| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]() | Flash Bellek yazma sorunu. flash belleke ne bişi kopyalayabiliorum nede bişi silebiliyorum...disk yazmaya karşı korumalı die bi hataynan karşılaşıorum...sizce ne yapılabilir... Anti AKP ![]() Ya şimdi yada ... yada'sı yok |
|
| | #2 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.477
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:10840 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Formatladınmı hiç?
Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #3 |
| Dekan Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 4.140
Forum Gücü: 58 Forum Puanı:18119 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
formatla ayrıca şifre konmuş olabiler şifresini kırdırt
"bir merdiwen dayadım göğe bulutlara tırmandım yıldızlar koydum cebime tek tabancayımmmm" |
|
| | #4 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.477
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:10840 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1-FlaŞ BelleĞİnİ Bİlgİsayarina Tak Ve Bİlgİsayarimdan Özellİkler De Ve Salt Okunurunu Kaldir. 2-EĞer FalaŞinin Üzerİnde SaĞinda Solunda Herhangİ Bİr DÜĞme Gİbİ Bİr Şey Varsa Onu Da OlduĞu Konumdan DİĞer Konuma Getİr. Daha Sonra Da Kopyalama Ve Yazma Yapabİlİrsİn. Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #5 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 420
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:5365 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Anti AKP ![]() Ya şimdi yada ... yada'sı yok |
|
| | #6 |
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:5365 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bunlar denendi Anti AKP ![]() Ya şimdi yada ... yada'sı yok |
|
| | #7 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 248
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:2915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bende de aynısı oluyo.. yaparsanız söleyin.. Warlıqınla mı başlıyorum güne yoqsa yoqluğunla mı ? Adını duymak yetiyorsa bu kalbin alvlenmesine... O zaman warsın diyorum her saniye. |
|
| | #8 |
| Stajyer Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 9
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:13 ![]() ![]() | Aynı sorunlar bende de oluyodu maalesef garantiye gitti ben bi çözüm bulamadım :( Bugün sözcükler kusuyorum dün cümleler kuramazken... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | linqin_parq (21-08-08) |
| | #9 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.085
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:11318 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence yazılımsal olabilir.Yani flash diske virüs bulaşmış olabilir.Sağlam bir anti virüsle tarat derim ... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | linqin_parq (21-08-08) |
| | #10 |
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:5365 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nette yaptıım taramalar sonucu kesin bi cevap alamadım aynı drum burda da söz konusu tabe Anti AKP ![]() Ya şimdi yada ... yada'sı yok |
|
| | #11 |
| Cezalı Üye Düşünürler grubu
Teşekkür etti: 2.068
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:97157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dosyalarını Gorebılıo Musun ? Bütün Yazılanları Yaptıysan Geriye Tek Şey Kalıo Onu Bana Getir ![]() |
|
| | #12 | |
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:5365 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Anti AKP ![]() Ya şimdi yada ... yada'sı yok | |
|
| | #13 |
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:97157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alet Ne ? (= SD , MMC Kart Falan Mı Flash Disk Mi ? |
|
| | #14 |
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:5365 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | başlıkta da yazdığı üzere flash bellek fatyciim Anti AKP ![]() Ya şimdi yada ... yada'sı yok |
|
| | #15 |
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:97157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bak Ibocum Flash Bellekler Nelermiş (= http://www.chip.com.tr/konu/Flash-be...jisi_1009.html O Kafanın Icıne Bı Soru Gonder Flash Dısk Mı Yoksa Hafıza Kartı Mı Dıye Sonra O Beynınden Cıkan Cevabı Buraya Yaz Beklıo Olucam ![]() |
|
| | #16 |
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:5365 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hepsinin amacı aynı Anti AKP ![]() Ya şimdi yada ... yada'sı yok |
|
| | #17 |
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:97157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bebeğim Benim =)) Flash Disk USB'den Çalışır Eğer Flash Diskse Buyuk Ihtımalle Flash Dıskınde Sorun Wardır (= Ama Hafıza Kartı Için Card Reader Gerekir Eğer Hafıza Kartıysa Card Readerında Sorun Olabilir Başka Bi Card Reader Dene Dicektimki Gene Gel Gözümün Üstüne Koy Lafı Demeye Getirdin ![]() |
|
| | #18 |
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:5365 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | janım benim bular bilindik şeyler zate hepsinin amacı ayn derkene bilgi depolar babında sölediydim nasıl anladıysan ![]() senin deyiminlen flaş disk arızalı olan Anti AKP ![]() Ya şimdi yada ... yada'sı yok |
|
| | #19 |
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:97157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bilindikse Neden Soruosun Janım ? Hatta Ben Bildiğine Inanmıorum ? Kaşıntın War MSN'de Tenhaya Kıstırcam Seni Bekle Gelıom ![]() |
|
| | #20 |
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:5365 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | msn dekileri buraya yapıştırmak vardı ama sansürleyince bi halta benzemez Anti AKP ![]() Ya şimdi yada ... yada'sı yok |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |