Konu Seçenekleri
Eski 17-08-08, 00:28 Çevrimdışı   #1
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.705
Teşekkür etti: 1.923
RepForum Gücü: 206
Forum Puanı:81796
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Facebook’un en yaşlısı o

İngiltere’de yaşayan Ivy Bean isimli 102 yaşındaki kadın dünyanın en yaşlı Facebook üyesi. Gelecek ay 103 yaşına basacak olan Bean, ünlü sosyalleşme sitesi Facebook sayesinde ailesi ve arkadaşlarıyla mesajlaştığını söyledi.

Bean, gazetecilere "Facebook hakkında çok şey duydum ve ne olduğunu merak ettim. Online olmayı ve kalem yerine klavye kullanmayı seviyorum. Şu an dokuz arkadaşım var ancak daha fazla kişiyle tanışmak istiyorum" dedikten sonra arkadaş sayısı bir günde 25’e ulaştı. Daha önce 97 yaşındaki Fransız bir kadının Facebook’taki en yaşlı kişi olduğu düşünülüyordu.

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Gülünç Olmaya Başladı Burası (=

Buyrun Buradan Yakın ;
Destek Yok Köstek War (:
Mesaja teşekkür eden:
oknusya (18-08-08)
Eski 17-08-08, 00:32 Çevrimiçi   #2
Profesör
Figüranlar

bEyAzLi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.642
Teşekkür etti: 1.419
RepForum Gücü: 49
Forum Puanı:17550
bEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
nene hayırdır kore gazisi mi arıyon

Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur.

Yalnız ben
Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde
Figüran olmuşum geceye...
Eski 17-08-08, 00:41 Çevrimdışı   #3
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.951
Teşekkür etti: 3.119
RepForum Gücü: 210
Forum Puanı:90041
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
arkadas olim dedim fazla arkadası varmış bende hayranı oldum

Bless you Ivy Bean

we Love , Ivy Bean yazdım

Çok yaşa , Ivy Bean seni seviyoruz dedim

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Mesaja teşekkür eden:
storm_fatih (17-08-08)
Eski 17-08-08, 00:44 Çevrimdışı   #4
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Bende Bu Konuyu Gönderdim

Buyrun Buradan Yakın ;
Destek Yok Köstek War (:
Eski 17-08-08, 17:07 Çevrimdışı   #5
Haftanın Moderatörü

Bölümünde uzman

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.430
Teşekkür etti: 4.158
RepForum Gücü: 68
Forum Puanı:18371
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
süper ya

Aslanlar sahada tribünler ayakta
90 dakika taraftar arkanda
Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda
Şampiyon olunca coşalım çılgınca
Eski 18-08-08, 01:26 Çevrimdışı   #6
Yard. Doçent
Genç Kuvvet

linqin_parq - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.466
Teşekkür etti: 378
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:3715
linqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
storm_fatih´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bende Bu Konuyu Gönderdim
türkçe olarak mı

Eski 18-08-08, 01:32 Çevrimdışı   #7
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Burda Yazanlar Neyse Okusunlar Işte

Pek Bilmezler Onlar Türkçeyi Ne Kadar Makara Döndüğünü Anlayamazlar

Buyrun Buradan Yakın ;
Destek Yok Köstek War (:
Eski 18-08-08, 02:21 Çevrimiçi   #8
Doçent
Kemalistler

_osiris_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.904
Teşekkür etti: 1.216
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:8904
_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Helal olsun nine de senin akranları yanlış yerde arıyosun onlar için belediye mezarlıklar müdürlüğüne başvurman lazım

Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben"

Konu Seçenekleri