| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | Fitil Kısaydı
. Akıl hastanesinde çalışan doktorun biri bir gün stajerlerini yanına çağırmış ve onlara demiş ki : -Bugün bizim deli hastaların üzerinde bir deney uygulayacağız.Ve anlatmış : -Hepiniz çırılçıplak olacaksınız ve boynunuza da "Dikkat Bomba" yazılı birşey asacağım, sırayla içeriye gireceksiniz ve bakacağım deliler bu durumda ne yapacak, demiş.Doktorun düşüncesi delilerin o yazıyı gördükten sonra dışarıya kaçacak olmasıdır. İlk stajer içeriye girmiş.Deliler stajeri olduğu gibi pencereden dışarı atmışlar.Sıra ikinciye gelmiş o da aynı. Dört, beş derken Doktorun elinde stajer kalmamış. Sonunda doktor kendisi anadan doğma içeriye girmiş. Bu sefer delilerin hepsi pencereden dışarı atlamış. Deney bittikten sonra doktor delilere demiş ki : -Yav arkadaşlar stajerleri içeri gönderdim, hepsini pencereden dışarı attınız. Ben içeri girdim. Bu sefer sizler atladınız. Niye? Oradan delinin biri pat diye cevabı vermiş : -Stajerlerin fitili uzun olduğu için atması kolay oldu. Fakat sizin fitil kısa olduğu için biz atlamak zorunda kaldık, demiş. بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم |
|
| Mesaja teşekkür eden: | `Hiperaktif (17-02-07) |
| | #2 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 576
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:2284 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel paylaşımın için saol |
|
| | #3 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.825
Forum Gücü: 261 Forum Puanı:99288 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() süper eline sağlık |
|
| | #4 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 163
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:62 ![]() |
teşekkürler
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | ethemakyurt (21-04-07) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |