| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]() | ![]() '' Ülkeniz sizindir, TÜRK'lerindir. Bu ülke, tarihte TÜRK' tü bugün de TÜRK' tür ve sonsuza dek Türk olarak yasayakcaktir..'' M.KemaL ATATÜRK. ![]() |
|
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.119
Forum Gücü: 210 Forum Puanı:90041 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.314
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:20169 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben bi fenerbahçeli olarak hiç tasvif etmedim yani ![]() çok komüksünüz ''off kocakafalı dünya'' |
|
| | #4 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.578
Forum Gücü: 80 Forum Puanı:32139 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | guzelmiş yaw ![]() ama fener bu sene iyi gidiyor sonra yutturmasın bu lafı bize Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
|
| | #5 |
| Profesör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.484
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:7685 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hehehe dalgamı gecıon algının kapılarında ansızın bir infilak... C'est la vie... Obama ya sevinen liboşlar gerceklerle yuzleşince "Baracklara geldik" diicekler mi? |
|
| | #6 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 6
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:11 ![]() | edit t-mac: büyük harfle yazmak yasak... |
|
| | #7 |
| Öğretim üyesi Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 287
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:598 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
meyva veren ağaç taşlaanır |
|
| | #8 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.599
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:17400 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kimn kimle dalga geçtiği belli.çekemeyenlerin canları sıkılmış anlaşılan...! Geçmişten adam hisse kaparmış...Ne masal şey! Beş bin senelik kıssa yarım hisse mi verdi? Tarih'i "tekerrür" diye tarif ediyorlar; Hiç ibret alınsaydı,tekerrür mü ederdi? MEHMET AKİF ERSOY |
|
| | #9 |
| Stajyer Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 132
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:114 ![]() ![]() |
süper olmuş dostum yaa |
|
| | #10 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
güzel photoshop yapmıssın bn bi cimbomlulara bi kapak yapımda gorunn
|
|
| | #11 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.922
Forum Gücü: 206 Forum Puanı:81776 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eziksssssfb Diye Birşey Bulamaz Google Haklısınız =) ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #12 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.534
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
google 65aray için neler buluyor bir görseniz [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | amorous_nope (03-06-08) |
| | #13 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 246
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:2915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok güzel olmuş Warlıqınla mı başlıyorum güne yoqsa yoqluğunla mı ? Adını duymak yetiyorsa bu kalbin alvlenmesine... O zaman warsın diyorum her saniye. |
|
| | #14 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.223
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:10055 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cok guzel olmus elıne saglık
"Sistemden beslenenler sistemi değiştiremezler." guzel goren guzel dusunur,guzel dusunen hayatından lezzet alır. BSN |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Asa (30-05-08) |
| | #15 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 422
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:836 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-1 çok berbet bi espiri
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |