Konu Seçenekleri
Eski 25-05-07, 23:52 Çevrimdışı   #1
Yard. Doçent
Huzur Pınarı

~~abd~~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.393
Teşekkür etti: 1.238
RepForum Gücü: 18
Forum Puanı:4698
~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri
havali Fistik Gibi Araba

Fıstık gibi araba
Gaziantep Üniversitesi Bilimsel Araştırmalar Kulübü, görünümüyle Antep fıstığını andıran ve hidrojenle çalışan 'Hidrofıstık' adlı araba üretti.
Eklenmiş Mesaj
Dosya Tipi : jpg fistik.jpg (10,7 KB, 19 kez indirilmiştir)

Bacımın örtüsü takılmış namerdin gözüne, Acırım tükürüğüme billahi tükürsem yüzüne. M. AKİF ERSOY:
*İnsanların yaptığı sahte paralar kadar,paraların yaptığı sahte insanlar da vardır.
Eski 26-05-07, 12:34 Çevrimdışı   #2
Rektör

wolf_57 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.230
Teşekkür etti: 5.467
RepForum Gücü: 36
Forum Puanı:3077
wolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biri
paylaşım içi teşekkurler
Mesaja teşekkür eden:
~~abd~~ (27-05-07)
Eski 26-05-07, 23:44 Çevrimdışı   #3
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.192
Teşekkür etti: 3.928
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37561
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
onu dayanamam yerim ben

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Mesaja teşekkür eden:
~~abd~~ (27-05-07)
Eski 27-05-07, 00:03 Çevrimdışı   #4
Yard. Doçent
Huzur Pınarı

~~abd~~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.393
Teşekkür etti: 1.238
RepForum Gücü: 18
Forum Puanı:4698
~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri

Bacımın örtüsü takılmış namerdin gözüne, Acırım tükürüğüme billahi tükürsem yüzüne. M. AKİF ERSOY:
*İnsanların yaptığı sahte paralar kadar,paraların yaptığı sahte insanlar da vardır.
Eski 27-05-07, 00:09 Çevrimdışı   #5
Doçent
Kemalistler

KartofeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.790
Teşekkür etti: 2.649
RepForum Gücü: 39
Forum Puanı:12641
KartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmış
Hidro 2007'de yarışacakları araba bu olsa gerek.

Başar Demirsoy.
Mesaja teşekkür eden:
~~abd~~ (27-05-07)
Eski 27-05-07, 00:20 Çevrimdışı   #6
Profesör
Düşünürler grubu

aLadea - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.618
Teşekkür etti: 1.489
RepForum Gücü: 59
Forum Puanı:21181
aLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
bunu yesek daha iyi olur
Mesaja teşekkür eden:
~~abd~~ (20-06-07)
Eski 03-06-07, 13:03 Çevrimdışı   #7
Stajyer

sedar - ait Avatar
Genel Mesajlar: 99
Teşekkür etti: 57
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:-9
sedar Geçmişinde çok kara leke var