| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan Kemalistler ![]() | firefox flash player elkentisi iyi günler arkadaşlar ben bir süre önce firefox kurdum fakat flash eklentisini bir türlü indiremedim ![]() uyarı çıkıyor fakat indirdikten sonra çıkmıyor bir çözüm bulurmusunuz ???? ![]() ![]() not: windows vista kullanıyorum |
|
| | #2 |
| Cezalı Üye Düşünürler grubu
Teşekkür etti: 2.068
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:97157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bugun Açmıştım Bu Konuyu Bıraz ARasaydınız Bulurdunuz (: Şimdilik Ben Buldum Ama Bidahaki Sefer Arama Sayfasını Kullanmanızı Tavsiye Ederim (: Firefox'ta Flash sorununa son ! |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | Smyrna (26-07-08), Tuğrul Bey (25-07-08) |
| | #3 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.825
Forum Gücü: 261 Forum Puanı:99288 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | flash playerı yüklerken fire foxu kapatıp yüklerseniz sorunsuz çalışır |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | Smyrna (26-07-08), storm_fatih (26-07-08) |
| | #4 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.950
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:31215 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fırtına fatih yetişmiş imdadımıza yine bende bunu nasıl hallederim diyordum. eline sağlık...
İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Bir taş at. Bir yumruk yükselt. Şehitleri an. Hakikati söyle. Tarihine sahip çık. Bir slogan at. Hainlerle hesaplaş... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |