| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Stajyer Sanatkârlar grubu ![]() | ~ ![]() SÖZ VER İnanırdım duyduğum her söze, bir zamanlar saflık vardı.. Şimdi yerim yok aldanmaya, bir hayat sıradanı kalbim.. Bana bitmeyen bir tek şey söyle, söyle sonsuza inanayım.. Bana nasıl seveceğimi anlat, aşk karlı yokuş yorulmayalım.. Söz ver, durma öyle bana söz ver, bakışına kanmam artık, söz ver.. Çok zor soru değil bu, hadi çöz ver, birlikte ölecek miyiz ? İnanırdım duyduğum her söze, bir zamanlar saflık vardı.. Şimdi yerim yok aldanmaya, bir hayat sıradanı kalbim.. Hadi beni biraz heyecanlandır, yüzüm gülmüyor çoktandır.. Ben kaybetmekten çok korkarım, tüm alışkanlıklar çocukluktandır.. Geleceksin; belki çok seveceksin.. Zamanı gelince gideceksin.. Bir keşkeye daha yer yok kalbimde.. Birlikte ölecek miyiz ? ..Feridun Düzağaç.. ![]() ~ |
|
| | #2 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 3.929
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:43162 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler (:
Yeni utançlar biriktiriyorum eski günahlarıma, cüzamlı ruhlar cehennemine gidiyorum ben.. Kirli sözlerimi temize çekme, oysa "gel" desen gelecektim... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | єŁifŁєиdiм (14-06-08) |
| | #3 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 676
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:10474 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | thanks... ![]() sorma neden, niçin? herşey yalnızlıktan yalnızlık ömür boyu! |
|
| | #4 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.320
Forum Gücü: 434 Forum Puanı:181217 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Güzel şarkı seçimi ![]() Ellerine sağlık ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| | #5 |
| Asistan Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 304
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:4274 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o avatar bana taaa eski günleri hatırlattı ![]() ellerine sağlık canum çok güzel bir çalışmadı idi bu mucak mucak ![]() |
|
| | #6 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 9.153
Forum Gücü: 248 Forum Puanı:110865 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ellerine sağlık ![]() Çok güzel bir parçaya hoş bir çalışma.. ``Ne sözüm geçer, ne gücüm yeter bu kalbe...´´ Kör cehalet çirkefleştirir insanları.. |
|
| | #7 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 704
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ellerine sağlık hoş bi çalışma......
....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün... .... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | єŁifŁєиdiм (15-06-08) |
| | #8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 12.885
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:136001 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Söz ver, durma öyle bana söz ver, bakışına kanmam artık, söz ver.. Çok zor soru değil bu, hadi çöz ver, birlikte ölecek miyiz ? 'hi hi ' .. (: emegine saglik. derin.. ![]() bugünlerde yeni hobim seni üzmek, kendini buna alıştır zorum artık ![]() |
|
| | #9 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.419
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:17550 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkurler..
Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| | #10 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.108
Forum Gücü: 35 Forum Puanı:11924 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok sevdiğim bir şarkıdır emeğine sağlık Ne Mutlu Türküm Diyene |
|
| | #11 |
| Şarkıların Ressamı Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.211
Forum Gücü: 183 Forum Puanı:80612 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bana bitmeyen bir tek şey söyle, söyle sonsuza inanayım.. Bana nasıl seveceğimi anlat, aşk karlı yokuş yorulmayalım.. Cok Güzel.. Emegine Saglik Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir ! ![]() Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız.. Yabancı Değil.. |
|
| | #12 | |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 3.097
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:33477 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
eLLerine sağlık (: . ![]() - Aşkın ve Herşeyin "G" Hali (= , Gökyüzü gibi birşey bu çocukluk / Hiçbir yere gitmiyor... | |
|
![]() |
| Tags |
| єŁifŁєиdiм, eliflendim, elüüüf |
| Konu Seçenekleri | |
| |