| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi | Firefox logosunun sırrı Web browserı Firefox'un ünlü tilkili logosunun arkasındaki sır çözüldü. İlham uzaydan alınmış.. 17 Aralık 2002 tarihinde Hubble Uzay Teleskopu tarafından çekilen bir uzay fotoğrafı akıllara Firefox'un logosunu getirdi. V838 Monocerotis yıldızının olduğu bildirilen fotoğrafla logo karşılaştırdığında aralarındaki inanılmaz benzerlik ortaya çıkıyor. Yıldızın fotoğrafının üzerinde Photoshop'la oynanmış. Ancak buna rağmen haberin en altında yer alan orijinal fotoğrafla logo arasındaki benzerlik dikkat çekici. (cnnturk.com) |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | нѕуη (13-04-08), Proserpina (13-04-08) |
| | #2 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 59
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1501 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evet ResimLeride ßenden oLsn : ) ![]() Victor Hugo. uzun Süren Sürgünden Sonra aSk Yine ßurda =P |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.369
Forum Gücü: 180 Forum Puanı:73149 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bende tam resimelr nerde diycekdim ask eklemis ((: gercekdende buyuk bir benzerlik var ((: Bismillâhirrahmânirrâhîm. Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd. Vela ene âbidûne mâabedtüm. Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn. Kâfirun Suresi ![]() |
|
![]() |
| Tags |
| 2008, bilgi, bilim teknoloji, smyrna, yazı |
| Konu Seçenekleri | |
| |