| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]() | firefox hata
arkadaslar forum fırefoxta hata vermeye basladı bı sorun mu var yoksa bende mı bı sorun var bılgılendırırsenız sevınırım
|
|
| | #2 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 327
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:35555 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne gibi bir hata alıyorsun bilmiyorum ama internet explorer'ı sadece firefox'un yeni sürümü varmı diye kontrol için(windows'u kurduktan sonra) kullanan biri olarak.. firefox hiç hata vermedi.. vermezde.. diyebilirim "son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir" karl marx ---- Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle; Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle ![]() |
|
| | #3 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 399
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:2031 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #4 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 327
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:35555 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ie tab eklentisi kullanıyorsun sanırım.. eklentilerden veya cookie'lerden kaynaklı bir sorun gibi duruyor.. cookie'leri bi temizlemeyi dene.. ( Araçlar >>> Seçenekler >>> Gizlilik >>> Çerezleri Göster >>>> Çerezleri Temizle ) ama farkettiğim kadarıyla firefox 1.5 kullanıyorsun.. istersen yeni sürümü bi indir onunla dene.. firefox 2 çıkalı 1 hafta felan oldu.. http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all.html edit X : resimleri png olarak değilde jpg olarak kaydedersen daha az yer kaplar dolayısıyla daha çabuk yüklenir.. "son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir" karl marx ---- Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle; Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | sty58 (01-11-06) |
| | #5 |
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:2031 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fırefox 2 den haberım var ama ben bunu daha cok sevıorum bunun seklı cok hosuma gıdıyor alıskanlık ıste mesela msn beta yı da sevemedım bı turlu neyse ılgılendıgın ıcın tesekkurler
|
|
| | #6 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 61
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:617 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cektigin ekran resminde firefoxdasin ama sekmeleri explorerdan acmisin nasil oldu ki o ?
Küçük BeyinLer KişiLeri Orta BeyinLer oLayLarı Büyük BeyinLer FikirLeri TartışırLar . |
|
| | #7 |
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:2031 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ıe tab eklentısı var
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |