| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]() | Fantezi Futbol... +Rep Eveet beyler, ilgi alanımıza giren bir şey o yüzden önerilerinizi bekliyorum: Malumunuz NTVSporda fantezi futbol oyunu var ve kadro kuramıyorum, para yetişmiyor. Herkes bir futbolcu yada kadro oluşturarak bana yardımcı olabilir. Önerilerinizi bekliyorum, en başarılı oyuncu yada kadroya +rep... Kale: Defans: Orta Saha: Forvet: Sistem: [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... Konu Tuğrul Bey tarafından (02-09-08 Saat 23:18 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #2 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 241
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:11305 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
madem para yetmiyor şöyle birşey olabilir mi Ben takım kursam kuracağım takıma oyuncu alıp oyuncuyu istediğim fiyata satabilirmiyim ? Sizde şah Diyeni Asalarsa Bende Buyayladan şaha Giderim |
|
| | #3 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.320
Forum Gücü: 434 Forum Puanı:181217 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kim ne kadar bilmiyoruz Link ver bizde bakalım ![]() Belki oynarız ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| | #4 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.541
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25386 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eeee,,, şöyleki bu oyun NTVnin fantezi futbol oyunu, hani F yada CM olsa dediğin olurdu ama bunda satış yok, 40 milyon$ bütçe ile kadro yapıyorsun.
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
|
| | #5 |
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25386 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | http://fantezifutbol.ntvmsnbc.com/Default.asp üyelik şartı var ama. siz sadece tavsşye edin ben fiyatına göre kadroya dahil ederim... [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
|
| | #6 |
Teşekkür etti: 241
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:11305 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hımmm düşündüğüm oyun açığı yok o zaman buna :/
Sizde şah Diyeni Asalarsa Bende Buyayladan şaha Giderim |
|
| | #7 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.032
Forum Gücü: 85 Forum Puanı:29966 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Valla eskiden her hafta oynardım... Şimdi oynamıyorum pek ![]() Benim kadrom şu olur... ![]() Kale-Ivankov-Bursaspor... Defans (sağdan-sola) Gökhan Gönül-Egemen Korkmaz-Meira-Hakan Balta Orta (sağdan - sola) Erdal Kılıçarslan - Mehmet Topal- Uğur İnceman-Arda Turan Forvet - Baros- Nonda Bu takımın içinde ise en beğendiğim Erdal Kılıçarslan... Defans 13,25 milyon dolar Gerisini söylemeye hacet yok ![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler Konu J.Mengele tarafından (02-09-08 Saat 23:34 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Tuğrul Bey (02-09-08) |
| | #8 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.320
Forum Gücü: 434 Forum Puanı:181217 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Defans Antep ve Kayseriden öneririm ![]() Orta saha Selçuk İnan ve Antepli Tabata. Forvet sana kalsın ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Tuğrul Bey (02-09-08) |
| | #9 |
Teşekkür etti: 3.119
Forum Gücü: 210 Forum Puanı:90041 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beni pon pon erkek yapın hemde beleşe GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #10 |
Teşekkür etti: 3.032
Forum Gücü: 85 Forum Puanı:29966 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
|
| | #11 |
Forum Gücü: 210 Forum Puanı:90041 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yada doktora ihtiyacanız olursa 30 dk.sı yasal olarak 70 ytl ama size yasal olmayarak saati 70 ytl calısabilirim GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #12 |
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25386 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yaa doktor futbolcu arıyoruz ponpon erkek değil... [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
|
| | #13 | |
Teşekkür etti: 2.139
Forum Gücü: 98 Forum Puanı:36663 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
tamamda ben bu işten bişe anlamadım şimdi kazıklıyonmu bizi Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür | |
|
| | #14 |
Forum Gücü: 210 Forum Puanı:90041 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aman be tugrul beycim sende şakadan anlamıyorsun ben mutlu olasın gulesin diye kendimi ortaya atıyorum seni guldurmek için sende kızıyorsun GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #15 | |
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25386 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Anladın dime... [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... | |
|
| | #16 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 259
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:2616 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Son 3 sezondur bu oyuna dahilim ama her hafta maçlara göre kadro güncellemesi yapmadan yeterince puan toplanamıyor. Bu sezon ilk hafta 44, 2.hafta 52 puan aldım Şu anda Trabzonspor'dan Selçuk, Gaziantepspor'dan Tabata, Beşiktaş'tan Delgado iyi puan kazandıran oyuncular arasında Bu arada 2 - 5 - 3 taktiği ile oynuyorum, ortasaha oyuncularının gol atması büyük avantaj Bir Girdap Gibi Bir Girdap Gib Bir Girdap Gi Bir Girdap G Bir Girdap Bir Girda Bir Gird Bir Gir Bir Gi Bir G Bir Bi B . |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Tuğrul Bey (03-09-08) |
| | #17 |
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25386 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kadromu şekillendirmede yardımcı olduğunuz için teşekkürler, sezon boyunca yardımlarınızı bekliyorum. Şu anki kadrom hakkında yorumlarınız ve görüşlerinizi bekliyorum: Kale: İvankov -Bursaspor Defans: Hakan Balta -GS, Gökhan Gönül -FB Orta saha: Delgado -BJK, Mehmet Topuz -Kayserispor, Tabata -Gaziantepspor, Maldonado -FB, Selçuk İnan -TS Forvet: Nonda -GS, Bobo -BJK, Roberts -Denizlispor Sistem: 2-5-3 [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
|
| | #18 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 538
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:3320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kale e Santcisdefans:linderoht meira servet h.balta orta saha:arda turan hasan şaş harry kewell forvet:bobo baros sırf gs oldu ama olsunn Sana uzanacak kadar boyum yok Allahım... Burası TÜRKİYE Konuşamıyorum Özgürce... |
|
| | #19 |
| Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.476
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:8189 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Football Tycoon var ben onu oynuyorum. bekliyorum daha maçları oyun çöktü herhalde site açılmıyor.
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | Tuğrul Bey (09-09-08) |
| | #20 |
Teşekkür etti: 752
Forum Gücü: 43 Forum Puanı:15468 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
orta saha ya delgadoyu al
Ayrilik kolay degil Onu gel sen bana sor Günlerim yalniz sizi Aramakla geçiyor İhtarlı üye.... Türkiye Sevdalısı.... |
|
![]() |
| Tags |
| 2008, dr_gokisss, fantezi futbol, futbol, tuğrul bey |
| Konu Seçenekleri | |
| |