| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: F.Türkiye Kupası Erken Finali Turu Hangi Takım Atlar? | |||
| Fenerbahçe | | 14 | 58,33% |
| Galatasaray | | 10 | 41,67% |
| Oylayanlar: 24. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]() | FB-GS F.Türkiye Kupası Erken Finali Turu Hangi Takım Atlar?
F.Türkiye Kupası Erken Finali Turu Hangi Takım Atlar?
![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | DR_GoKiSsS (30-01-08), Virane (29-01-08) |
| | #2 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 163
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:1668 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
buda sorulurmu tabiki fener
|
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #3 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.599
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:17400 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Fener tabiki...... Geçmişten adam hisse kaparmış...Ne masal şey! Beş bin senelik kıssa yarım hisse mi verdi? Tarih'i "tekerrür" diye tarif ediyorlar; Hiç ibret alınsaydı,tekerrür mü ederdi? MEHMET AKİF ERSOY |
|
| Mesaja teşekkür eden: | amorous_nope (29-01-08) |
| | #4 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.694
Forum Gücü: 83 Forum Puanı:34311 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Fenerbahçe... Özellikle bu pazarki maçtan fark bekliyorum... ![]() "Uçurum kenarında yıkık bir ülke türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar yıllarca süren savaş, ondan sonra içerde ve dışarda saygı ile tanınan Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet İşte Türk Genel Devrimi" ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| | #5 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.599
Forum Gücü: 156 Forum Puanı:61838 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ilk maci az hasarli atlatirsak tur bizimdir ((:
|
|
| | #6 |
| Dekan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 3.845
Forum Gücü: 63 Forum Puanı:20302 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tur GS'nin unutmayalım bu Türkiye Kupası... fener lanetlendi bu kupada |
|
| | #7 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 339
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:3570 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tabiki GS ... beynimde ki dünyada; tüm kuvvetler toplanmış deniz yeşili renklere saldırmaya kalbimdekinde ise; karşı koymak için küçük çapta yürekli askerler... ... ... Alican DEMİR |
|
| | #8 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.599
Forum Gücü: 156 Forum Puanı:61838 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya bide anketi gormusken aklima gecen sene yari finalde bjkye elendikden sonra fenerbahce yonetimi artik turkiye kupasina yedek agirlikli kadro ile cikacagiz demisdi acaba rakip galatasaray oldugu için bu uygulama her seferinde oldugu gibi unutulcakmi
|
|
| | #9 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 18.188
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82958 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Maça gidiyorum nasipse, hezimeti canlı canlı izleyecem ![]() FENERBAHÇE iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | amorous_nope (29-01-08), Snorland (29-01-08) |
| | #10 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 726
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:6554 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gönlüm tabii ki Galatasaray'dan yana ama çok sakatımız var Bence Fenerbahçe az bir farkla tura daha yakın. Ama derbilerde neyin ne olacağı hiç belli olmaz |
|
| | #11 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 71
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:11830 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu maçtayız kaçmaz! Fenerbahçeliyiz! Milli piyango olsaydım ilk sana vururdum |
|
| | #12 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 957
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:15997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fener böle favori ama inş. sakatlık çıkmaz
|
|
| | #13 |
Teşekkür etti: 5.394
Forum Gücü: 174 Forum Puanı:70294 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Allahin izni ile Fenerbahce hem bu maci alacak hemde tur atliyacak gelecek maca birakmadan "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| | #14 |
Teşekkür etti: 3.404
Forum Gücü: 146 Forum Puanı:58198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
motivasyon onemli mac gunu en onemliside sans tabiki .10 eksikle yenilirsek pek bisey farketmez ya 10 eksikle ya Galatasaray yenerse ozaman cok sey farkeder fener 2 farkla kazanamassa G.Saray diyorum biraz duygularda karismistir belki tarih 2006 nin martini gosteriyor Fener Gsyi eliyor lig sampiyonu Galatasaray oluyor belki elensekte hayirli olur .
![]() Selam doğru yolda gidenleredir Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık, Baygın gözlerimi aldı aydınlık, İçimde tıkandı, kaldı aydınlık, Bu aydınlık beni boğmak üzeredir. 1923 NFK Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter Konu ~sebofan_memo~ tarafından (29-01-08 Saat 22:03 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #15 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.405
Forum Gücü: 65 Forum Puanı:29966 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tabi ki Fenerbahçe ![]() |
|
| | #16 |
Teşekkür etti: 3.882
Forum Gücü: 177 Forum Puanı:75184 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence Fenerbahçe Tur Atlayacak.. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Gözlerimi Kapatsam.. Yüzünü Görür Müyüm? : )) |
|
| | #17 |
| Profesör Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.095
Forum Gücü: 88 Forum Puanı:36147 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hala kulaklarımda beş beş tezahüratları var..hani şu 5-1 skorla elediğimiz maç.... CEZALI ÜYE |
|
| | #18 |
Teşekkür etti: 3.173
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:92496 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fenerbahceli degilim ama fener alır ...
GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #19 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:32530 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bi galatasaraylı olarak fenerbahce diyorum... bu takıma karsı bi garezimiz var.. insallah yanılırm Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
|
| | #20 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 466
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:16721 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kesinlikle Fener Alır..Kaçarı Yok.. ![]() "Ölümümüz Bizi Allah'a Kavuşturacağı İçin Kutludur. Dünyaya Geldik, Hakk'ın Eserlerini Gördük, Gönülden Vurulduk; Emirlerindeki Hikmete İnandık. Hakk'a Kavuşmamız Olan Ölümü de Gönülden Özlemeliyiz. Müslüman İçin Bir Vuslat Ve Mutluluk Anı Olan Ölüm Ancak Kâfirler İçin Gerçek Bir Azaptır." Şeyh Şamil |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |