Anket Sonuçlarını Göster: Facebook kullanıyor musunuz?
Evet Kullanıyorum. 29 63,04%
Hayır Kullanmıyorum, ileride de Kullanmayacağım. 15 32,61%
Şu an kararsızım kullanmıyorum ama ileride kullanabilirim. 2 4,35%
Oylayanlar: 46. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 12-04-08, 01:13 Çevrimiçi   #1

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.975
Teşekkür etti: 2.600
RepForum Gücü: 205
Forum Puanı:81549
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
havali Facebook

www.facebook.com

kullanıcıları, bu konu başlığı altından beğendiği, hoşuna giden Gruplar, uygulamalar, oyunlar, etkinlikler ve fun sayfalarını tanıtabilirler.

Bu konuda burada paylaşacağınız konuların forum kurallarına uygun olması gerekmektedir.

Mesela ben bir uygulama ile başlıyayım :

Who Has The Biggest Brain?
http://apps.facebook.com/biggestbrain/?pf_ref=fpt

Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program

" Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..."
Eski 12-04-08, 12:50 Çevrimdışı   #2

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.189
Teşekkür etti: 3.604
RepForum Gücü: 220
Forum Puanı:88296
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Hayır Kullanmıyorum, ileride de Kullanmayacağım.

Facebook'a karşıyız

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

(Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)...

Mesaja teşekkür eden:
Smyrna (12-04-08)
Eski 12-04-08, 18:42 Çevrimdışı   #3
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.085
Teşekkür etti: 2.538
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:25386
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

hayret bişey, yıllar yılı devlet şunu fişledi, mit bunu fişledi diye ağlayıp sızlayanların hepsi kişisel bilgilerini feysbuk denen komüniteye yazıyorlar. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu???

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Münkür münafığın soyu,
Yaktı harap etti köyü,
Ölüsüne bir tas suyu,
Dökeninde avradını...
Mesaja teşekkür eden:
Smyrna (12-04-08)
Eski 12-04-08, 19:19 Çevrimdışı   #4
Profesör
Düşünürler grubu

XaNDeR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.470
Teşekkür etti: 327
RepForum Gücü: 94
Forum Puanı:35555
XaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
kullandım başlarda.. şuan kullanmıyorum.. sanal sosyalliğin sonuna kadar karşısındayım.. insanların bu şekilde kendilerini avuttuğunu düşünüyorum..

Johnny Cash & June Carter Cash - Time's A Wasting

"son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir"
karl marx

----

Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle;
Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle

Mesaja teşekkür eden:
Smyrna (12-04-08)
Eski 12-04-08, 20:40 Çevrimdışı   #5
Stajyer

SweetDream - ait Avatar
Genel Mesajlar: 90
Teşekkür etti: 24
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:2774
SweetDream çevresinde seviliyorSweetDream çevresinde seviliyorSweetDream çevresinde seviliyorSweetDream çevresinde seviliyorSweetDream çevresinde seviliyorSweetDream çevresinde seviliyorSweetDream çevresinde seviliyorSweetDream çevresinde seviliyorSweetDream çevresinde seviliyorSweetDream çevresinde seviliyorSweetDream çevresinde seviliyor

Gidelim,
Gitmeden hatırlanmak yok bu şehirde...
Farzet ki biz bu şehirde hiç sevmedik...
Ve hiç sevişmedik sevda tadında...
Hasreti gözyaşlarıyla bir kez olsun sulamadık....
Sadece umutları alalım yanımıza
Gerisi ardımızda kalsın...
Mesaja teşekkür eden:
Smyrna (17-08-08)
Eski 07-07-08, 22:37 Çevrimdışı   #6
Doçent
Genç Kuvvet

Pamuk* - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.751
Teşekkür etti: 1.108
RepForum Gücü: 35
Forum Puanı:11924
Pamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:

Ne Mutlu Türküm Diyene
Mesaja teşekkür eden:
Smyrna (17-08-08)
Eski 08-07-08, 07:46 Çevrimdışı   #7
Doçent
Genel Mesajlar: 2.561
Teşekkür etti: 3.069
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:8015
Galiyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Mesaja teşekkür eden:
Smyrna (17-08-08)
Eski 08-07-08, 09:07 Çevrimdışı   #8
Yard. Doçent

ayshula - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.572
Teşekkür etti: 263
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:2424
ayshula çevresinde seviliyorayshula çevresinde seviliyorayshula çevresinde seviliyorayshula çevresinde seviliyorayshula çevresinde seviliyorayshula çevresinde seviliyorayshula çevresinde seviliyorayshula çevresinde seviliyorayshula çevresinde seviliyorayshula çevresinde seviliyorayshula çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
protesto ediyom

Kimbilir Belki Ben Sendeydim Benden Habersiz...
Fırtınada Yolunu Şaşırmış Bir Kar Tanesi Gibi Hangi Dalın Başın Konacaktım Kimbilir...
Bilmiyorum Bulabilirmiydim Belkide İmkansızdı...
Ama Biliyorum BEN SANA GİDİYORUM...
Mesaja teşekkür eden:
Smyrna (17-08-08)
Eski 08-07-08, 12:53 Çevrimdışı   #9
Asistan
Huzur Pınarı

surperi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 165
Teşekkür etti: 96
RepForum Gücü: 3
Forum Puanı:846
surperi üç beş tanıdığı olmuşsurperi üç beş tanıdığı olmuşsurperi üç beş tanıdığı olmuşsurperi üç beş tanıdığı olmuşsurperi üç beş tanıdığı olmuşsurperi üç beş tanıdığı olmuşsurperi üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Mesaja teşekkür eden:
Smyrna (17-08-08)
Eski 08-07-08, 13:04 Çevrimdışı   #10
Dekan
Düşünürler grubu

`KarameL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.084
Teşekkür etti: 1.539
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:25036
`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ben kullanıyorum, bir zararını da görmedim daha
Herkes ne kadar karşıymış öyle

İçimde kalbimi unuttum..
İçince düşüyor aklıma yaşamak
İnansam düşerdim peşine...
Ama 'yalanlar' !
Mesaja teşekkür eden:
Smyrna (17-08-08)
Eski 08-07-08, 14:17 Çevrimdışı   #11

Mod. denetleyicisi

MissCrow - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.065
Teşekkür etti: 3.328
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:34009
MissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
kullanmiyorum ve simdilik kullanmayi dusunmuyorum

ama ilerde ne olur bilinmez

MmMmMmMmMmMmm...!

Mesaja teşekkür eden:
Smyrna (17-08-08)
Eski 17-08-08, 13:56 Çevrimiçi   #12

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.975
Teşekkür etti: 2.600
RepForum Gücü: 205
Forum Puanı:81549
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Bu arada Facebook yeni arayüzünü seçime bağlı olarak kullanıma açtı.

Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program

" Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..."
Eski 17-08-08, 13:57 Çevrimdışı   #13
Doçent
Sanatkârlar grubu

AяiηηA - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.386
Teşekkür etti: 1.647
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:20639
AяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
evet bende bulaştım o velete

UYAN...Dostum Uyan...

Mesaja teşekkür eden:
Smyrna (17-08-08)
Eski 17-08-08, 14:03 Çevrimiçi   #14
Yard. Doçent
Kemalistler

baho_17 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.499
Teşekkür etti: 552
RepForum Gücü: 18
Forum Puanı:4140
baho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biri
Alıntı:
Smyrna´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

www.facebook.com

kullanıcıları, bu konu başlığı altından beğendiği, hoşuna giden Gruplar, uygulamalar, oyunlar, etkinlikler ve fun sayfalarını tanıtabilirler.

Bu konuda burada paylaşacağınız konuların forum kurallarına uygun olması gerekmektedir.

Mesela ben bir uygulama ile başlıyayım :

Who Has The Biggest Brain?
http://apps.facebook.com/biggestbrain/?pf_ref=fpt
İşte en sevdiğim uygulama müptelası oldum...
Rekorum 2581
facebook'un kişisel bilgileri CIA ve birçok istihbarat örgütüne servis ettiğinide duymuştum...
Bilginize...

İktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal ATATÜRK

Mesaja teşekkür eden:
Smyrna (17-08-08)
Eski 09-11-08, 15:18 Çevrimdışı   #15
Stajyer

arnawut - ait Avatar
Genel Mesajlar: 109
Teşekkür etti: 56
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:64
arnawut ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
Ben Türkiye'de ilk yayılmaya başladığı zamanalrda üye oldum, uzun bi süre kullandım. Sonra sildim account'umu. ama yaz başında tekrardan girdim face ortamına .D :S
Eski 09-11-08, 15:21 Çevrimdışı   #16
Doçent
Genç Kuvvet

Pamuk* - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.751
Teşekkür etti: 1.108
RepForum Gücü: 35
Forum Puanı:11924
Pamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Pamuk*´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
büyük konuşmuşum

evet artık bende kullanıyorum

Ne Mutlu Türküm Diyene
Eski 09-11-08, 15:28 Çevrimiçi   #17
Öğretim üyesi
Kemalistler

MatchsticK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.197
Teşekkür etti: 176
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:1699
MatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Kullanmıyorum

Yönümü bulandıran sahte kılavuza sordum dumur buldum !
Eski 09-11-08, 15:28 Çevrimdışı   #18
Stajyer

arnawut - ait Avatar
Genel Mesajlar: 109
Teşekkür etti: 56
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:64
arnawut ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
bende büyük konuşmuştum bıraktığım zaman
Eski 09-11-08, 15:30 Çevrimdışı   #19

Mod. denetleyicisi

interlude - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.870
Teşekkür etti: 3.933
RepForum Gücü: 110
Forum Puanı:43182
interlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
çevremdeki 10 insandan 8 de mevcut
gerekli olduğu kadar gereksiz de buluyorum
ben şuan kullanmıyorum
kullanmama gereğim ise çok açık
daha hayata atılmadım
çevremdeki kişiler ile büyüyüp gelişmekteyim
facebook'un amacı eski arkadaşlarıı buluşturmak ise
aradığım herkes çevremde
zaten eski arkadaş adı üzerinde
zaten bana yararı olsaydı çevremde olurdu

ben bu zihniiyet ile
hayatta kullanamam facebook'u

Ödümüz patlıyor acı çekmekten!

Oysa;

Biraz da acıdır,
Aşkın mayası.

Kaçınamazsın!..
Eski 09-11-08, 16:22 Çevrimdışı   #20
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

wolf1661 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.146
Teşekkür etti: 205
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:8553
wolf1661 buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdawolf1661 buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdawolf1661 buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdawolf1661 buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdawolf1661 buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdawolf1661 buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdawolf1661 buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdawolf1661 buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdawolf1661 buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdawolf1661 buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdawolf1661 buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Cete Savaslari icin kullaniyorum cok hosuma gidiyor

Ayrica Ilkokul Arkadaslarimi Bulmama da vesile oldu kendileri ...

Gurbet Yordu beni

Dikkat !!! Tartisma !!! Cezali Üye olursun .

!! Eder 2 !!!

Tags
2008, aptallık, facebook, link, sanal sosyallik, smyrna, web

Konu Seçenekleri