DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Anket Bölümü  Arşiv

Anket Sonuçlarını Göster: F.Türkiye Kupası Erken Finali Turu Hangi Takım Atlar?
Fenerbahçe 14 58,33%
Galatasaray 10 41,67%
Oylayanlar: 24. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 29-01-08, 14:00 Çevrimdışı   #1
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.051
Teşekkür etti: 15.450
RepForum Gücü: 442
Forum Puanı:185123
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
FB-GS F.Türkiye Kupası Erken Finali Turu Hangi Takım Atlar?

F.Türkiye Kupası Erken Finali Turu Hangi Takım Atlar?

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
DR_GoKiSsS (30-01-08), Virane (29-01-08)
Eski 29-01-08, 18:05 Çevrimdışı   #2
Asistan
Kemalistler

absolut - ait Avatar
Genel Mesajlar: 323
Teşekkür etti: 163
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:1668
absolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyor
buda sorulurmu tabiki fener
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî (29-01-08), amorous_nope (29-01-08), BigBang (18-02-08)
Eski 29-01-08, 18:15 Çevrimdışı   #3
Doçent

ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.189
Teşekkür etti: 3.599
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:17400
ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Fener tabiki......

Geçmişten adam hisse kaparmış...Ne masal şey!
Beş bin senelik kıssa yarım hisse mi verdi?
Tarih'i "tekerrür" diye tarif ediyorlar;
Hiç ibret alınsaydı,tekerrür mü ederdi?

MEHMET AKİF ERSOY

Mesaja teşekkür eden:
amorous_nope (29-01-08)
Eski 29-01-08, 20:22 Çevrimdışı   #4
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.847
Teşekkür etti: 2.694
RepForum Gücü: 83
Forum Puanı:34311
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Fenerbahçe...

Özellikle bu pazarki maçtan fark bekliyorum...

"Uçurum kenarında yıkık bir ülke
türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar
yıllarca süren savaş, ondan sonra
içerde ve dışarda saygı ile tanınan
Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet

İşte Türk Genel Devrimi"

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..
Mesaja teşekkür eden:
amorous_nope (29-01-08)
Eski 29-01-08, 20:29 Çevrimdışı   #5
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.513
Teşekkür etti: 5.599
RepForum Gücü: 156
Forum Puanı:61838
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ilk maci az hasarli atlatirsak tur bizimdir ((:

υℓтяαѕℓαη
Eski 29-01-08, 20:31 Çevrimdışı   #6
Dekan
Genç Kuvvet

RAMSES113 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.234
Teşekkür etti: 3.845
RepForum Gücü: 63
Forum Puanı:20302
RAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
tur GS'nin unutmayalım bu Türkiye Kupası... fener lanetlendi bu kupada

Kendini Yeterli Görmeme Bir Fazilet İfadesidir...

"Hakikat Damlaları"
Eski 29-01-08, 20:32 Çevrimdışı   #7
Öğretim üyesi
Müzik grubu

ЄцЯøŦRΊρ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 711
Teşekkür etti: 339
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:3570
ЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biriЄцЯøŦRΊρ Forumda Saygin ve popüler biri
tabiki GS

...
...
beynimde ki dünyada;
tüm kuvvetler toplanmış deniz yeşili renklere saldırmaya
kalbimdekinde ise;
karşı koymak için küçük çapta yürekli askerler...
...
...
Alican DEMİR
Eski 29-01-08, 20:34 Çevrimdışı   #8
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.513
Teşekkür etti: 5.599
RepForum Gücü: 156
Forum Puanı:61838
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ya bide anketi gormusken aklima gecen sene yari finalde bjkye elendikden sonra fenerbahce yonetimi artik turkiye kupasina yedek agirlikli kadro ile cikacagiz demisdi acaba rakip galatasaray oldugu için bu uygulama her seferinde oldugu gibi unutulcakmi

υℓтяαѕℓαη
Eski 29-01-08, 21:08 Çevrimdışı   #9
Rektör
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 10.040
Teşekkür etti: 18.188
RepForum Gücü: 203
Forum Puanı:82958
Artemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Maça gidiyorum nasipse, hezimeti canlı canlı izleyecem
FENERBAHÇE

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
amorous_nope (29-01-08), Snorland (29-01-08)
Eski 29-01-08, 21:13 Çevrimdışı   #10
Doçent
Genel Mesajlar: 2.364
Teşekkür etti: 726
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:6554
HeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Gönlüm tabii ki Galatasaray'dan yana ama çok sakatımız var Bence Fenerbahçe az bir farkla tura daha yakın. Ama derbilerde neyin ne olacağı hiç belli olmaz
Eski 29-01-08, 21:23 Çevrimdışı   #11
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 634
Teşekkür etti: 71
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:11830
F. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmış
Bu maçtayız kaçmaz!

Fenerbahçeliyiz!

Milli piyango olsaydım ilk sana vururdum
Mesaja teşekkür eden:
amorous_nope (29-01-08)
Eski 29-01-08, 21:41 Çevrimiçi   #12
Doçent

ALoNe CoVBoY - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.964
Teşekkür etti: 957
RepForum Gücü: 44
Forum Puanı:15997
ALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
fener böle favori ama inş. sakatlık çıkmaz
Eski 29-01-08, 22:00 Çevrimdışı   #13
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.048
Teşekkür etti: 5.394
RepForum Gücü: 174
Forum Puanı:70294
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Allahin izni ile Fenerbahce hem bu maci alacak hemde tur atliyacak gelecek maca birakmadan

"Her gün bir yerden göçmek ne iyi,
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak ne hos,
Dünle beraber gitti cancagizim;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Simdi yeni seyler söylemek lazim."

- Mevlana -
Eski 29-01-08, 22:00 Çevrimdışı   #14
Rektör
Düşünürler grubu

~sebofan_memo~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.094
Teşekkür etti: 3.404
RepForum Gücü: 146
Forum Puanı:58198
~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
motivasyon onemli mac gunu en onemliside sans tabiki .10 eksikle yenilirsek pek bisey farketmez ya 10 eksikle ya Galatasaray yenerse ozaman cok sey farkeder fener 2 farkla kazanamassa G.Saray diyorum biraz duygularda karismistir belki tarih 2006 nin martini gosteriyor Fener Gsyi eliyor lig sampiyonu Galatasaray oluyor belki elensekte hayirli olur .

Selam doğru yolda gidenleredir

Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık,
Baygın gözlerimi aldı aydınlık,
İçimde tıkandı, kaldı aydınlık,
Bu aydınlık beni boğmak üzeredir.

1923 NFK
Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter

Konu ~sebofan_memo~ tarafından (29-01-08 Saat 22:03 ) de değiştirilmiştir..
Eski 29-01-08, 23:10 Çevrimdışı   #15
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

Sevda_Nehri - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.041
Teşekkür etti: 1.405
RepForum Gücü: 65
Forum Puanı:29966
Sevda_Nehri tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSevda_Nehri tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSevda_Nehri tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSevda_Nehri tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSevda_Nehri tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSevda_Nehri tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSevda_Nehri tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSevda_Nehri tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSevda_Nehri tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSevda_Nehri tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSevda_Nehri tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Tabi ki Fenerbahçe

Eski 30-01-08, 01:40 Çevrimdışı   #16
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.959
Teşekkür etti: 3.882
RepForum Gücü: 177
Forum Puanı:75184
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Bence Fenerbahçe Tur Atlayacak..

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

Gözlerimi Kapatsam..
Yüzünü Görür Müyüm?

: ))

Eski 30-01-08, 02:59 Çevrimdışı   #17
Profesör
Antikapitalistler

pavel - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.662
Teşekkür etti: 3.095
RepForum Gücü: 88
Forum Puanı:36147
pavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
hala kulaklarımda beş beş tezahüratları var..hani şu 5-1 skorla elediğimiz maç....

CEZALI ÜYE
Eski 30-01-08, 03:04 Çevrimdışı   #18
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.047
Teşekkür etti: 3.173
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:92496
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Fenerbahceli degilim ama fener alır ...

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Eski 30-01-08, 03:13 Çevrimdışı   #19
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.132
Teşekkür etti: 1.599
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:32530
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
bi galatasaraylı olarak fenerbahce diyorum... bu takıma karsı bi garezimiz var.. insallah yanılırm

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...
Eski 30-01-08, 09:47 Çevrimdışı   #20

Bölümünde deneyimli

MiraLay - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.035
Teşekkür etti: 466
RepForum Gücü: 44
Forum Puanı:16721
MiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Kesinlikle Fener Alır..Kaçarı Yok..

"Ölümümüz Bizi Allah'a Kavuşturacağı İçin Kutludur. Dünyaya Geldik, Hakk'ın Eserlerini Gördük, Gönülden Vurulduk; Emirlerindeki Hikmete İnandık. Hakk'a Kavuşmamız Olan Ölümü de Gönülden Özlemeliyiz. Müslüman İçin Bir Vuslat Ve Mutluluk Anı Olan Ölüm Ancak Kâfirler İçin Gerçek Bir Azaptır."

Şeyh Şamil

Konu Seçenekleri