Konu Seçenekleri
Eski 27-09-08, 01:47 Çevrimdışı   #1
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.791
Teşekkür etti: 2.950
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:31215
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Döküman Flaş.. Erdoğan ucuz kurtuldu!

Başbakan Erdoğan'ın cuma namazını kıldığı İstanbul'daki Akabe Camii’nin çıkış kapısına, şiddetli rüzgarın etkisiyle bitişik binanın terasında bulunan metal salıncak düştü. Başbakan’ın çıkmasına bir süre kala yaşanan olayda şans eseri kimse yaralanmadı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazı için gittiği camide tehlike atlattı. Erdoğan’ın camide bulunduğu sırada, şiddetli rüzgarın etkisiyle bitişik binanın terasında bulunan iki kişilik metal salıncak caminin çıkış kapısına düştü. Başbakan’ın çıkmasına bir süre kala yaşanan olayda şans eseri kimse yaralanmadı.
Erdoğan, Cuma namazını evinin bulunduğu mahalledeki Akabe Camii’nde kıldı. Ezan okunduktan sonra evinden çıkan Erdoğan, 300 metre uzaklıktaki camiye makam aracı ve korumalarıyla geldi. Yoğun güvenlik tedbirleri dikkat çekerken, namaza gelenler üst aramasından geçirilerek içeri alındı.
Namazın sonlarına doğru korumaların çıkış hazırlığı yaptığı sırada şiddetli rüzgar nedeniyle caminin girişine salıncak düştü. Camiyle arasında 2 metre bulunan 4 katlı binanın terasındaki iki kişilik tenteli metal salıncağın büyük bir gürültüyle korumaların bulunduğu alana düşmesi heyecanlı dakikaların yaşanmasına neden oldu.

Korumalar saksıları kaldırttı

Olayda şans eseri kimse yaralanmadı. Salıncakla birlikte pencerelerin önünde bulunan birkaç saksı da aşağı düştü, bir çanak anten de kırıldı. Bunun üzerine korumaların uyarısıyla cami tarafına bakan pencerelerin önündeki diğer saksılar ve düşebilecek eşyalar kaldırıldı. Erdoğan, 13.40’ta meydana gelen olaydan 12 dakika sonra camiden çıktı.
Vali Muammer Güler, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah’la birlikte namaz kılan Erdoğan, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlamadı.

Kanal D Haber

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Bir taş at.
Bir yumruk yükselt.
Şehitleri an.
Hakikati söyle.
Tarihine sahip çık.
Bir slogan at.
Hainlerle hesaplaş...

Eski 27-09-08, 02:28 Çevrimiçi   #2
Doçent
Kemalistler

_osiris_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.272
Teşekkür etti: 1.476
RepForum Gücü: 34
Forum Puanı:10840
_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Bi üzüldüm bi üzüldüm sorma gitsin

Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben"

Eski 27-09-08, 03:51 Çevrimdışı   #3
Profesör

Lobo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.546
Teşekkür etti: 1.095
RepForum Gücü: 65
Forum Puanı:25059
Lobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Ölse bu kadar üzülmezdim...

Öğüdüm dinlersen, anlamı budur. En yakın dostundan bile sakın sen seni...!

Vazifesini tam yerine getirmemiş olanın vicdan yarasına ne mazaretin devası ne ilacın şifası deva getirmiş..

Ehil olmayanlara sabretmek ehil olanları parlatır.

Eski 27-09-08, 04:57 Çevrimdışı   #4
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.092
Teşekkür etti: 2.510
RepForum Gücü: 116
Forum Puanı:45438
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:

ei bari cıa ye söleyin gelsin öldürsün yada mossada o zamanda sevinirsiniz yaşasın başbakanımızı öldürdüler diye...

şöyle bir söz vardır Atan Gider Kazıklayan Gelir.

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

"Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi)

Kristallnacht

Eski 27-09-08, 05:22 Çevrimdışı   #5
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

serhan89 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.242
Teşekkür etti: 273
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:6562
serhan89 Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorserhan89 Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorserhan89 Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorserhan89 Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorserhan89 Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorserhan89 Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorserhan89 Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorserhan89 Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorserhan89 Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorserhan89 Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorserhan89 Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Lobo´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ölse bu kadar üzülmezdim...
yazık !

Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun
http://www.zamansiz.com/windowsa-oto...rin-t1727.html

Eski 27-09-08, 05:25 Çevrimdışı   #6

Mod. denetleyicisi

interlude - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.705
Teşekkür etti: 4.530
RepForum Gücü: 123
Forum Puanı:48333
interlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
kafasına düşseydi kesin yoğun bakıma alırlardı

...

nefesini yüzümde tutuyorum,
gülüşünü aklımda.
morarmış yüzlerini,
ısıttım kaç gece - ısıtıyorum.
içimdesin ! - büyütüyorum seni.

...

Eski 27-09-08, 05:37 Çevrimdışı   #7
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.304
Teşekkür etti: 1.750
RepForum Gücü: 94
Forum Puanı:38567
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
allahın sevdigi kuluymus

Geri dönmek inan içten değil
Hani var ya tutamazsın kendini
Bir ümitle, "ya olursa" dersin hep
Bile bile herşeyin bittiğini

p0lly´isimli üyeden Alıntı (=

Tags
tuğrul bey

Konu Seçenekleri