Konu Seçenekleri
Eski 12-05-08, 15:09 Çevrimiçi   #1

GuZeLBeLa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.643
Teşekkür etti: 4.702
RepForum Gücü: 215
Forum Puanı:95956
GuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Flaş.. Flaş.. "DHA" $ok Bi Görüntü Ile Yine Kar$inizdayim.. (:

"DHA" Deniz Haber Ajansi Hizmetiniz Yine

Hepimizin Yakindan Tanidigi, Daha Öncede Bu Tür Resimlerle Kar$imizda Olan..
Sayin Pek Kiymetli Liderimiz "Snorland" Bu Sefer Daha Degi$ik Bi Halde Yakalandi..

$ok Görüntüyü Eklemeden Önce Maziye Bi Dönelim..

Hep Istedigi $ey Oluyor, Bu Yüzden Cok Seviniyor Garibim..

Gözlerinin Ici Gülüyor..

Hic Rahatsizda Olmuyor Hani..

Etrafa Gülücükler Atiyor..

Asiliyormu Acaba..

$apkada Pek Yaki$miz $ekerim..

Cantasiz Bi Bayan, Sakalsiz Bi Erkek Gibi Diyesim Var..

Ve I$te En Son Yakaladigim Görüntügü Sunuyorum Size..

Canakkalaye Giderken, Gevezeliginden Otobüsü Kacirmi$lar..
E Suclu Olunca Oda Bu Yola Ba$ Vurmu$..

Bu Resimdende Mahrum Kalmayin

Bunuda koyalımda tam olsun bare

Burdan Ekibime Selamlarimi Yolluyorum..
Kimliklerini Acikliyamiyorum.. Istirilmaktan Korktuklari Icin..
F. Tipi! Saygilar Sana Canim Ortim, Seninle Gurur Duyuyorum

"DHA" Yollarda.. Görü$mek Dilegi Ile Herkese Sevgiler & Saygilar..
Kimse Asilmasin, Onun Ba$i Bagli Diyerek Sonlandiriyorum..
O Sadece Benim Tombi$im..

Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir !

Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız..
Yabancı Değil..

Odamın Hayaletisin.. Sessizliğine Aşığım..
(:

Konu GuZeLBeLa tarafından (12-05-08 Saat 15:27 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden: (49 Kişi)
нѕуη (14-05-08), Řσσκΐ₤ (02-10-08), ραѕα (12-05-08), aLadea (12-05-08), apinchoflove (20-05-08), ArKaNtoS (19-09-08), aTA. (16-05-08), aydan (12-05-08), Bεяsŧŷ (12-05-08), bandobras (12-05-08), Begonya (13-05-08), bEyAzLi (01-10-08), Çaylak_ (13-05-08), cicimix (13-05-08), Cilek* (22-05-08), CSKN (12-05-08), Dark_AngeL_ (12-05-08), delkray (13-05-08), disco fever (12-05-08), Disorder (12-05-08), DR_CoCoRiCo (12-05-08), DüşüM (20-08-08), F. Tipi! (13-05-08), gerceksevda (19-05-08), HeLL's AnGeL (12-05-08), J.Mengele (07-09-08), Kayıp_Şair (12-05-08), LoVeR (12-05-08), Maçakızı (12-05-08), maviduss (13-05-08), Metu İz baCK (12-05-08), nesquik (12-05-08), oneway (03-06-08), Proserpina (12-05-08), RebeL (22-09-08), Sadness (12-05-08), SaSKiNnN (13-05-08), seLLuk@ (12-05-08), Snorland (12-05-08), storm_fatih (03-06-08), Subay_78 (19-09-08), ufuk_08 (12-05-08), Virane (12-05-08), yεsiL (12-05-08), Yσкє∂!¢! (12-05-08), `Hiperaktif (12-05-08), ~Aвsυя∂є~ (17-05-08), ~C@dY~ (12-05-08), ŞiYaR (12-05-08)
Eski 12-05-08, 15:11 Çevrimdışı   #2
Yard. Doçent
Müzik grubu

Disorder - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.180
Teşekkür etti: 821
RepForum Gücü: 49
Forum Puanı:19167
Disorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
allahım koptum ben iptalim daha sonra düzgün bi yorum yazacam uzun uzadıya

şu an iptal olmuş haldeyim

komadayım

"Bizi aptal sananların dikkatine çok kötü giydiririz
Kalıp üstünüze oturmazsa dert etmeyin
Bir beden büyüğünü veririz"
Eski 12-05-08, 15:12 Çevrimdışı   #3
Profesör

bandobras - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.129
Teşekkür etti: 2.508
RepForum Gücü: 66
Forum Puanı:24347
bandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
hadi diğerlerine şahit olduydum da son resim

[IMG]http://img256.imageshack.us/img256/3854/banev5.jpg
[/IMG]
Eski 12-05-08, 15:12 Çevrimdışı   #4
Rektör

Metu İz baCK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.869
Teşekkür etti: 2.173
RepForum Gücü: 84
Forum Puanı:27619
Metu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
zUhahahahahah

ALLAHım ne güzeLLer yaratıyosun Yarabbim

.

Kadehte yansimama baktim ayakLi bir kanıtım

Kadin dergiLeri testLerinde her soruya yanıtım..
Eski 12-05-08, 15:13 Çevrimdışı   #5
Yard. Doçent
Müzik grubu

Disorder - ait Avatar
Disorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
bir de bana doğal güzelim derdi anlamazdım ne demek istediğini demekki aboww

Eski 12-05-08, 15:14 Çevrimdışı   #6
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.424
Teşekkür etti: 5.623
RepForum Gücü: 195
Forum Puanı:79985
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:

karizma yerle bir
Eski 12-05-08, 15:14 Çevrimdışı   #7

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.254
Teşekkür etti: 3.677
RepForum Gücü: 234
Forum Puanı:95373
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
son resim koptum bende yorum yapamıyorum

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

(Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)...

Kış Uykusu
Moduna Hazırlık...

Eski 12-05-08, 15:15 Çevrimdışı   #8
Rektör

Metu İz baCK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.869
Teşekkür etti: 2.173
Forum Puanı:27619
Metu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:

BiLseydim kesin geLirdim orayaaaa

.

Kadehte yansimama baktim ayakLi bir kanıtım

Kadin dergiLeri testLerinde her soruya yanıtım..
Eski 12-05-08, 15:15 Çevrimdışı   #9
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.725
Teşekkür etti: 16.302
RepForum Gücü: 481
Forum Puanı:203310
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Ben o hain iş birlikçiyi çok iyi biliyorum

Ben bile güldüm ya

Kabul ediyorum rezilim

Sen hayatımın tek parıltısı
Sen meleklerin en kırmızısı
Son nefesine dek benim olurmusun?
Yada ölene dek benle kalırmısın ?
Beni büyüleyen tek şey var..
Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı

Mesaja teşekkür eden:
oneway (03-06-08)
Eski 12-05-08, 15:16 Çevrimiçi   #10
Dekan
Düşünürler grubu

aydan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.819
Teşekkür etti: 3.251
RepForum Gücü: 222
Forum Puanı:99091
aydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
yakisir sülo'ma
Allah her iki cinsiyet icin yaratmis sülo'mu

Karışır hüzünlenirim, sen aldırma
Susar, dinlerim, yanarım ben aşkınla
Karışır hüzünlenirim, sen aldırma
İçimde taşırım sesini hala..

Yeterki sen üzülme
Kendine dert etme
Seni bir ömür beklerim
Sen aşkımdan vazgeçme..
Eski 12-05-08, 15:18 Çevrimdışı   #11
Doçent
Düşünürler grubu

Maçakızı - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.471
Teşekkür etti: 3.853
RepForum Gücü: 91
Forum Puanı:37629
Maçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
koptum resmen yaaaaaa
sülo süpersin sen

.

biliyorum artık çok zor çok.

kuracak yeni bir hikayem yok.

yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle...

Eski 12-05-08, 15:22 Çevrimdışı   #12

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.308
Teşekkür etti: 4.825
RepForum Gücü: 261
Forum Puanı:99288
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
oh be kendimi kurtardım aradan

oho bunlarda bişeymi daha neler neler var
Eski 12-05-08, 15:25 Çevrimdışı   #13
Dekan
Sanatkârlar grubu

ufuk_08 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.955
Teşekkür etti: 4.200
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:26271
ufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

lider karizma yerLerde
ama güzeL resimLer itiraf edeyim son resim daha bi güzeL
Eski 12-05-08, 15:30 Çevrimdışı   #14
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.424
Teşekkür etti: 5.623
RepForum Gücü: 195
Forum Puanı:79985
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Abi ben Istanbul ziyaretimden vazmi gecsem ne harbi pek tekin degil senin yanina varmak galiba
Eski 12-05-08, 15:30 Çevrimdışı   #15
Yard. Doçent
Müzik grubu

Disorder - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
deniz sakın bi tane daha ekleme gencim daha ölüyordum gülerken yeter alla aşkına

Mesaja teşekkür eden:
GuZeLBeLa (12-05-08)
Eski 12-05-08, 15:32 Çevrimdışı   #16
Rektör
Spor grubu

disco fever - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.144
Teşekkür etti: 7.037
RepForum Gücü: 118
Forum Puanı:38436
disco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Süleyman abi bir de sen bana maçoyum diyordun değil mi

Ama itiraf etmek gerekir ki süper çıkmışsın

"*[ Love is like war, easy to start,hard to end, and impossible to forget ]*"

Herkese sonsuz teşekkürler....
iyiki hayatımdasınız....(=
Eski 12-05-08, 15:32 Çevrimdışı   #17
Doçent
Düşünürler grubu

LoVeR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.090
Teşekkür etti: 502
RepForum Gücü: 110
Forum Puanı:48472
LoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
sülom karizmayı çizdirmişsin artık boyada attırsan nafile

son resim benim eserim tebrikleriniz için şimdiden teşekkür ederim

DALGALAN ŞANLI BAYRAK
SELAM VER ŞEHİTLERE
MEZAR OLUR BU VATAN İHANETÇİ İTLERE!!!

Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
bandobras (12-05-08), GuZeLBeLa (12-05-08), Snorland (12-05-08), ~C@dY~ (12-05-08)
Eski 12-05-08, 15:40 Çevrimdışı   #18
Dekan
Antikapitalistler

roza - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.446
Teşekkür etti: 6.710
Forum Puanı:30492
roza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Dilim varmıyo demeye de hermafroditizmLe hamurunun yagruldugunu bilmiorum Sülocum
sagolun burda tüm yaglarım eridi gülmektenn Rezil Sülüman

tam ellerimi bırakmışken..
şimdi boşluktayım,ölecegim derken..
tutbenidüşmeden
..
Eski 12-05-08, 15:44 Çevrimdışı   #19
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.725
Teşekkür etti: 16.302
RepForum Gücü: 481
Forum Puanı:203310
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Alıntı:
LoVeR´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
sülom karizmayı çizdirmişsin artık boyada attırsan nafile

son resim benim eserim tebrikleriniz için şimdiden teşekkür ederim
Onudamı eklediniz be yuh size

Gel Fatihim gel bişey yapmıcam söz

Anıl sen inanma fotolara Moçoyum ben

Yeter gülmeyim tamaaaaaaaaaammmm

Sen hayatımın tek parıltısı
Sen meleklerin en kırmızısı