| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]() | Fikret Kızılok-Bu kalp seni unutur mu akorları --------------------D---C-----------------D Yıllar geçsede üstünden bu kalp seni unutur mu Am----------------D-C-----------------D Kader gibi istemeden bu kalp seni unutur mu G-------------------D-------------------C Bir hasretlik yüzün vardı içimde bir hüzün vardı ---------------------D-C-----------------D söyleyecek sözüm vardı bu kalp seni untur mu -------------------Am-------------------D Bu kalp seni unutur mu kalbim seni unutur mu --------------------D---c----------------D Anlamı yok tüm sözlerin sensiz geçen gecelerin Am---------------D--C-----------------D Yaşanacak senelerin bu kalp seni unutur mu G--------------------D--------------------C Bambaşka bir halin vardı fark etmeden beni sardı ------------------D--C-----------------D Benliğimi benden aldı bu kalp seni unutur mu -------------------Am-------------------D bu kalp seni unutur mu kalbim seni unutur mu --------------------D---C----------------D Bana aşkı veren sendin sonra alıp giden sendin Am--------------D--C------------------D Yollarımız ayrı derdin bu kalp seni unutur mu G-------------------D-------------------C Oysa düşlerim başkaydı birdenbire yarım kaldı ----------------------D--C-----------------D Yaşanacak çok şey vardı bu kalp seni unutur mu --------------------Am------------------D Bu kalp seni unutur mu kalbim seni unutur mu -----------------------D--C---------------D Her gün akşam yastığımda üşüyorum yokluğunda Am-----------------D--C-----------------D Yaşıyorum boşluğunda bu kalp seni unutur mu . ![]() - Aşkın ve Herşeyin "G" Hali (= , Gökyüzü gibi birşey bu çocukluk / Hiçbir yere gitmiyor... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |