | büyük konuşmuşum ![]() evet artık bende kullanıyorum Ne Mutlu Türküm Diyene |
|
| | #17 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 176
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:1699 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kullanmıyorum |
|
| | #18 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 56
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:64 ![]() ![]() |
bende büyük konuşmuştum bıraktığım zaman |
|
| | #19 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 3.933
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:43182 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çevremdeki 10 insandan 8 de mevcut gerekli olduğu kadar gereksiz de buluyorum ben şuan kullanmıyorum kullanmama gereğim ise çok açık daha hayata atılmadım çevremdeki kişiler ile büyüyüp gelişmekteyim facebook'un amacı eski arkadaşlarıı buluşturmak ise aradığım herkes çevremde zaten eski arkadaş adı üzerinde zaten bana yararı olsaydı çevremde olurdu ![]() ben bu zihniiyet ile hayatta kullanamam facebook'u Ödümüz patlıyor acı çekmekten! Oysa; Biraz da acıdır, Aşkın mayası. Kaçınamazsın!.. |
|
| | #20 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 205
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:8553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cete Savaslari icin kullaniyorum cok hosuma gidiyor Ayrica Ilkokul Arkadaslarimi Bulmama da vesile oldu kendileri ... ![]() Dikkat !!! Tartisma !!! Cezali Üye olursun . !! Eder 2 !!! |
|
![]() |
| Tags |
| 2008, aptallık, facebook, link, sanal sosyallik, smyrna, web |
| Konu Seçenekleri | |
| |