Konu Seçenekleri
Eski 19-01-08, 13:43 Çevrimdışı   #1
Yard. Doçent
Asa
Düşünürler grubu

Asa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.694
Teşekkür etti: 784
RepForum Gücü: 39
Forum Puanı:14672
Asa Rep olayını aşmışAsa Rep olayını aşmışAsa Rep olayını aşmışAsa Rep olayını aşmışAsa Rep olayını aşmışAsa Rep olayını aşmışAsa Rep olayını aşmışAsa Rep olayını aşmışAsa Rep olayını aşmışAsa Rep olayını aşmışAsa Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
kahkaha Fenere Bir Darbede Google Amcadan.

!

'' Ülkeniz sizindir, TÜRK'lerindir.
Bu ülke, tarihte TÜRK' tü bugün de TÜRK' tür ve sonsuza dek
Türk olarak yasayakcaktir..''

M.KemaL ATATÜRK.

Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
Язшμ§™ (10-05-08), agulasor (26-05-08), Samson (22-05-08)
Eski 22-01-08, 00:12 Çevrimdışı   #2
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.950
Teşekkür etti: 3.119
RepForum Gücü: 210
Forum Puanı:90041
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Eski 22-01-08, 00:14 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent
Kemalistler

rebelişko - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.245
Teşekkür etti: 2.314
RepForum Gücü: 47
Forum Puanı:20169
rebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ben bi fenerbahçeli olarak hiç tasvif etmedim yani
çok komüksünüz

''off kocakafalı dünya''
Eski 22-01-08, 00:16 Çevrimdışı   #4
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.096
Teşekkür etti: 1.578
RepForum Gücü: 80
Forum Puanı:32139
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
guzelmiş yaw
ama fener bu sene iyi gidiyor sonra yutturmasın bu lafı bize

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...
Eski 22-01-08, 00:23 Çevrimiçi   #5
Profesör
Genç Kuvvet

♥karDanaDAmM♥ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.849
Teşekkür etti: 1.484
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:7685
♥karDanaDAmM♥ yememiş içmemiş konu açmış♥karDanaDAmM♥ yememiş içmemiş konu açmış♥karDanaDAmM♥ yememiş içmemiş konu açmış♥karDanaDAmM♥ yememiş içmemiş konu açmış♥karDanaDAmM♥ yememiş içmemiş konu açmış♥karDanaDAmM♥ yememiş içmemiş konu açmış♥karDanaDAmM♥ yememiş içmemiş konu açmış♥karDanaDAmM♥ yememiş içmemiş konu açmış♥karDanaDAmM♥ yememiş içmemiş konu açmış♥karDanaDAmM♥ yememiş içmemiş konu açmış♥karDanaDAmM♥ yememiş içmemiş konu açmış
Ruhsal Durumum:
hehehe dalgamı gecıon

algının kapılarında ansızın bir infilak...

C'est la vie...

Obama ya sevinen liboşlar gerceklerle yuzleşince "Baracklara geldik" diicekler mi?
Eski 06-02-08, 23:06 Çevrimdışı   #6
Stajyer

bekkos06 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 60
Teşekkür etti: 6
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:11
bekkos06 Herkese mesafeli

edit t-mac: büyük harfle yazmak yasak...
Eski 10-04-08, 08:59 Çevrimdışı   #7
Öğretim üyesi
Spor grubu

ctrlaltdel - ait Avatar
Genel Mesajlar: 557
Teşekkür etti: 287
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:598
ctrlaltdel ara sıra gören oluyorctrlaltdel ara sıra gören oluyorctrlaltdel ara sıra gören oluyorctrlaltdel ara sıra gören oluyorctrlaltdel ara sıra gören oluyorctrlaltdel ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
meyva veren ağaç taşlaanır
Eski 14-04-08, 15:10 Çevrimdışı   #8
Doçent

ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.187
Teşekkür etti: 3.599
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:17400
ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
kimn kimle dalga geçtiği belli.çekemeyenlerin canları sıkılmış anlaşılan...!

Geçmişten adam hisse kaparmış...Ne masal şey!
Beş bin senelik kıssa yarım hisse mi verdi?
Tarih'i "tekerrür" diye tarif ediyorlar;
Hiç ibret alınsaydı,tekerrür mü ederdi?

MEHMET AKİF ERSOY

Eski 10-05-08, 13:08 Çevrimdışı   #9
Stajyer
Sanatkârlar grubu

elyf - ait Avatar
Genel Mesajlar: 53
Teşekkür etti: 132
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:114
elyf ara sıra gören oluyorelyf ara sıra gören oluyor
süper olmuş dostum yaa
Eski 26-05-08, 22:56 Çevrimdışı   #10
Öğrenci
Genel Mesajlar: 4
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
Hobbit Herkese mesafeli
güzel photoshop yapmıssın bn bi cimbomlulara bi kapak yapımda gorunn
Eski 26-05-08, 23:03 Çevrimdışı   #11
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.705
Teşekkür etti: 1.922
RepForum Gücü: 206
Forum Puanı:81776
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
eziksssssfb Diye Birşey Bulamaz Google

Haklısınız =)

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Gülünç Olmaya Başladı Burası (=

Buyrun Buradan Yakın ;
Destek Yok Köstek War (:
Eski 26-05-08, 23:05 Çevrimdışı   #12
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.083
Teşekkür etti: 2.534
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:25200
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
google 65aray için neler buluyor bir görseniz

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Münkür münafığın soyu,
Yaktı harap etti köyü,
Ölüsüne bir tas suyu,
Dökeninde avradını...
Mesaja teşekkür eden:
amorous_nope (03-06-08)
Eski 26-05-08, 23:07 Çevrimdışı   #13
Yard. Doçent

Sp@vVn - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.361
Teşekkür etti: 246
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:2915
Sp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
çok güzel olmuş

Warlıqınla mı başlıyorum güne yoqsa yoqluğunla mı ?
Adını duymak yetiyorsa bu kalbin alvlenmesine...

O zaman warsın diyorum her saniye.
Eski 26-05-08, 23:07 Çevrimiçi   #14
Doçent
Huzur Pınarı

agulasor - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.579
Teşekkür etti: 1.223
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:10055
agulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmış
cok guzel olmus elıne saglık

"Sistemden beslenenler sistemi değiştiremezler."

guzel goren guzel dusunur,guzel dusunen hayatından lezzet alır. BSN
Mesaja teşekkür eden:
Asa (30-05-08)
Eski 27-05-08, 14:48 Çevrimdışı   #15
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

amorous_nope - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.318
Teşekkür etti: 422
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:836
amorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
-1 çok berbet bi espiri

Klansavaşlarında w6 da oynayan pm atsın

Konu Seçenekleri