Konu Seçenekleri
Eski 13-04-08, 19:33 Çevrimdışı   #1

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.437
Teşekkür etti: 2.816
RepForum Gücü: 230
Forum Puanı:93375
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Döküman Firefox logosunun sırrı

Firefox logosunun sırrı

Web browserı Firefox'un ünlü tilkili logosunun arkasındaki sır çözüldü. İlham uzaydan alınmış..
17 Aralık 2002 tarihinde Hubble Uzay Teleskopu tarafından çekilen bir uzay fotoğrafı akıllara Firefox'un logosunu getirdi.

V838 Monocerotis yıldızının olduğu bildirilen fotoğrafla logo karşılaştırdığında aralarındaki inanılmaz benzerlik ortaya çıkıyor.

Yıldızın fotoğrafının üzerinde Photoshop'la oynanmış. Ancak buna rağmen haberin en altında yer alan orijinal fotoğrafla logo arasındaki benzerlik dikkat çekici. (cnnturk.com)
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
нѕуη (13-04-08), Proserpina (13-04-08)
Eski 13-04-08, 19:39 Çevrimiçi   #2
Öğretim üyesi
aSk
Düşünürler grubu

aSk - ait Avatar
Genel Mesajlar: 741
Teşekkür etti: 59
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:1501
aSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
evet ResimLeride ßenden oLsn : )

Ey Şair ! ßana Yağmurdan ßahSetme, Yağdır...

Victor Hugo.

uzun Süren Sürgünden Sonra aSk Yine ßurda =P

Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
нѕуη (13-04-08), Proserpina (13-04-08), Smyrna (13-04-08)
Eski 13-04-08, 19:42 Çevrimiçi   #3
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.966
Teşekkür etti: 6.369
RepForum Gücü: 180
Forum Puanı:73149
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
bende tam resimelr nerde diycekdim ask eklemis ((:

gercekdende buyuk bir benzerlik var ((:

Bismillâhirrahmânirrâhîm.
Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd.
Vela ene âbidûne mâabedtüm.
Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn.

Kâfirun Suresi

Tags
2008, bilgi, bilim teknoloji, smyrna, yazı

Konu Seçenekleri